Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freddy a Krüger

0 bejegyzést írt és 401 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Freddy a Krüger 2016.11.29 23:54:40
@Suszter András: szerinted?
Freddy a Krüger 2016.11.30 00:00:48
@Lucifer Morningstar: ugyan már. Hová gondolsz. Ne légy bunkó, és ne trollkodj.
Olvasónk vagy nagyon közel lakik a csömöri Auchanhoz, vagy nagyon messze minden mástól, más magyarázatot nehéz találni rendszeres rossz tapasztalatai ellenére is kitartó húsvásárlási próbálkozásaira, főleg, hogy a panaszára meg fütyültek. Az viszont gyönyörűen látszik, hogy a lelkes tudatos…..
A patinás hely a Léránt pince Badacsonyban, nagy kár, ha tényleg furkósbottal hadonászva kommunikálnak a vendéggel, az "Én nem fogok bocsánatot kérni egy nőtől" megközelítés meg nem bukolikus, hanem egyszerűen pronyó. Természetesen megkérdezzük Lérántékat is az esetről. Sziasztok, Augusztus…..
Freddy a Krüger 2016.09.08 02:24:16
Egy repülőút előtt vagy után csomagokkal megpakolva, időkeretbe szorítva az ember igazán nem vágyik még egy kis extrafaxnira, pláne, ha előre fizetett a dologért. Andrással együtt mi is kíváncsian várjuk a PlusAirportLine magyarázatát.  Kedves Homár! Az imént írtam az alábbi emailt egy reptéri…..
Freddy a Krüger 2016.05.17 21:16:47
  Mindig azzal vádolják a BKV ellenőröket, hogy a pénz miatt büntetnek meg gyanútlan utasokat mondvacsinált okokból. Szerencsére nem minden ellenőr ilyen anyagias, tudunk mutatni ellenpéldákat is, amikor az ellenőr puszta önzetlenségből szívat. Jelen állás szerint a BKV járatain cigizni és csövezni…..
Freddy a Krüger 2016.05.13 21:07:08
Hát sok nóvum nicsn ebben a biztosítós esetben sem: az ügyfél csalódottan áll, mert a társaságnak nem akaródzik kifizetnie, amire számítottak tőlük, amikor beütött a baj. Biztosítós és úgy általában pénzügyi panaszokkla a Pénzügyi Fogyasztóvéldemi Központhoz lehet fordulni.  Szemétláda…..
Freddy a Krüger 2016.04.29 20:39:07
Az alábbi sztoriban több problémás pont is van, mégha nem is egyformán súlyosak. Eleve egy bádogdobozt  kihajítani az ablakon nem túl dicséretes, bármilyen szép ívet is sikerül leírni vele landolás előtt. Másrészt ugye kizárt, hogy a MÁV szabályzata megengedje az alkoholfogyasztást…..
Freddy a Krüger 2016.04.27 23:30:20
Hogy egy ügyfélszolgálatnak mikor és hogyan kell válaszolnia? Hát természetesen gyorsan és pontosan, de a részleteket majd megtudjuk a szakértőktől, addig meg szórakozzunk jól Sanyineharagudj és H. Sándor ügyfélszolgálatos szépen induló románcának földbeállásán a tavaly októberi ígéretes kezdettől a…..
Freddy a Krüger 2016.03.25 14:41:26
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
Nem vagyunk hozzászokva a felelősségvállaláshoz, ezért is keltett elismerést a hír pár hete, hogy a H&M nem visszakozott, hanem tényleg 18 forintért adta el a véletlenül 18 forintra leárazott pólóit. Mert ami fekszik, nyugszik. A Pauer-Land nem így gondolja ezt, Ildikó…..
Freddy a Krüger 2016.02.17 14:58:10
Freddy a Krüger 2016.02.17 21:38:44
Egy bankban az ember a sokadik bankrablós film után is leginkább neutrális térben félmagas pultok mögött üldögélő finoman sminkelt nőkre, decens férfikollégákra, némi fojtott hangú morajra és a sorszámjelző pittyegésére számít. Ehhez képest Gáborékat egy mezei keddi…..
Pár éve visszakúszott a divatba a fejhallgató, és bár a korábbi trendhez, az agybadugós kis fülesekhez képest nyilván kevésbé undi a használt fejes, azért ha újért fizetünk, talán nem olyan extrém dolog originálra számítani, ugye? Hello Homár, Tegnapi napomat…..
Freddy a Krüger 2016.02.16 23:37:15
Angie és családja nyilvánvalóan egy önfeledt szánkózós napra készült a Mátrában, ami helyett egy folyamatos problémamegoldásból álló nap kerekedett nehézkes ügyintézéssel, bumburnyák pincérrel, síró gyerekkel meg a rettenetes emlékként megmaradó nap többi…..
