Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kombusz

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kőhalmi Zoltán humorista szerint amikor gyerekkorában este a Linda ment a tévében másnap az iskolában mindenki karatézott, és bár őt tanárgyerekként minden nap megverték, legalább aznap látványosabban. Aki nem látta a Lindát, annak egy mondatban így foglalta össze: Linda egy harcművész rendőrlány,…..
kombusz 2021.01.28 15:27:05
@péti: A föcim egy mondhatni lopott zene.Ettöl független tényleg joi választás volt a sorozathoz.www.youtube.com/watch?v=9Ziw95cDuFY&feature=emb_logo
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
Együttérzünk Dániellel, de sajnos lehet, hogy ez a legtöbb, ami a helyzetből kihozható, szakértőink ugyanis ezt írták: "sajnos a hiteligénylésről azt kell tudni, hogy néhány jogszabályban meghatározott minimális előíráson túl a bank saját üzletpolitikája alapján maga határozhatja meg, hogy ad-e…..
kombusz 2016.07.29 21:28:08
@ptspts: "Honnon tudod, hogy az új barátnő egy lotyó?"

Gondolom onnan hogy a "lotyók" felismerik egymást :)
kombusz 2016.07.30 15:27:55
@1gazsagos:
én nem , de te igen, mert te alkotál véleményt rola ismeretlenül ;)

persze az is lehet csak feltünési viszketegségben szenvedsz , hogy örökké beleokoskodsz mindenbe.
kombusz 2016.07.30 15:39:11
@1gazsagos:

anyád a cigus.csinálj még pár nicknevet ostoba troll.nem véletlen utál itt mindenki téged.olyan sötét vagy mint az éjszaka mégis játszod az eszed :)
A webshopos vásárlás sok veszélyt rejt magában, így érdemes alaposan utánajárni egy-egy ismeretlen e-bolnak, mielőtt rendelésre adjuk a fejünket. Ez azonban néha nem is olyan egyszerű. Vegyük például a fb-on az elmúlt hónapokban erőteljes kampányt folytató  Ecipő.hu-t, amivel kapcsolatban ezzel a…..
kombusz 2016.07.06 22:46:48
A filmtörténet tele van jobbnál jobb háborús filmmel, így nem könnyű feladat a 12 legjobb kiemelése. Mi mégis megpróbálkoztunk vele azzal a kitétellel, hogy értékelésünk és rangsorolásunk kettős: egyrészt az 1 -től 12 -ig terjedő listán kifejezetten a "háborús kategórián" belüli helyezést adtuk meg,…..
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
Tamás, az isten áldjon meg, ha egyszer te magad is olyanokat tudsz írni, hogy "Tudom butaság az ilyet elhinni" meg "a valós, vagy manipulált hozzászólások dátumát mindig frissítik, ez több mint gyanús!" és "a honlapon feltüntetett Hegyi Róbert elérhetetlen, ha létezik…..
kombusz 2015.08.26 13:02:22
@CID.:
"gondolom te is szeretnél szép, és okos lenni, de ezt te sem egy doboz bogyótól várod"

szerintem bogyotol és bogyo nélkül is hiába várná :D
kombusz 2015.08.26 13:04:41
@sarostehen_:
engem érdekel az elado márka.50ft-ot adok 1 márkáért :)
  Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a…..
További négy szerződést kötött a Magyar Olimpiai Bizottság a még el se nyert 20024-es budapesti olimpia népszerűsítésére. Egy reklámügynökség általánosságban megkapta a…..
Az Erzsébet-program alapvetően jó kezdeményezés lenne, de az idei, nyugdíjasoknak kiírt pályázata igencsak döcögősre sikeredett, ahogy azt áprilisban megtudhattuk egy felháborodott unoka…..
kombusz 2015.08.05 20:10:09
@zita31:
na látod erröl beszélek.
sztánalmat akartok miközben a silusotok csak undort kelt az emberekben.
nemcsak a tested rossz neked hanem a lelked is.
kombusz 2015.08.05 20:20:08
@zita31:
nem a poszt miatt vagytok hülyék meg bénák hanem a személyeskedés és a stilusotok miatt
kombusz 2015.08.05 20:23:12
@Aureliano Buendía:
a mozgássérültség miatt kapják az EP meg ugye nem láthat rá mindenre(különben nem lennénk az adocsalok országa :D ) családi körülményre, hogy amugy rászorulnának e.
én se kötöttem volna ebbe bele, ha nem kezdik el ezt az anyázást és hasonlo stilust.
Én még ilyen gyönyörűen megfogalmazva nem olvastam érvelést arról, hogy valójában a vásárló érdekében történik a töpörödés. Kár, hogy a boltok polcain lévő árból a hagyományos, burkolt áremelés trükkre gyanakszik inkább az egyszeri vásárló, mint Loco. Kedves…..
Címnek béna, valóságnak meg abszurd, mégis igaz. A Whirpool esetleg a körmére nézhetne a partnereinek, mert az, hogy ilyen indok miatt  kelljen 10 napig rohadó ruhák mellett várni egy szerelőre, az nagyon gáz. Amin nem segít az sem, ha egy hónappal (!) a bejelentés után önként…..
Próbált már ovist  vigasztalni, amikor a világ működése épp méretes fityiszt mutatott neki? Elég kemény meló. Főleg, ha maga a felnőtt is azt gondolja, hogy rosszul működik a világ, vagy, ha eleve ő maga sem érti a működését. Szegény Ildikó helyzete sem lehetett könnyű,…..
kombusz 2015.06.29 22:08:37
@hagyma:
"a kommenteket elolvasva, mar ertem miert tart ott az orszag,, ahol"

