Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inpius

151 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Red Style School Szexrobotok 2020.02.18 21:41:07
A csúcstechnika nagyban megkönnyíti életünket, mindennapjainkat. A szexet meg a mára elavult, haldokló párkapcsolatokat komfortosabbá tévő, élethű szexbotokra ugyan még sokat kell várni, de előbb-utóbb azok is széles körben elterjednek, és alapjaiban fogják átformálni képmutató társadalmunkat...
Inpius 2020.02.25 19:29:02
Ahogyan Nemere István mondja: Ha a tudomány lehetővé teszi egy eszköz elkészítését, akkor az az eszköz el is készül.

Szóval már csak várni kell. Attól nem kell tartani, hogy mi lesz, ha a feministák küzdenek ellene, betiltatják az emberek kreatívak. Ha arról van szó, bejön az országba papíron, mint motorblokk, pótkerék, vagy gázkonvektor.

Arr már kíváncsi vagyok, mit fog kezdeni magával az a rengeteg elszállt nő, aki azon kapja magát, hogy senkinek sem kell. Engem sem érdekelne Random Ágika a szokásos női szarságaival, ha ugyanakkor elérhető lenne teszem azt egy kiborg Mia Khalifa mindezek nélkül.

A hátrányokkal egy kicsit bővebben foglalkoznék:

-Feminácik
Az az ember, aki szexrobotot vesz, nem törődik a feminácik véleményével, meg úgy általában a nők véleményével sem. Nem fog törődni azzal, hogy éppen miért hörög néhány szerencsétlen a Kossuth téren. Hogy maguk mellé állítják a mesterséges intelligenciát? Hogyan? Mivel? Ez persze még elméleti kérdés, mivel MI még nem létezik, de egy MI-t nem lehet leszopni, nem lehet neki lábakat szétdobni és gyerekkel se lehet zsarolni. Programozó nőből meg nincs olyan sok.

Műszaki hibák + balesetveszély
Ez mehet akár egybe is, mert erősen összefügg. Igen, előfordulhat ezerféle módon. Konstrukciós hiba, selejtes gyártás, nem megfelelő kezelés, nem megfelelő karbantartás, utólagos berhelés, ésatöbbi ésatöbbi. Lesz egy halom vicces újsághír, mém, egynémely stand-upos majd beépíti a műsorába. Majd lecseng a dolog és a népek megszokják, elfogadják és együtt élnek vele. Akkor kínos, ha az ember az elsők közöt kerül a címlapra egy ilyen balesettel.

(pl. "A szakszerűtlenül átalakított, túlmelegedett szexrobot súlyos égési sérüléseket kozott a használójának. Kattints a továbbra a részletekért" )

Viszont akár új munkakköröket, új munkahelyeket is tud teremteni a rengeteg robot szervizelése, simán el tudok képzelni még új szakmákat-szakágakat is, amik éppen ezen robotoknak köszönhetően jönnek létre.

Kémkedés:
Igen, ez kínos tud lenni. Vagy mégsem annyira? Miről is van szó? Valaki egy alapvetően szexre tervezett eszközzel - szexel. Mintha az lenne a hír, hogy egy lapáttal lapátolnak. Max. akkor lehet problémás, ha a "bort iszik és vizet prédikál" esete áll fenn, pl. szexrobotellenes aktivista + szexrobot kombó esetén.

