Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Law enforcer

0 bejegyzést írt és 242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épült: "Magyar Királyi Tébolyda" néven 1868-ban. Omladozó falak, potyogó vakolat és síri csend. Ez az állapot jellemzi manapság az egykori Lipótot. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (O.P.N.I.) 139 évig működött...
Ez most kicsit alibiposzt lesz, marha sok dolgom volt az elmúlt napokban, nem nagyon volt időm retrózni. Remek alkalom viszont ez arra, hogy elővegyük a magyar tévésorozat-gyártás egyik gyöngyszemét, ami itt már több kommentben is előjött – és hogy ellenőrizzük, mennyire van…..
Law enforcer 2018.12.03 18:29:38
@TopiMedve: szia ez nagyon jó, nem lehetne esetleg hogy elküldd ezeket a papírképeket, vagy valahol megosztanád? nagy segítség lenne. köszönettel!!
Budapesten élve nem igazán követjük, hogy mi történik a szállodákban, hisz minek vennénk szállodai szobát ott, ahol lakunk, ugyebár. Így aztán valószínűleg sokan nem is tudják, hogy az elmúlt években milyen szépen átalakult a várbéli Hilton Budapest szálloda a Halászbástya szomszédságában.  "A…..
A mai napra is egy érdekes játékot tartogattam nektek. Ezúttal az Anker által készített Trabant 601 népautó lendkerekes változatát szeretném nektek bemutatni, ami elég érdekes megoldásokkal rendelkezett.Az 1975 és 1989 között gyártott jármű lendkerekes megoldással várta a…..
Bepipultak a németek, a hollandok, az osztrákok és a belgák a hajthatatlan magyar kormány láttán Brüsszelben; Az enyhe kifejezés, hogy gyalázatos volt a nemzeti konzultáció, hiszen rasszista és antiszemita hatáselemekre épített; A lengyel kormány nyakán kötél: elindulhat a 7-es cikkely szerinti…..
Law enforcer 2017.12.15 08:00:04
WéZsé Újpest, Halott utca '78 2017.06.27 07:58:45
A hétvégén az M3-ra kapcsoltam. Nem különleges dolog ez, gyakran nézem ezt az adót, hisz az MTVA igenis hoz, hozott létre értékeket. Például az M3 csatornát, ahol a hazai televíziózásból kiveszettnek tűnt, de fájóan hiányzó egykori minőségi műsorok kapnak újra lehetőséget. Most éppen a Vakáció a…..
Hilda vagyok, nem Auchan vásárló, így aztán nem annyira szakérteném meg a témát, remélem jól megteszi majd a köz. Az Auchant viszont megpróbálom majd megkérdezni a dologról. De mit csinál az ember 1 literes energiaiallal? Medvére vadászik éjjel??? sziasztok! Arra lettem…..
Tékozló Homár 2017 első levele 2017.01.02 14:31:00
Nehéz év lesz. Tisztelt Polgármesteri Hivatal / Egyház! Mélységesen fel vagyok háborodva hogy karácsony jegyében, főleg a katolikus egyház eszeveszetten, a legnagyobb harangjaival harangozzon a késő éjszakai és kora hajnali időszakban, legalább 5-10 percen keresztül, ezáltal a környék…..
Noémi még egy videót is mellékelt nekünk annak bizonyítására, hogy az Aldi szívsalátája nem gyullad meg. Arra kérdésünkre nem válaszolt, hogy más zöldségféléket, esetleg konkrétan más salátafajtákat is eszébe jut felgyújtani, így ez a kísérlet ránk maradt. Vettük…..
Law enforcer 2017.01.01 12:43:06
Ki gondolta volna 5 hete, amikor megadta magát egy nyomtató, hogy örkény sztori születik történetéből! Örkény is sírva fakadna Egy ilyen szép, ősz végi napon kinek lenne kedve dolgozni? - gondolta a Canon nyomtató, és ettől kezdve módszeresen begyűrt minden papírt.…..
