Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gritty goose

623 bejegyzést írt és 682 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
My secret Kicsit elmaradtam... 2015.01.11 20:28:27
...már megint a naplóírással. :-) Én már csak ilyen notórius elmaradó leszek.:-) Az elmúlt egy hónapban sikerült megkapnom a lakás kulcsát és végre elmondhatom most már, hogy vettem egy lakást. :-)Nem tudom milyen rég óta vágyom már arra, hogy legyen egy sajátom, ahol én…..
My secret Kezdek mosolyogni... 2014.12.10 20:20:44
...még akkor is, hogy ha még mindig nincs a kezemben a kulcs. Kissé nehézkes és lassú volt a hitelelbírálás.Nem az én hibám, nem az eladó hibája, csak simán lassan mennek a dolgok. Ma már folyósították volna a hitelt, ha egy nyilatkozat nem hiányzott volna. Az elmúlt 3 hétben…..
...hétvégén kicsit így éreztem. Nem nagyon írtam erről, bár a naplóm nagy része..legalábbis az elmúlt években a szexuális problémámról, feszültségemről szólt.Most nem írtam, mert nem éreztem fontosnak, mert nem feszített és nem volt központi kérdés.Talán, mert az én…..
Gritty goose 2014.12.10 20:04:22
@D1255: Édes vagy, de azért ez nem "ilyen egyszerű". :-)
My secret Twoo, badoo... 2014.11.19 20:57:42
...és egyéb ismerkedési lehetőség a neten. Mármint a lányom számára, mert azt gondolja, hogy kevés emberke között forog, neki pedig karácsonyra pasi kell.Szilveszter után mehet a levesbe, de az ünnepek előtt, alatt szeretne valakivel a hangulatos városi fényekben…..
...mind az élmény, mind az átgyúrása, mind az erogén zónáim ébredezése és a beszélgetések. Hiányzik az a légkör, ami kialakult 1 év alatt.Hogy amikor rácsörgök mosolygós hangon nevemen köszönt, tehát el van mentve a számom a telefonjában, nem egy vendég vagyok a sok…..
My secret Már körvonalazódik... 2014.11.10 21:01:19
... a konyha kérdés. Be kell vallanom nőből vagyok.Beleszerettem a metró csempébe. :-) Nos ezt egy kis mentával "megfűszerezve".Valami ilyesmi árnyalat, az sötétség még kérdéses: ..
...amire már napok, hetek óta várok.:-) Meg van a hiányzó papír. :-)Azt hittem ez a perc soha nem jön el... Most még holnap kell egy akadályon átlendülni...aztán jöhet a várakozás. :-)A döntés csak nem lesz rossz?! Ősz hajszálaim gyarapodtak...és még csak el sem kezdődött…..
My secret Jó kislány voltam... 2013.01.30 18:19:00
...és egyszerű, ártatlan, 60 perces masszázs kupont vettem. Jó....igen, előtte azért lecsekkoltam a masszőrt. Egyáltalán masszőr, vagy masszőz?Mert nem mindegy. Khm...mint tudjuk.:-)Igen, férfi.Háhhháá...ez már tetszik.Hisz a kuponos oldalakon rengeteg masszázs lehetőség van,…..
Gritty goose 2014.10.25 18:10:01
@stonefree: Bocsánat, hogy most válaszolok, de rég jártam erre.

Nos, ha egy hölgy direkt erotikus masszázsra jelentkezik/megy, akkor azt gondolom, hogy tisztában van vele, mit szeretne kapni, mire vágyok és hol vannak a határai.
Ezt az elején jó, ha tisztázod, de ne akkor mikor ruhában és veled szemben áll.
Igen, kell a lazulás és kell a bizalom.
Ez kinek könnyen jön, kinek lassan.
De ha azt érzi, hogy róla szól a masszázs és neki akarsz örömöt szerezni és nem kihasználva a helyzetet egy kósza numerára csábítottad fel, akkor bátrabb lesz, és akár rá is vezet, talán még bátrabb lesz, mint saját maga is gondolta volna. :-)))
Gritty goose 2014.11.06 21:12:26
@stonefree: A kérdésedre itt a válasz...a naplómban.:-)
My secret Hogyis van ez? 2014.11.01 20:52:49
...A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt....mindenszentek...Az ünnep 741-ben, III. Gergely pápa idején jelent meg először a megemlékezés…..
My secret Követők ... 2014.10.30 19:04:34
... mint olyan, érdekes jelenség.Most hetekig a bloggolok azon "lobbiznak", hogy követőjük legyen?! Nekem is lett egy. :-(Köszönöm neked. ;-)Van egy tippem, hogy ki lehet... :-) Egyébként meg körbenéztem a blog.hu-n és már kis sem igazodom rajta.Lehet, hogy én vagyok a béna, de a…..
Gritty goose 2014.11.01 19:54:54
@Enchantée: statisztika/toplista/
jobb felső kis dobozban látszik az aktuális adatoknál

