Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubul a vírus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvas Sebesség oltárát, talán látta azt a leírást, amelyikben elmentünk Olaszországba a 27 éves Yamahával, aztán jól megszívtuk. Röviden: a motor előtte volt közel három hetet szervizben, hogy alaposan fel legyen készítve az útra, aztán mégis az utolsó percre maradt egy…..
Ubul a vírus 2010.10.17 10:04:20
@Csumpi Hálidéj:
nem inkább olya tipikusan japános a vége. Mert tapasztalatból mondom ezeknek a japán cuccoknak akármi legyen is az lelke van és hajlamosak az öngyógyulásra. A legjobban a japcsi órák tetszenek, kiváltképp az egyik régi CASIO-m, annak pl az egyik elbaszódott kapcsolója attól jött helyre hogy pusztán nyomogattam egy kicsit, és egyszer cska megjött a kontaktus.
Ha meg nem jön helyre magától akkor pedig faszán szerelhető átlátható gépek, ahol a legnagyobb nagyítóval is megnézheted a részleteket, ugyanolyan beteges alapossággal pedánsan összerakott dolgokat látsz kicsiben is bennük mint egészében.
Na ez az amit elfelejtettek egy jó ideje a németek, vagy inkább nem is nagyon tudtak sose, mert a művészet az nem az hogy méregdrága kisszériás kocsikat rakunk össze kézzel, és azt mutogatjuk a sok bamba baromnak, mint pl a Merci 108-as meg a hasonló csatahajók, hanem ott kezdődik a szemllélet hogy a legegyszerűbb darabból is ordít az arra a kultúrára jellemző alaposság.
Mint ahogy megnézheted a Kis 360-as Subarut. Bushido esszencia bazmeg!
Ubul a vírus 2010.10.17 10:15:29
@Forest:
Bazmeg, miért nem vittétek magatokkal az indítókulcsot a Rábából?! Vagy adtátok le a jóöreg gyurmás kulcsszéfbe aztán azt meg be a stázsamesterhez a főportára. Elvégre rátok volt bízva az üzemeltetése akkor meg másnak mi köze hozzá.
És a ZIL-nek a Hf-e az még egybe leszedős volt vagy már volt annyi esze ezeknek a fasz ruszkiknak hogy eljussanak a hengerenként önállóan szerelhető hengerfejig mint a csehek?
A MAZ adagolóját meg el tom képzelni, az nem is értem hogy lehetett egyemberes meló abban a gépben... Amúgy rühellem azt is, tipikus összehányt ruszki fos.
Ubul a vírus 2010.10.17 10:24:56
@Csikós Zsolt:
A Videoton egyik TV-je se volt semmilyen ilyesmi hibára hajlamos, kurva üzembiztos darabok voltak mind annak ellenére hogy a Videoton egy kgst-s kényszerüzem volt eredetileg kimondottan haditermelésre létrehozva. nekem még mindig egy 21 éves videotonom van, bár ezen már minden modernnek hat még így is, fényezett bakelit káva, sztereo térhatásúnak szánt hanggal (valóban nagyon kellmes hangja van), lapos képcsővel, távirányítós, 71 cm-es ;) Szóval a VTTV akkor már nem azon a szinten állt hogy porral oltóval kéne készenlétben állni mellette.
A 2010-es évemet meghatározó motorozási projektről már írtam eleget, és zokogtam kicsit a költségek felett is. Persze, nem mindenki érti, miért, de ők az enyémhez képest végtelen büdzsével vágnak bele. Én viszont úgy érzem, hogy egy motor megvásárlásakor, ha nulláról indul…..
Ubul a vírus 2010.10.10 18:00:49
@KuKori:
@KuKori:
Kémia óráról hiányoztál, meg alkalmazott műszaki elméletről is. Egyes! ;) Nézd meg egyszer a Ghostdog c filmet, ott láthatod a nitrogénspray lényegét meg van benne még pár érdekes ketyere.

És nem fejlődött az ír blogod, így kénytelen voltam magamtól kimenni megtapasztalni az ír paraszt mélysötét mentalitását.