Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bóbitás lótetűfing

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg Novák Előd beszél a parlamentben, addig képviselőtársa leköti magát. Pontosan mit is csinál? Hát nyilván egy szittya vadászrituálét mutat be :) Az alábbi videó csak erős idegzetűek számára FOGYASZTHATÓ! :)Ui:Kedves Előd, lopni nem szép dolog, még ha az ember fia…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.23 00:17:58
@szocdemman: A szánalmas a helyesírásod.
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.21 19:38:08
Töprengő Schmitt Pál dedikál 2010.11.21 12:35:00
 Funkcióját vesztve, lényegi munkavégzését egyetlen (ismételhető) szignózási folyamattá degradálta le a Nemzet Miniszterelnöke. Sommásan így is meg lehet fogalmazni Schmitt Pál köztársasági elnök úr hivatalba lépése óta eltelt időt és az ezalatt végzett munkát. Az…..
Tisztelt Praxis blog!   Pénteken a balesetin jártam, mert sikerült ügyesen leesnem egy létráról és eltört a jobb bokám. Mentőt hívott a feleségem, körülbelül fél óra alatt értek ide, bár nekem egy örökkévalóságnak tűnt.Ezt leszámítva a mentősök nagyon rendesek…..
Ami falba vésett huliganizmus pár évig, az száz év elteltével történelmi emlékké nemesül. Ezzel a papírdarabbal ugyanez a helyzet. Nem tudom, annk idején kinek lett volna kötelessége eltávolítani ezt a választási felhívást - mindenesetre kissé elkésett vele. Szerencsénkre.…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.18 16:09:30
bóbitás lótetűfing 2010.11.18 16:35:25
@idelle:

@Atomot az indexre!:

Van nyugger és van a nyugdíjas!
 A napi közbeszéd centrumában a Budapesti Román Kulturális Intézet azon szándéka áll, hogy Nagy-Románia megalakulásának (ezzel Erdély elcsatolásának) ünnepét a budapesti Nemzeti Színházban kívánja megtartani. Azóta a Nemzetit vezető Alföldi Róbert már visszamondta a…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.18 12:53:54
@Szputya: Szintén naív emberrel állunk szemben.
bóbitás lótetűfing 2010.11.18 13:41:55
@Szputya: :-)