vénszivar után szabadon:BAROM!!

te csak nagy ivben ne okoskodj nálatok ba..od aki a macskát beteszi a mikroba száritani és meghal a macskája perelheti a mikrogyártot hogy nem szolt erröl.
akkor melyik ország tart és hol???
a meki minden gyorsétkezdéje magánvállalkozás ugyhogy nem a meki hanem a vállalkozo megy tönkre ha mindenkit megsajnál az elado és joszivüségböl ingyen osztogat árukat.
amugy meg már irtam van dupla(alul öntet rajta fagyi és felül öntet) öntetes fagyi nem kell a fillért szexuálni.
te csak löttyintgesd a mérikédet ne okoskodj bele mindenbe.
kombusz 2015.06.29 22:37:48
@hagyma:
ne anyázzál kö..ög kivándorlo.
foglalkozz a randa feleségeddel ne okoskodj mindenbe bele.
senki nem kiváncsi itt a mérykédre mégis mindig azt kell hallgatni.
okoskodjál ámerikába te lecsuszott mosogato.
kombusz 2015.06.29 22:58:13
@Black Hole:
ettöl a fogyatékos hagymátol akarsz értelmes választ? :)
jobban jársz ha inkább egy páfránnyal beszélgetsz :D
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
Szegény Márton szerintem az  összetett, ételmérgezéssel és duplarendőrséggel körített emlék helyett simán megelégedett volna egy egzotikus vacsorával is, de a Tokyo szakácsa a japánoknak oly fontos  öt érzéken túli élményt alaposan továbbfejlesztette. A saját…..
Na, hát az alábbi szövegben is hivatkozott ráutaló magatartásnak meg a 2003-as törvénynek augusztustól lőttek, de addig sajnos még ez van. (Ha valakinek kimaradt volna a hír, az augusztus 1-jén életbe lépő új szabályokról itt olvashat.) Tisztelt Homár, A T-Mobile nagyon…..
kombusz 2015.04.29 21:08:39
@Aureliano Buendía: 2015.04.31???
az melyik napra esik? :D
Én életemben 2x voltam kaszinóban, annak is van vagy 15 éve már, így nem tudom, mennyire általános, hogy fizetni kell a fogyasztásért, de ezt a 200 forintot nem értem. Hogy minek, miközben egy átlag pesti kávézóban is 4-500 Ft? Tisztelt Andrew G. Vajna! A minap jártam az egyik…..
Belsőség A főnök verdája 2015.01.15 11:56:57
Nincs abban semmi rossz, ha az ember többre vágyik, mint amit az anyagiak engednek, ilyenkor jön jól a kreativitás. Ha autóról van szó, a legtöbb próbálkozást a JDCS-n végzi, viszont van az a szintje a tákolásnak, ami csúnyasága ellenére is tiszteletet ébreszt. Mint a W123-as…..
kombusz 2015.01.15 18:36:35
Még hetekkel ezelőtt jártam látogatóban volt kollégáinknál, a mostanság kajában (is) utazó Péter Annánál és Zirig Árpádnál. Ők éppen kakaós mogyorókrém-tesztet csináltak, én is végigkóstoltam a felhozatalt, de engem nem a szakmai érdeklődés, hanem az ebéd utáni…..
kombusz 2014.11.09 10:15:54
@Goose-T: Szerintem azzal a tulaj magát fésülgeti.A szemétégetönél lévö repedtsarkuaknak sem tud szerintem annyit fizetni hogy ebbe a fostalicskába beszálljanak nemhogy még csaja legyen.

Egyáltalán nem vagyok oda a bömösökért de kápmegyer 1-en két olyan csudálatosan szép E30-as van hogy szinte megszolalnak.
ezt a tragacsot szerintem még a homasitábol is elzavarják.

