Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagykorú

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb mutattam egy sor '79/80 körüli fotót Balt Korthals Altestől, most pedig folytatnám a témát, egyszerűen azért, mert tetszik a fekete-fehér képek hangulata.  A címben írt "változások" szó nem konkrét dátumokra utal, hanem egy kb. nyolc éven át tartó folyamat eredményére: elkezdték átadni a…..
Industrial Loft Luxury Appartements; Marine Barracks Studios, Margaret Island Properties és a többi. Újragondolt ipar- és rozsdanegyedek, rekultivált, revitalizált kerületek és Magdolna-negyedek, projektek és ütemek. /alberlet.hu, Waterfront City/ Egy hatalmas baj van velük: nem tudsz már venni…..
Drága, a parlament kényelemes karosszékeiben pöffeszkedő, kitartott politikusaink! Mi, kisemberek a hétköznapokban beszélgetünk ám egymással, gondolatokat cserélünk, támogatjuk, lelkesítjük egymást. Kisboltban, játszótéren, körömszalonban, szülői értekezleten, közös családi nyaralások alkalmával a…..
Nekünk a kommunizmusból nézve, ahol a szegénység volt az úr, Amerika, a "szabadság hazája" maga volt a megtestesült paradicsom. Mindenki fejében valami csodálatos, isteni országként élt, ahonnan a jó filmek jönnek, mint pl. a San Francisco utcáin :-) meg a Kojak. De ugye információszegénység volt,…..
Azt mindannyian tudjuk, hogy Orbán Kötcsén használta ezt a kifejezést még a 2010-es győzelem előtt, mintegy előrevetítve a jövőt. Sokan valamiféle néppárti meg centrumdolognak tartják, részben az is, de ez csak az igazság egyik fele. Mielőtt belemennék a részletekbe, szeretném hangsúlyozni, hogy itt…..
Nemrég jártam a Balatonnál és sokat gondolkoztam erről. Inspiráló volt a szocializmusból itt maradt környezet. Főleg az igényes nyaralóépületek. Valahogy nekem a kommunizmus= sárga drótüveg. (A zöld már nem annyira)   Mindjárt leírom, hogy szerintem mi a jövő, de van egy nagyon fontos állításom…..
Ez a mostani - kicsit hosszúra sikeredett - szösszenet elsősorban az Amerikában jelenleg gyermekeket nevelő szülők számára készült. Ők azok, akik valószínűleg nemcsak, hogy hallottak már ezekről a veszélyforrásokról, de talán könnyebben is tudnak majd viszonyulni azokhoz. Azért remélem lesz egy-két…..
Nagykorú 2021.04.18 09:05:19
@Szubrina:
Mit szóljak hozzá? Döbbenettel nézem, hallgatom mi folyik Nyugaton, és a legdöbbenetesebb, hogy ebben a cikkben a szerző, bár jól látja, hogy baj van, de már ő is kényszeresen bizonygatja, hogy nem szabad rasszistának lenni, ő természetesen szereti a buzikat, és persze, valamennyi transzság természetes...
A szerző 16 éve él kinn, a 16 évvel ezelőtti akkori hivatalos elvárást csont nélkül magáévá tette, a mostani trendet nem, de a gyerekei már ebben nőnek föl. És mikor ők is besokalnak, és hazajönnek, itt élharcosai lesznek az elfogadás kultúrának...
Ház Bemutatkozás 2019.04.24 22:18:28
Szervusz, kedves blogolvasó, ez itt a Ház blog. Néhány fontos tudnivaló, elsősorban a Házról: - A Ház az Érchegységben, a volt NDK területén áll. - A Ház 1923-ban épült eredetileg kétszintes lakóépületnek. - A Házat annyira menő helyre építették, hogy több korabeli képeslapon is szerepel - igaz,…..
Amikor április 8-a után megszületett bennem a terv, hogy el akarok utazni Európába, külső és belső élmények megélése céljából, lelki szemeim előtt megjelent az ideális jármű képe, ami meglepő módon egy Mercedes 124-es modell volt, és mivel lakni is szeretnék benne, így jutott a választás az…..