A kisboltok mindig állati zsúfoltak, de azért a mérai Coopban lehetne kicsit rendezettebb a káosz. A zöldséges pult mondjuk innen pont nem tűnik annyira gáznak, a házunk melletti CBA ezerszer hervasztóbb, de az útakadálynak is beillő wc-papírhalom, meg a szalámiszeletőn látható gyanús foltok  gázak.…..
Law enforcer 2016.12.19 07:52:02
@Cycmen: én sem látok semmi érdekeset, pár zacskó wc papír az útban van, meg a felvágott nem friss, ennyi jött le. se foltokat se rohadt zöldséget nem látok, a banán érett, annak ilyennek kell lenni állítólag. ez ilyen múfelháborodásos cikk. Itt annak idején olyan bolt volt, hogy hajas volt a párizsi, szeletelés közben a 3 centis kisujjkörmével rendezgette az eladó, aztán megtörölte az otthonkájában a kezét amiben előtte a malacokat etette. Na bumm, többet nem mentünk oda vásárolni.
Erről az ülőkéről  a zánkai bicskei tábor juthat eszünkbe, melynek minden hét személyes faházában hét darab volt ebből is. És bizony nem "Presszó", hanem "Pille" volt az ottani neve a Pillangó utcában gyártott pillekönnyű darabnak - hogyan is nézett volna ki egy…..
Gál M. Erikával szívassa ki! 2008.12.30 15:00:00
Volt egy idő, amikor a netes videómegosztó oldalakat csak régi reklámok nézésére használtam. Hurka Gyurka, City Grill, Skála, Fővárosi Takarító Vállalat (Sebaj, jövünk!), Nem lehet megunni, Pécsi Kesztyű. Ezeket a reklámokat mind megtalálod alul, a post végén.Olyan reklámok…..
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
Law enforcer 2015.12.05 23:15:42
-Sexy, Cica magazinok. Rejtekhely :a dupla kezettás magnó elemtartójába voltak összetekerve. Vagy a szekrény legalján ruhák alatt. Anyám egyszer rendbetette a szekrényt, "fiam ezeket a szemeteket meg tüntesd el" volt a megalázó ítélet.
-Vhs kazetta, mindig vissza kellett tekerni másodpercre pontosan . Liftes ajtajú videónk volt néha nem akarta kiadni a kazit :) Muter váratlan ellenőrzésre hazaugrott a munkahelyről (ebédszünetem van, elugrottam boltba nincs itthon semmi kaja) míg beállt az udvarba kocsival videószerelés konyhakéssel, 10 másodperc alatt, rohadt RAKS kazetta nem akar kijönni. Feszült pillanatok, nem vette észre, sietett vissza melózni.
-VHS: kék lagúna , a 10 céves Brooke Shields szőrös nunija kikockázva. A videó csak 1-2 percig maradt pause utána képkockát kellett váltani, különben elindult a film.
-VHS-en német rajzfilmpornó megtekintése, a hét törpe "bumszen, bumszen" felkiáltással fűrészeli Hókefélkét.
- IM, Bravo kék madár jeligére , Veres Pali bácsi meg Lux Elvira válaszol... Egy barátom ismerősének beletört a lecsókolbász terhes lehet -e és hasonló cikkek kielemzése haverokkal.
-Trafikból innenonnan 10 Ft-ért kártyanaptár méretű képek cserélgetése a tesiöltözőben, erősen szőrös és láthatóan nagyon élvezős harcsabajszú Bayerjäger méretes szerszámmal, szigorúan fekete-fehérben.
-C64 korszak, vetkőzőspóker, vonalakból meg karakterekből leporellóra kinyomtatott félmeztelen maszat. csak 1 méterről látszik mit ábrázol.
-Német Quelle magazin megvolt, kerestem a félig áttetsző melltartókat, izgi volt.
-Fater határidőnaplójában beragasztott kártyanaptár valami olajos testű pucér bula, vadvirágcsokorral. Kártyanaptár cserebere egyébként rulez!
