Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dino*

2 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2013-as júniusi árvízről összesen 1500 képet töltöttetek fel, nap-mint-nap, ahogy jött és ment a víz, ömlöttek a képek. Ezt a mennyiséget néhány lelkes emberen kívül senki sem fogja átnézni, így megkerestem ezt a néhány lelkes embert, akik maguk is töltöttek fel fotókat…..
VÉGRE! Nem csak ti, nyolcvanezren gondoljátok így, a mi kis csapatunk is fellélegezhet végre, kiment évek óta az első frissítés, ami érdemben változtatja meg a képoldalt. Végre elkezdődött az Indafotó felfrissítésének a számotokra is látható része! Lássuk csak…..
Ötven képes válogatás a tavalyi év legjobb indás munkáiból. Ködös Toszkánától a repülő ninja-macskáig, bögölymakrótól a fényvillamosig - itt van az Indafotó krémje, 2012-ből. Az első négy fotó azonos pontszámot kapott a zsűritől, ezek szerintünk az év legjobb…..
Megérkeztek a májusi háttérképek! Az új Ipad méreteihez igazodva a 4:3-as képarány 2048x1536-os felbontású. Aki szeretne pályázni júniusi háttérképpel, az a poszt végén megtalálja az leírást. Balp Letöltés: 4:3 16:9   Letöltés: 4:3…..
Az én világom A tulipán 2010.04.14 21:46:00
Az egyik legnépszerűbb közismert hagymás évelő a kiskertekben, de a parkokban is a tulipán. Én is nagyon kedvelem, szép látvány a kertben, vágott virágként elegáns dekoráció. Számtalan változata van nálam több helyen a kis kertemben, színre és formára is.A tulipán (Tulipa),…..
Indafotóblog Lübecki útikalauz 2012.04.17 10:00:00
Lübeck az észak-német Schleswig-Holstein szövetségi állam északi csücskében, közvetlenül a Balti-tenger mellett fekszik. Bő kétszázezres lakosságával eltörpül a közelben lévő, sokmilliós Hamburg mellett, pedig Németország egyik leghangulatosabb és legszebb városának…..
  Elszászer Dániel   Indafotó: http://indafoto.hu/edaniel  Blog:           http://edaniel85.blogspot.de/                       Kedvelt képei Civilben” mivel foglalkozol?…..
Indafotóblog Indafotósok - Cpt 2012.03.15 08:00:00
  Dvornik Gábor   Indafotó: http://indafoto.hu/cpt  Honlap:    www.wix.com/cpt_hun/dvornik Kedvelt képei Legutóbbi interjúm során Dino Cpt-nek dobta tovább a labdát. Cpt legtöbb képe nem mondható hagyományosnak. Új színek, új formák, szokatlan témák…..
Délben hirdettünk eredményt a négy győztes:  Indafotó: Dino fotója csillagom fotója Faterphoto fotója Blog.hu PDave fotója Coolya fotója redoctober fotója Indavideó Tuninglove fotója kisklau fotója A videósok harmadik képét azóta törölte a…..
Miután nem volt ritka a -20 fokos hideg sem, így a folyók elkezdtek befagyni. A Tisza helyenként teljesen befagyott és a Dunán is megindult a jégzajlás. A fotósok a zimankó ellenére is csapatostul, állványokkal vonultak a folyókhoz az úszó jégtáblákat fotózni. A jégzajlás…..
Indafotóblog Valentin nap 2012.02.13 07:30:00
Bálint nap, alternatív neve, Valentin nap: a szeretet a szerelem ünnepe, a szerelmesek ünnepnapja. Ünneplik világszerte, ideje, február 14.   kisklau: Valentin nap DosaAndras: Szívkitörés:) Nagyon sok anyag van az interneten ezzel az ünnepnappal kapcsolatban én most ezeket nem is…..
Indafotóblog Indafotosok - Dino 2011.12.08 13:30:00
“Civilben” mivel foglalkozol? Építésznek tanultam, jelenleg a cégemen keresztül építésvezetői, építőmérnöki munkákat látok el egy osztrák építőipari vállalat megbízásai alapján. Mi volt az első saját fényképezőgéped? Egy MOM (Magyar Optikai Művek) gyártmányú,…..
dino* 2011.12.09 02:31:35
Köszönet...
Indafotonak, Évának, Mindenkinek!

Köszönet a nagyszerű hozzászólásokért, megjegyzésekért... köszi, hogy kíméltetek a negatív dolgaimért (pedig van bőven), és a jövőben kérnélek is Benneteket, hogy szóljatok vissza, hol merre mit vétettem....
Sajnos, pár alapvető hiányosságommal magam is tisztában vagyok... nehézkesen mozgok a kamerával (mondjuk súlya is van, de most éppen nem erre gondoltam) a merevség, rugalmatlanság helyett szeretnék lazább lenni... elengedni a konvenciókat, lebegni, szabadon szárnyalni és belefotózni a girbegurbagörbe világba..., nos ezzel az ellenséggel még a mai napig intenzíven küzdök, de a fotó-hitelminősítők egy része már pozitívan értékeli a tevékenységem irányát...

és akkor részletezve:

BKFoto - köszi, de szolóban mégis TE vagy a weltbester geiger indaphotograf :)
kisklau – választékban mégis a TE frizurád verhetetlen... :)
DosaAndras - várom a kommentjeidet..., mert igencsak kedvelem !
edaniel - lenyűgöztél a fény és szófestéssel... :) – mentettem - 
Evaneni - a legjobb, legkedvesebb riporter, akivel valaha is dolgom volt :), noch dazu remekül fotózik… 
Putto - bloglátó virtuóz vagy..., köszi szépen :)
*amari – köszönöm a látogatást, és hogy elismerted..., a dino is csak egy ember :)))
vlm_ - valahol egyszer mindannyian sorra kerülünk... köszönöm Tibi, jólesett !:)
torobala - örülök, és szívesen írok asztallámpánál folytatásos indaszappan-operát..., de kellenek az igazi fények is... ugye megérted ?
Kontiki - örömet okoz - és köszönet érte -, hogy ennyire elmélyültél a riportban :)
 Az első háttérképes felhívásunkra közel 30 munka érkezett be, ebből az Indafotóblog zsűrije pontozással választotta ki a felső harmadot, összesen 8 10 képet, 7 asztalit és 3 mobilt. A januári háttérképeket december 20-ig ebbe a gyűjteménybe várjuk: Indafotó…..
Az első héten máris sok szép fotó érkezett a gyűjteménybe, gazdagítsátok tovább az egyre színesebb karácsonyi forgatagban fotózgatva! A heti játékon a legtöbb pontot zo zo és dino képe kapta, ők osztoznak az első helyen:   zo_zo: zo zo advent1     dino: dino…..