Freddy a Krüger 2016.01.28 20:00:14
A Taxiplusnak nem erőssége a leendő vagy volt ügyfelekkel való kommunikáció, ez világosan látszik a honlapról, ahonnan a fenti képet fotóztuk, a Facebookról, és az alábbi panaszlevélből is, amire fél év alatt még csak válaszolni sem sikerült. Kedves Homár, aktuális a…..
Freddy a Krüger 2016.01.23 17:58:18
Alaposan felbosszantotta olvasónkat, hogy az általa megvásárolni tervezett termékről nem sikerül kiderítenie, mi van benne - jogosan. A honlapra pillantva szembeszökő a hangzatos Gyógynövény Egyesület név, ami úgy díszeleg ott, hogy semmilyen okirat,  jegyzőkönyv vagy beszámoló nincs mellette a…..
Több kiadás, kevesebb bevétel. Általában ez a mintázat egy gyerek születésekor. A családi költségvetés pedig nem feltétlenül bírja ki, ha a GYES, GYED vagy más négybetűs nevű államtól érkező juttatás késik. Pláne, ha hónapokat. Nem beszélve arról, ha tévedésből még azt is visszavonják, amit…..
Olvasónk rokona talán kicsit túldimenzionálta a veszélyt, mert valami szocioszatírán kívül nem tűnik reálisnak a jelent, amikor 8 Auchan-alkalmazott fenyegetően körüláll egy reklamáló vásárlót, de a sztori többi része azért elég gáz.  Kedves Homár! Hozzátartozómmal történteket a Savoya Park…..
Freddy a Krüger 2016.01.12 22:28:02
Biztosítós kálvária, aminek a legjobb része, amikor a Groupama hivatkozik az 5 napos kárfelmérési határidőre, miután rájuk kellett 42 napot várni. Kedves Homár! Az alábbi történetből kiolvasható, mire képes a biztosító (nevesítsük: a Groupama Biztosító) – az ember támasza a bajban – a megfelelő…..
Freddy a Krüger 2016.01.12 22:22:53
Ha adhatunk egy tanácsot a Pápai Húsnak: a hasonló panasszal hozzájuk forduló vevőknek a jövőben inkább egy sűrű elnézésekkel és együttérző kifejezések tömött végtelenül kedves levélben ismerjék el, hogy hibáztak, esetleg ajánljanak fel egy termékcsomagot. Kedves…..
Freddy a Krüger 2016.01.10 16:49:42
Oké, a Huawei kínai cég, úgyhogy egy P8 Lite-on teljesen adekvát a generál kínai menü, a dobozban a kínai használati utasítás meg a két, peckesen álló lyukas fémizével ellátott kínai töltő - csak nem Magyarországon, ahol jogosan vár el az ember magyar nyelvű leírást…..
Freddy a Krüger 2016.01.05 14:06:31
A Sparra nem jön kiemlekedően sok panasz, mégis rendszeresen kapunk leveleket velük kapcsolatban, és baromi érdekes ezekben, hogy mintha egy kaptafára készültek volna: kivétel nélkül szerepel bennük valami trükkgyanúsan kivitelezett akció és néhány morci eladó. Azon persze…..
Freddy a Krüger 2015.12.31 15:29:24
Pikírt elégedetlen ügyfél levél, melynek írója egyformán határozottan sújt le Rogán Antallal, a krampusszal és a Mikulással, amiért nem sikerült meglepnie a csaját a decemberi NatGeo házhoz szállított számával. Indulata érthető. Az már kevésbé, hogy a Centrál Média egy egyszerű bocsánatkérés…..
Freddy a Krüger 2015.12.31 10:33:22
A MÁV-nál is elteltek az ünnepek, majd újraindult a normál élet dec. 27-én - egyfajta megszokott rendben és szolgáltatási színvonalon.  Sziasztok. Gondolom már a sokezredik vagyok, aki felhozza a témát, de most nem tudtam a 'szolgáltatás' szìnvonala mellett szó nélkül…..
Mindig azt javasoljuk, hogy mielőtt pénzt adunk ki valamire, használjuk ki az internet adta nagyszerű lehetőségeket, és még a fotelből szedjünk össze minél több infót a kinézett termékről vagy szolgáltatásról. Néha azonban ez a módszer is a Homárra…..
A tegnapi postás posztnál felmerült a Posta Pont, mint lehetőség. Hát ott is érhetik kellemetlen meglepetések az embert.  Feleségem webáruházból rendelt karácsonyra egy csomagot postapontos kiszállítással a Budapest Nagytétényi út 136-on lévő postapontba. Hamarosan…..
Freddy a Krüger 2015.12.29 14:12:27