Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KG80

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Peka barátunk, ha már arra járt, nemcsak az utcán nézelődött, hanem beugrott a sanghaji autószalonra is. Rengeteg képet lőtt, ezek minden szónál többet elárulnak az ország autópiacáról. És nőkínálatáról. Ez nem a tokiói metró peronja, hanem a sanghaji autószalon.…..
comment:com Szandika vs. Fábry 2011.03.25 09:14:00
Azt írja a Blikk, hogy Szandika kikészült, mert Fábry szatyorszájú libának bírta titulálni, és a becsületébe gázolt, meg minden, ő meg érti a viccet, csak nem szereti. Nagy bánatára milliós kártérítés lenne a gyógyír, mi más, kell a lóvé az új alkatrészekre, gondolom. A…..
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
KG80 2011.03.23 08:43:37
Bejelentették a 2011-es Balaton Sound első neveit. Az idén ötödik alkalommal megrendezett fesztivál idén is az elektronikára épít, ezért Zamárdi partjára hozza a hamarosan negyedik lemezét megjelentető bristoli Portisheadet (képünkön Beth Gibbons énekesnő látható), a szintén…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
A Tv2-nek mostanában minden sikerül, ami azért összefüggésben van azzal, hogy az RTL Klubnak pedig egyelőre nem jött be a Való világ. A 40 milliós játszma tegnapi premierje például megalázó vereséget mért a valóságshow-ra, ami nem meglepő, hiszen a Való világban se szex nem…..
Évek óta megy huzavona a Margit híd körül, lementek a pályázatok, készültek a szakmai anyagok a kerékpárosok fogalom számára használható infrastruktúra megteremtéséről. Egy ideje úgy tűnt, a viták után végre biztos, hogy lesz kétsávos kerékpárút a kiszélesített északi…..
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
KG80 2010.10.13 09:16:42
Rohadjon le a keze az összes ilyen tetűnek.. Az a baj, hogy ma már annyi az autó, hogy senki nem gondol bele, minden egyes autó a tulajnak több éves munkájába kerül. Tisztelni kéne más tulajdonát..

@Swind: Erről én is tudnék mesélni. Szemtanúja voltam (messziről), ahogy nekib@sszák egy kocsi ajtaját a frissen polírozott sajátomnak. Mire odaértem, az illető persze elhúzott. Eredmény: 10 centi horzsolás, horpadás (erős volt a szél, talán az is segített rajta). Egy közelben álló megjegyezte a rendszámát, rendes volt. A rendőrségen persze kiröhögtek..