-Osztálytársak rendszeres (tutikamu)élménybeszámolója "- hallod, dunaparton zsiguliban négyen nyomtuk, Andikának olyan a csöcse mint a laposlángos, de látszik hogy nem ma kezdte" ... :)
-Minden létező könyv ismerete, amiben cici vagy nuni képe látható. Illatoskert , Anangaranga, Káma Szútra, Az asszony és a szerelem, és társai helyének pontos ismerete a könyvespolcon. Óvatosan visszatenni, ha kicsit poros volt a polc nehogy árulkodó csíkok maradjanak.
-Katonaságban a Zászlósunk szabadsága idején irodája kinyitása, tudván hogy tengernyi pornóújságja van. Tényleg volt, fél napig csak recskázás a Tollasbál, ÁdámÉva meg ilyen szarokra (-ba) :) (hamár úgysem az enyém). Nehéz a dolga a katonának.

Így első körben ezek jutottak eszembe.
Aki a pusztulásra, züllésre, mállásra, elmúlásra és egyéb hasonlókra izgul, annak a Balaton kifejezetten szexi hely, a környéken szinte mindenhol találkozhatunk a rohadás gyönyörű példáival. Mi most a Fonyód-Bélatelepen található egykori Sirály szállót vesszük górcső…..
Izak2 társszerzőm szíve csücske ez a cikk. Az ötletdobozból az elsők között választotta ki a témát, hogy mindenképpen ő írhassa meg. Jó régen összeállította már nektek, és bevallom az én hibám, hogy eddig nem került a napi címlapra. Ennek az oka egyszerű. Ő jóval fiatalabb nálam, ezért nem…..
Law enforcer 2014.05.24 22:16:20
@spinat: A kopasz idegenek: A látogatók vol. (nem a hasonló c. csehszlovák sorozat, bár az is ütős). Az André szelleme pedig a Messziről jött ember volt.
Law enforcer 2014.05.24 22:17:45
@Giskard07: talán a Barátok közt
Kedves Barátaink! A Fortepan az utóbbi hetekben több magángyűjteményt és fotóhagyatékot is kapott digitalizálásra, ami nagy öröm. Úgy tűnik azonban, hogy a jelenlegi párfős társaságunk nem győzi a munkát, ezért szeretnénk új önkéntesekre lelni. Vagyis ez egy…..
Law enforcer 2013.11.20 08:18:46
@Világvevő: a kertedet ráadásul te használod, nem az ország.
Naiv vásárló a budakalászi Auchanban szeretett volna valami frissensültet fogyasztani, de logisztikai nehézségek következtében az egyetlen munkatárs csak sajnálkozni tudott: Tisztelt Auchan. Megosztanék önökkel egy érdekes történetet. A héten bementünk családdal vásárolni a…..
Law enforcer 2013.06.20 09:59:16
@Jim Raynor: :) jómagam is épp erre gondoltam
Amióta végre sikerült beköttetnem, azóta tökre örülök hogy töltökethetem a friss infókaz az agyamba meg a sok hülyeséget is. Eldöntöttem, hogy kénytelenek lesztek elviselni, de minden napra katok egy kis Coca-colat vmilyen formában. "• Ha az összes eddig gyártott…..
Law enforcer 2013.02.21 18:39:44
@Hirmondo Helen: ez nem hibás üveg már több ilyet láttam. Valakik jó poénnak tartották, de nem a gyár készítette. (vicces is lenne ha ez így átment volna a gyártósoron)
Retro Gastro játék! A nyári szünetig 13+1 posztban (amennyiben van érdeklődés) dátum nélküli étlapok kerülnek terítékre. A kérdés egyszerű: mikorra datálható az étlap (év, hónap, nap)? A választ lehetőleg indoklással várjuk. Leadási határidő a következő poszt…..
A szigeteken járva semmi nem látszik abból a csodából, ami a messzeségből nézve annál szignifikánsabb. A mesterséges szigetek se kutyák, de a természetesnél nincs jobb, szigetben sem. Az európai természetességet Horvátország képviseli, ami bizony elég közel áll a…..
Law enforcer 2012.03.08 21:56:35