Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forbidden

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arról az eduline oktatási portál beszámolt, nehéz anyagi helyzetbe került a Nyugat-Magyarországi Egyetem. Az oldal hivatkozik Szabó Péter, az Apáczai Csere János Kar dékánjának körlevelére, amiben leírja, hogy a szeptemberi bérek az egyetem likviditási gondjai miatt…..
Amikor podcaster kollégám Laci rákérdezett, hogy nincs-e kedvem megenni egy kicsit nagyobb hamburgert, mondjuk úgy két kilósat, egy pillanatra Adam Richman helyében éreztem magam, aztán a realitás erőt vett rajtam, és közöltem, hogy ki van zárva, azok az idők már elmúltak, amikor…..
Forbidden 2012.12.19 17:56:39
@Burger House (Péter): valószínűleg egy olyan hozzászóló véleményét olvashattuk, akik még sosem hibázott, munkájában és mindennapi életében mindig csakis jót és jól tett.

Sokkal szimpatikusabb (és sajnos egyre ritkább) hozzáállás, ha vki hibázik, majd felteszi a kezét, hogy igen, ez nem jött össze. Van ilyen, bárkivel előfordulhat. A hiba elismerésén túl másodszori kompenzáció is fel lett ajánlva, ezt pedig nem illik úri emberek közt visszautasítani.