Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lfj

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
Délelőtt írtunk arról, hogy ma hajnalban új webcímet kapott az Indapass: mától az indapass.hu címen érhető el az oldal (a korábban használt címet is átirányítottuk az új címre).A domainváltás miatt előfordulhat, hogy probléma merül fel, amikor először lépsz be a Vipmail…..
Idióta kacatok Sörnyitó pendrive 2007.11.07 09:14:00
Idióta pendrive sorozatunk következő részéhez érkezett: sörnyító pendrive! 1GB, 25 dollár és mondjuk a színe miért éppen sárga? No mindegy, a lényeg, hogy haverok, sör és adatok.Coolest-gadgets..
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
Subba Pucsítás a Ferenciek terén 2007.08.17 14:19:33
Hogy mik vannak manapság, ezeknek semmi sem szent, az utcán gyerekek is vannak, nadeijet a templom szomszédságában, satöbbi satöbbi. A linket Edyna30 kommentjéből csórtuk, köszönettel...
Tegnapi dobozos minőségi fehérborunkra írta giusto80, hogy "ez nem akkora hülyeség ám, mint ahogy tűnik, lásd". A linken az ausztrál Baroken borcsalád termékei láthatók, Bubis és Nembubis kétésféldecis kivitelben. A Homár kiküldött tudósítója, the dude szerint…..