Nagykorú 2018.11.29 17:58:38
Ebben a részben kivételesen egy szó sem esik a Mercikről. A Why Me? -  Európai zarándoklat Mercedes-Benzzel a társadalmi érzékenyítésért nevű projekt, a továbbiakban egyszerűen: "Why me? zarándoklat" második és talán a legmélyebb témájáról szeretnék beszélni nektek. A sérült emberek holokausztjáról…..
Nagykorú 2018.11.28 22:37:32
Két dolog nem hagyott nyugodni mostanában. Az egyik, hogy ha a 99942 Apophis mégis becsapódna 2036. április 13-án a Földbe, akkor mennyivel előbb kéne eladnom az autóimat, hogy még érjenek pénzt, a másik pedig, hogy enyhe fékezéskor már egy jó ideje búgó hang hallatszott valahonnan... De nem az a…..
  Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása   Kezdjük egy provokatív kijelentéssel: Európában nincsenek „no-go” zónák. Nyugat-Európa nagyvárosaiban nincsenek olyan bevándorlók lakta negyedek, amelyek felett a rendőrség elvesztette az uralmat, ahol a sharia jelenti a törvényt vagy ahova fehér ember nem…..
Nagykorú 2016.03.10 07:40:31
@unionista᠍: Amit írsz, az kísértetiesen a két világháború közötti dilemma...
Nem tudom, hogy olvasta-e valaki a Ford Taunus cikket még tavaly a TC-n. Amikor készült, a fotózás után elég soká' ottmaradtam dumálgatni a kocsi tulajdonosával, Borsi Mikivel. Szó esett akkor egy 170-es Mercedesről is, ami valahol a közelükben, egy garázs mélyén porosodott…..
Összesen negyven, 25 szóló és 15 csuklós, gázüzemű MAN Lion’s City CNG-t vásárolt a somogyi megyeszékhely. Ma vette át Kaposvár az új dizájnú, bordó-szürke buszait. A bemutatón résztvevő autóbuszok az új festésen kívül a város híres szülötteinek képmását is…..
Facebookon és Skype-on keresztül ismerkedett az iszlamista mészárossal az újságírónő. Gyerekes emoticonokat használnak, szexuálisan túlfűtött udvarlást folytatnak, és azzal kecsegtetik az interneten keresztül meghódított európai menyasszonyaikat a dzsihádisták, hogy a…..
A Jumeirah Beach Residence-et nehéz lenne egy magyar helyhez hasonlítani, talán a Váci utca és a füredi Tagore sétány pénzzel telepumpált szerelemgyereke állna hozzá a legközelebb. Három évvel ezelőtt még semmi sem létezett a korzóból, butikokból, szalonokból, és a homokos…..
Budapesten száz évvel ezelőtt, 1915. március 1-jén indult el az első autóbuszjárat valahol a Műcsarnok mögött, egy Bécsből vásárolt emeletes, akkumulátoros járművel és egészen a Bajcsy-Zsilinszky útig lehetett vele közlekedni. Az első garázst 1930-ban adták át, s az idei…..
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
TComment Én, autógyilkos? Soha 2015.02.12 06:18:20
Nem jár hetente Münchenbe százötvennel, tehát nem teszi ki autóját extrém igénybevételnek? Téved. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nagykorú 2015.02.12 10:53:07
@novothauto: A réz tömítőgyűrűt itthoni olajcserekor fogóval a gázláng fölött fölizzítom, hagyom lehűlni, máris újra friss, rugalmas, jól tömít! :oP
Ma találkoztam a 444-en egy anyaggal, amiben Anarki rajong körbe egy kamionos videót. Érzékletesen leírja, hogy a videóban közel három órán át nem történik semmi, szinte perces bontásban meséli el, hogy hogyan nem történik a semmi. Ezek után muszáj volt megnéznem már magamnak.…..
Nagykorú 2015.01.19 07:18:32
Érdekes autókkal, hatalmas küzdelemmel. Mi sírva röhögtünk éppen. ..
Nagykorú 2015.01.09 18:53:02