Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polyák Zsuzsa

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indulóban a szezon, ideje összegyűjteni, hogy idén mi mindent érdemes végigkóstolni a Balatonnál, vannak ígéretes új helyek is! András büfé, BalatonszemesMeglepőnek tűnhet egy szimpla, útmenti büfé a toplistában, pedig aki egyszer megkóstoltan Andrásnál a csontos rántott…..
A nyári hőség megtette hatását: a világ top 25 PR-ügynökségéből 10 cégnél betelt a pohár, ami a klímaváltozást illeti. Bejelentették: mostantól nem képviselnek olyan vállalatokat, akik tagadják az ember által generált globális klímaváltozást. Dohánygyártók,…..
A Pinterest egyre népszerűbb, döbbenetes felívelésére napról napra rácsodálkozik mindenki, és egyre másra születnek a titkot megfejteni kívánó cikkek, elemzések. De erre a sztorira is igaznak látszik: túl szép, hogy ilyen egyszerű legyen. A minap ugyanis Kirsten Kowalski fotós…..
Hetek óta a cafetéria-rendszer „reformjától” hangos minden – kivéve a közösségi média. Bár első ránézésre is elképesztő büdzsét fordít az állam a SZÉP Kártya és az Erzsébet-utalvány reklámozására, ebbe a közösségi média nem fért bele. Hiába folytat…..
 Egy amerikai lakos átlagosan napi 6 percet szentel gondolatban az energiafelhasználás csökkentésének, a fenntarthatóbb életvitelnek. Ugyanakkor nincs nap ( nincs óra?), hogy ne néznénk órákon át, mi zajlik a facebookon, ki hol volt, mit csinált – ő vagy a macskája.…..
 Ami biztos: ne a kukába dobjuk, ha cserélni is akarjuk, Steve Jobs tárt karokkal várja vissza, és még ajándékot is kapunk (tippek bővebben lentebb).  Mert ugye aki nem a Marson tartózkodott az elmúlt 12 órában, annak biztosan nem új, hogy tegnap bemutatták a várva várt…..