Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joe Bácsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, sikeres ember nem lehet, aki TV2 híradót néz és igazat is adok neki. Mentségemre, tudatosan tényleg nem néztem, de kapcsolgatáskor (egyébként siralmasan szar műsörök mennek különösen 6 és 7 között) láttam ezt a képet és kicsit kiakadtam. Az elmebeteg norvég állat, aki…..
"Nemrég találtam rá a blogodra, velem is történt egy parás eset, nem horror film, de én bekakáltam tőle gondoltam megosztom. A történetet Logan Ne'ran küldte:  Egyedül voltam otthon, mert a szüleim és a kutyánk már egy hete lementek telekre. Hajnalban valamire…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Sziasztok! Sajnos nem tudtam írni nektek, mivel annyi más dolgom akadt mostanában. Meló, kerti dolgok (ilyenkor úgy utálom a fákat! Az össze levelet az én kertembe hullatják le! Olyan, mind, ha összeesküdtek volna ellenem! Persze nekem kell össze szednem mindet… jellemző!)…..