Öntudatra ébredés
Jelen technológiai fejlettség mellett ez még erősen sci-fi. De ha egyszer bekövetkezik, akkor sem a szexrobotok fognak öntudatra ébredni, inkább valami szuperszámítógép valamelyik kormány valamelyik nagyon-nagyon titkos bázisa mélyén.
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Úgy egy hónapja kezdett keringeni a weben a Phonebloks nevű koncepció videója. Az ötlet mindenkit lenyűgözött: ahelyett, hogy minden (fél)évben újabb szupereszközt vegyünk, a régit meg küldjük a lefolyóba az aligátorok mellé, lehetne egy moduláris telefonunk, amiben elég az…..
Az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy vajon elkezdődik-e a kihajthatós telefonok reneszánsz korszaka? Már mindenkinek a standard okostelefonja van, évek óta csak a méretek változnak. A Samsung "SM-W2014" könnyen elhozhatja a fent említett trendet, hiszen nem mindenkinek van…..
Inpius 2013.10.11 10:01:57
Eltűnök innen a picsába.  Meguntam, hogy a blog.hu folyamatosan szórakozik velem. Hol nem enged postot írni, hol nem mennek a linkek, hol a képeket nem nyitja meg nagyban, hol... á, a tököm televan. Még rendesen formázni sem tudom a beírt szöveget. Ez így nem megy.  Van…..
Vigyázat, járműfotós! 7671 2013.05.05 18:34:00
Na vajon mi lehet ez?  Igen, ez a BKV egyik oktató járműve. Utasokat persze nem szállít. Amennyit én tudok róla, az az, hogy valamikor a 80-as évek elején alakították át egy balesetes villamosból.  Ritka látvány, én legalábbis nem túl gyakran futok össze vele. Ebben az…..
Frissítettem.  A 2.8.4-es Gimp amennyire én látom, szinte semmiben sem különbözik a 2.8.2-től, kivéve, hogy a ketrec már rendesen működik. Sok értelme ugyan nincs, de attól még működik.  Ja, megszűnt a kihajigálás. Beszerkesztettem vagy 300 képet, és egyetlen egy…..
Frissítés történt Úgy gondoltam, felrakom az XP-hez az SP3-at. Ha már újra kellett rakni az egész rendszert, akkor nem álltam meg az SP2-nél.  Felrémlett, hogy a Gimp 2.8 telepítésének az SP3 hiánya volt az akadálya. Most hogy van SP3...  Az új Gimp először leszedte a…..
Inpius 2013.03.26 22:10:53
@szamiadri: Jaja, azóta rájöttem én is. Furcsa megoldás, de meg leget szokni. A 2.8.4-es verzióval meg már tényleg semmi gond nincs, nem is fagy le.
Miért is? Persze, mert ingyen van.  Az idei első UV-túrára a helyek kicsivel a hirdetés kikerülése után már mind elkeltek, mire gépközelbe kerültem, már csak a kicsi "megtelt" logóval kiegészített hirdetést nézhettem. Nemcsak én...  Úgy gondoltam, ha már a…..
A márciusi havazás kifogott az országon.  Hiába készültem a mai napra fényképezőgéppel, a terelések kinyomtatásával stb. Az egészből nem lesz semmi. Még jó, hogy műszak után hazaérve ránéztem a netre. A pártok egymás után mondták vissza a…..
Nem olyan rég a fűtés lekapcsolásán gondolkoztam. És mi lett belőle? Még az is lehet, hogy havas lesz az idei Március 15, ami egyébként nem lenne olyan példa nélküli eset, előfordult már korábban is, legutoljára talán 2006-ban. Apropó, hó. A mostani tél volt az egyik…..
Nekem meg volt egy kis időm kimenni fotózni.  Azt hiszem, a trolik óta nem voltam odakint, pedig annyi minden történt azóta. Most nem kezdem el tételesen sorolni, de legyen elég annyi, hogy az életnek a halál felé vezető rögös ösvényét több, mint két év után ismét…..
A csürhe megint csak alkotott egy nagyot. Széééép nagyot. Ha nam csak simán, de olyan istenesen röhögni akarok, általában az index fórumhoz fordulok segítségért. Mennyi magát okosnak képzelő idióta gyűlik ott össze... Sulinet, vérpistike, troll, ki-hogy nevezi, egy a lényeg:…..
Vigyázat, járműfotós! Indafotó 2013.01.24 22:22:44
Pár nap alatt...  Ránéztem az Indafotóra, mert jött néhány automatikus levél, hogy itt is egy kedvencelés, ott is egy kedvencelés. Kíváncsi  voltam, mi tetszik a látogatóknak ennyire.  Szerintem nem rossz. Az összes kép a ZIU-9-ek szilveszteri búcsúján készült.…..
Valamelyik kultúrharcos ismét nagyot alkotott Valamelyik vasutas topicban volt. ..
Vigyázat, járműfotós! Alkonyat 2013.01.01 12:51:56
Nem, ebben a postban nem a napon smirglipapírként csillogó balfasz vámpírokról lesz szó.  Először is minden olvasó(m)nak Buék.  2012 Szilveszterén nem csak az év, de a budapesti ZIU 9-ek története is véget ért. Az év utolsó napján számomra a Csáktornya parkban,…..
Nyílt nap. Nem most, még 09.29-én. Hamarosan beérem magam a nyári elmaradások pótlásával.  Túl sok mindent nem lehet leírni, nem is nagyon fogok. Ez egy tipikus nyílt napi rendezvény volt, annak minden előnyével és hátrányával. Túlzás nélkül állíthatom: aki már egyet…..
Folytatódik a múltidézés a BKV hírlap segítségével  Na igen. A 7-es buszok már akkor is gondban voltak a menetidővel. Még csak terv volt az Attila és a Bartók Béla út felújítása, bár az Attila úté 5 napon belül elkezdődött. Ennek több, mint 11 éve. Lassan 12…..
Minek annyit várni?  Felkerültek a képek az Indafotóra a megfelelő albumba. Jó nézelődést.  Ide klikk ..
Vigyázat, járműfotós! 125 2012.12.02 17:26:02
Ugye nem kell hosszan magyaráznom, miről is fog szólni ez a post? Igazi fotósbasztató időben került sor a Villamosnapra, hivatalos nevén a... izé. Nem tudom a hivatalos nevét, szóval a Villamosnapra. Volt itt némi köd, fújkáló szél és persze vastag felhőtakaró a Nap előtt.…..
...de az első ezen a blogon a 2624-ről.  Ígérem, most nem várok hónapokig a postokkal. Beszerkesztettem a vasárnapi képeket, valamikor a napokban (legkésőbb vasárnap) rakom majd fel őket.  Ma azonban a 2624 kint járt a 2-es vonalon és ennek örömére úgy döntöttem,…..
Jön a vasárnap, jön a villamosnap. Az akkuk csendesen töltődnek, a 14 órából van még nekik legalább 10. A gépet már korábban kitisztítottam. Az objektívek közül a két kitobi már tiszta. Egyelőre a szekrényben vannak a számukra fenntartott helyen, várnak a sorukra. A két…..
Buzifelvonulás. Másodszor is.  A ciklikusságben az a szép, hogy bizonyos események újra és újra megismétlődnek. Lesz Március 15, lesz Augusztus 20, ha minden igaz, Október 23 sem marad el. Lesz halottak napja, meg a róla szóló post, lesz karácsony és Szilveszter is ( hacsak…..
Mi is történik éppen arrafelé?  Éppen folyik az oltás. Szemet gyönyörködtető hozzászólást találtam. Íme.  ..