A történelem a háborúk története.
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.18 10:50:13
w Vak ügetés 2010.11.17 06:50:00
A lendületes és kétségtelenül radikális kormányzás legfőbb vesztese a Jobbik. A választás óta hiába kepeszkednek, a lejtmenet egyértelmű.A két pofon elmaradt, de amit kaptak, annál fájdalmasabb: úgy ki lettek semmizve, mint az egyszeri magánnyugdíjas. Tavaly még reálisnak…..
A Fidesztől nem távol eső Hírtelevízió Célpont című műsorában bemutatásra került a Magyarországi egyházakról egy körkép. Tény, hogy igen könnyedén lehet ma vallást alapítani, és mint általában sajnos mindennel a magyar ezzel is visszaélhet. De kisegyházak, azért mert…..
Nőkön zokni? Nem tüzel fel. Funkcionális ruhadarab, hogy ne fázzanak, semmi több. Nem ezzel csábítanak, az biztos. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne létezne zokniból is egy sztártervező által készített méregdrága darab. Valljuk be, valami dögös La Perla bugyihoz jó meleg…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.15 11:56:58
Egy év elteltével az openeurope.org.uk ismét kiadott egy 50-es listát a leghülyébb EU-s projektekről."„Olyan programokat szúrtunk ki, amelyek nyilvánvalóan pazarlók, és egyáltalán nem szolgálnak uniós fejlesztési célokat, még a válság és a megszorítások…..
  A jakutföldi Mirnij gyémántbányáját mindenki ismeri, aki meg szokta nyitni a postafiókjába érkező bazinagy ppt-fájlokat. Ez ugyanis tényleg egy furcsa és igen látványos gödör, a különös tájak innen-onnan típusú fotógyűjtemények kedvelt darabja: több mint egy…..
Az érzéki masszázs nem a számtalan masszázsfajta egyike, hanem egy stílus. Szinte valamennyi masszázstípus legtöbbje működik szigorúan érzékiség-mentesen is, de a masszőrtől, a vendégtől és a helyzettől függően a legtöbbe belecsempészhető némi - vagy éppen nagyon sok -…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.13 17:05:27
Az elmlult két hétben olyat láttunk, amit még soha: a Fideszben folyó viták a nyilvánosság elé kerültek. Ha nem is annyira élesen, mint amennyire az MSZP-ben vagy a néhai SZDSZ-ben szoktak, de egy egységfrontra törekvő Fideszben ilyet rég nem láthatunk.Rögtön kapásból három…..
Bevallom, eddig mazochizmusnak gondoltam az új Alkotmánnyal kapcsolatos írásokat, főképpen iratokat olvasni. Egész a mai napig, ma, a Hírszerzőn megjelent cikk elolvasásakor rájöttem, hogy ez nem mazochizmus, hanem szórakozás. Ennek a cikknek a hatására belevágtam, el is olvastam az…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.12 23:00:52
Sárdobáló A kormány hazudott 2010.11.12 07:00:00
Idézni csak klasszikusoktól érdemes. A címben idézett mondatot Orbán Viktor mondta 1990-ben, amikor az Antall-kormány által eltitkolt benzináremelés a taxisblokádhoz vezetett. Mivel fiatalkori önmagunkkal csak Karinthy-novellákban szokás találkozni, ezért kénytelenek vagyunk mi…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.12 21:22:42
@Kalmár: Igaz.
Szabályozatlan piac nem létezik. Az Orbán-kormány gazdasági (hangsúlyozottan csak a gazdasági) programja mögött alapvetően a klasszikus (baloldali, demokrata) liberalizmus téves gazdaság- és társadalomfelfogása lelhető fel. Amikor a magyar gazdaságpolitika arról beszél, hogy a…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.11 20:50:00
Vastagbőr A nemzet tolla 2010.11.11 09:21:00
Ezzel a Pali bá'-val nem lehet betelni ... nem tudom, ér még rajta gúnyolódni? Vagy már nem? Pedig olyan "szorgalmas" a drága ... Az nem volt elég, hogy időközönként részt vesz a kormányüléseken, most már azt találta ki, hogy a Parlamentben írja alá a megszavazott…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.11 18:30:15
Egy mondatban Fideszprolik 2010.11.11 09:36:34
A hír: Nyugdíjba küldenék TGM-et. (A legalább négy nyelven kiválóan beszélő filozófussal szemben érvként hozták fel a nyelvvizsga hiányát.) Egy mondatban: A Fidesszel és a fidesznyikekkel nem az a fő baj, hogy beképzeltek és arrogánsak, sokkal inkább, hogy kisstílűek, és…..
A múltheti posztban emlegetett megvalósuló plázák egyike a KÖKI Terminál, mely ha minden jól megy, 2011 őszén már meg is nyitja kapuit. Magát az épületet (meg a helyszínt és a lebontott állomást, amelyért szerintem tényleg kár) már többször bemutatta az Urbanista, úgyhogy…..
A sok hülye boltos meg szolgáltató után jöjjenek igazán hülye utasok, G. azon háborog, hogy hiába lehet pontosan tudni, hogy a fapados gépekre fejenként egy darab kézipoggyász vihető föl, az ő londoni gépén rengetegen próbálkoztak be többel, amiből mi más lett volna, mint…..
Valószínűleg van a pofátlanságnak és a cinizmusnak egy olyan magas foka, ami a közvélemény számára már nem felháboríto, hanem sokkoló. Talán ennek a pszichés effektusnak köszönhetően nem lett mindmáig botrány abból, hogy a MÁV közbeszerzési eljárást írt ki 350…..
Levélben intézet ultimátumot Tarlós István fideszes főpolgármester a parlamenti pártok felé: a budapesti önkormányzat kiszámlázza számukra plakátjaik eltávolításának költségét, ha a szerdai határidőig nem szed(et)ik le hirdetéseiket.Szerda elmúlt, pár nap türelmi idő…..
bóbitás lótetűfing 2010.11.07 15:11:40
@Sadist: Ez legyen a legnagyobb gondod ecsém! Boldog ember vagy! Tarlós nem tudja egy nap alatt eltávolítani a plakátokat. ÉÉÉÉÉÉÉÉS? Demszky húsz éves ámokfutása biztosan nagyon tetszett neked. Hajrá!
bóbitás lótetűfing 2010.11.07 15:19:12
@egy maréknyi dollár: Na, ez tetszik. :-)
bóbitás lótetűfing 2010.11.07 16:18:47
@Nymus: De. :-)
A szombat esti bemelegítéshez ezúttal is Kaczor Feri asszisztál nekünk. Előre is elnézést kérnék, ha hercig felsőruházata helyrehozhatatlan károkat okoz majd a monitor színbeállításaiban. Ez az ing voltaképpen totálisan definiálhatatlan árnyalati világgal operál, leginkább…..