"Aki élvezi a látványt, ne csüggedjen, a galériában van még, kattintson csak bármelyik képre!"

ez a mondat remélem vicc akart lenni.mert reggeli közben néztem meg a reggeli már visszajött nem akarok megvakulni is mellé :)
kombusz 2014.11.09 12:45:20
@Fauchon: a hasnyálmirigy rák gyors lefolyásu.ezzel a bömössel is az végzett.nem zongora kéne erre hanem egy rpg gránát hogy ne szenvedjen tovább.
Belsőség Heti merítés 2014.09.28 08:16:40
Szentségtörés, amikor a Volvós BMW-t vesz Már többször tapasztaltam, hogy megállok a zebra előtt és néznek rám, mintha csoda történt volna. Megállt egy BMW? Tényleg? Sportos családi kisbusz A váltó rövid áttételű, a fokozatok egymáshoz közel esnek, így dinamikusan…..
kombusz 2014.09.28 23:29:31
nem tudom milyen 2-3ezres literenkénti olajokrol beszélnek itt egyesek meg gyári drága olajokrol.
saját automhoz valo példábol kiindulva 5literes olaj:

cromax.hu/150000000-olajfolyadek/151670000-olaj/151670686-motorolaj/187682-motorolaj-5w-30-ford-5-literes-reszecskeszurovel-dpf

és igen mert valaki emlitette hogy 300ezres autoba a legolcsobbat fogja valaki rakni olajat.
egy kb. ennél kicsivel többet érö 17éves autom van vehetnék ennél olcsobb olajat is de nem veszek és nem 50ezrenként hanem 10ezrenként lecseréltetem.

az alkatrész árrol meg annyit hogy a szerelök nem szolnak rola az ügyfélnek mennyi kedvezményt kapnak rá ök a teljes árat mondják az ügyfélnek a kedvezményt meg zsebreteszik.
ez végülis nem is lenne gond közben nem teljes árat számolna pl:egy ismerös szerelö a munkadijra.
jártam már ugy rokon munkehelyére hordtam az autot szereltetni.
lett egy nagyobb javitás az auton amire mondta csak az alkatrész 128ezer ft.
mondom ha már teljes munkadijat számolsz ismerösként is nekem akkor megkérdezem bárdiban dolgozo ismeröst mennyiért hozna nekem alkatrészt.
a gyári vagy gyárihoz legközelebb esö minöséget hozta el nekem 75ezer ft-ért.
53ezer volt a különbség amit megsporoltam csak alkatrészen persze volt sértödés mert a teljes áron számolt munkadijon kivül nem tudott nyerni rajtam ennyi pénzt.
200k-s javitáson 100ezer ft-ot akart rajtam nyerni ugy hogy ismeröse voltam.
azota rokon hálistennek nem ott dolgozik és nem is járok oda szereltetni.
a generátor meg szerintem csak megjavitva lett egy felujitás kisebb teljesitményü auton is többe került nekem páréve mint 15ezer ft.
ezért a 70k-s szerelésért tuti lehuzták s a felét sem csinálták meg mint amit kifizetett.
Bútorvásárlási herce-hurca számtalan wtf elemmel tűzdelve, amik a nekünk csatold doksik (írásbeli panasz a lent részletezett feltételekkel, szállítólevél a kiszállításról, fotókkal dokumentált átvételi elsimervény a visszaszállításról) alapján mind igazak. Egyrészt az…..
Olvasónk laptopja bedöglött, emiatt június 2-án felvette a kapcsolatot a Telemaxszal, a Lenovo hivatalos hazai szervizével. Majd 1 hónapig próbálta rávenni őket, hogy a javításhoz vigyék már el a gépet tőle. A Tmax eközben sokat ígérő, apró meglepetésekkel tartotta fenn…..
kombusz 2014.08.08 12:34:48
@Noémi Harangozó:
másnap jött a futár 07. 30.-án miután jeleztem elötte nap tmx-nek a futár nem érkezett meg.
30.-án telefonáltak postátol hogy sorry és eljöttek a laptopért.
tegnap telefonáltak tmx-töl hogy ma hoznák a gépet vissza.11orakor ma megjavitva megjött a gép.
ugyhogy én a kezdeti akadozások után megvagyok elégedve velük.
cirka 1hét alatt oda vissza megjárta az utat a gép és sikeresen megjavitották.
A fenti képen például nem könnyű kiszúrni. De Tominak - a fotókat is küldte - sikerült. Mint írja: Egy nagyon kis kedves dolgot fedeztünk fel. A Benczúr utca 37. mellett van egy Hétköznapi Kávézó nevű hely. Még nem voltunk benne, de azután, amit barátnőm vett észre, lehet…..