Sejtettem, hogy Te vagy az az 1. :-)
Gritty goose 2014.11.01 19:57:36
@ildsisy: Szia!
Akkor Te legalább sikeresen kerestél...találtál egy ismeretlen, mélyen elfekvő blogot. :-)
...látszik. (a számomra) Lehet korán örültem, hamar kezdtem beszélni róla?!Nem tudom. :-(Tudtam, hogy vannak, lesznek buktató tényezők, dehogy egy kibaszott vén kivénhedt kurva, kibaszott hányaveti, slendrián munkamorálja miatt fogom megszívni a faszt, mint a torkosborz...na azt nem…..
My secret Merj nagyot álmodni... 2014.10.28 22:00:43
... szokták mondani.Ugyan nem álmodtam, de ugye elindítottam egy nagy álom valóra válását. Ugyan papírra várok, még nem indíthatom, amit már rég elindítottam volna.Ma viszont a határidő szorítása miatt megléptem egy olyat, amit nem biztos, hogy megtettem volna. Leírtak és…..
My secret 4 nap pihenés... 2014.10.27 21:25:28
...egy szavam sem lehet.:-) Tudom, hogy aktívabban is tölthettük volna, mások talán irigykednének rám, ha tudnák ... tulajdonképpen nem csináltam semmit, de semmit a 4 napos hosszú hétvégén. :-) Talán egy kicsit vágytam szombaton valami mozgalmasra. Főleg, hogy sikerült a…..
My secret X-Faktor... 2014.10.25 22:33:26
... ma este azt hiszem elérte a negatív sávot a mércémen. Láttunk már gyenge előadásokat, hallottunk már hamis hangokat...de az a mai műsor, magasan pocsék előadás egyveleg volt. Számomra legalábbis...
My secret Ismét egy kis ... 2014.10.25 19:04:03
... kihagyás volt a naplóm írásában. Nem lustaság és nem is az unalmas hétköznapjaim miatt. Egyszerűen csak így jött ki. Az elmúlt fél év igen csak mozgalmas volt.Túl vagyunk egy kibékülésen az exemmel. Igen, a kedvesemmel.Hogy a féltékenység, vagy a tökéletes elvesztés…..
Gritty goose 2014.10.25 19:44:42
@Enchantée: Mire is gondolsz kedves? :-)
... magas foka. Hazafelé jövet a metrón szabad ülőhelyre várva elnéztem, egy 5 év körüli fiúcskát, ahogy az anyja mellett feltérdelve ficánkol, nem törődve, hogy a mellette ülőt zavarja, koszolja vagy sem. Az anyja az okos telefonjába bújva az egészből nem észlelt semmit. A…..
Gritty goose 2014.10.25 17:57:28
@D1255: Köszönöm kedves idegen. :-)
Bocsánat, hogy most, de rég jártam erre.
De majd MOST. :-)))
Pótolom.
My secret Rapid randin voltam... 2014.06.08 21:34:02
...tegnap, igaz, nem aktív résztvevőként. :-) Még szerencse. :-) Történt az úgy, hogy angliai barátnőm csesztetett, miért nem megyek egy ilyenre el. Soroltam az érveket. Nem hagyott békén, neten ránéztem a lehetőségre és olvasatban belém hasított a felismerés. Ha az oldalon…..
...az elengedést. :-) Tegnap este felhívtam az exet....lassan nevet kellene találni neki, mert a kedvS már nem helyén való, hisz már csak ex, 8 hónapja.Szóval felhívtam, mert a gyereknek is csak FB chatben volt képes megírni, hogy valakivel megismerkedett, de Őt legalább…..
Mosolygok, hogy mosolyogjak.Most még inkább grimasz, de estére csillogószemű, jó kedvű kacaj lesz belőle.(remélem):-) :-) :-)..
...a mai napból.Azt hiszem elég is volt egy jó ideig a mai élmények és annak negatív kihatásaiból. Nem elég a reggeli privát életem fordulópontja...nem, még csavart egyet a sors a dolgon.Meeting odabent.Segítséget kérünk lassan egy éve, de feléve már nagyon komolyan...most…..
...kerített hatalmába... Pedig nem kellene! Tulajdonképpen nem is jogos!Örülnöm kellene és támogatnom, na meg gratulálni és vele örülni.De nem megy.Inkább azt érzem, egy újabb embert veszítek el...akire eddig számíthattam, akiben bíztam, aki mindig is jót akart nekem.Mikor  8…..
My secret Melyik a jobb? 2014.06.07 12:37:42
Mosolygós, életvidám, kacagó, de kerekded nőci vagy a bevitt kalóriákat számolgató, szénhidrát elvonástól kóválygó, harapós sárkány?! Az egyikből haladok a másik felé... Kérdés honnan, hová?  :-)..
...eladó lakást keresek! Feladhatnám ezt a hirdetést. :-) De még nem teszem...nézelődöm, keresgélek...
...minden igényemet kielégíti! :-) ...Na joooo, nem mindent. Azt az egyet nem! :-) :-P..
...a nem akarom bántani, mert tisztelem... stb. fogalmazódik meg...na akkor számomra az azt jelenti, hogy nem Nőként néz rám...vagy azt üzeni: nem kellesz eléggé!...hogy...   "Az emberek jönnek s mennek, besodródnak az életünkbe, aztán eltűnnek belőle, csaknem úgy, mint egy…..