Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azatya

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
azatya 2017.02.25 15:05:42
2017-ben érdemes megvenni a „Mi legyek, ha nagy leszek? – pályaválasztási tanácsadót, főképp azoknak a szülőknek, akik előnyben részesítik a militáns megoldásokat a békét választó embertársaikkal szemben. Hiszen köztudott, hogy a 14 éves gyerekek csak nagyon kivételes esetben tudják a választ a…..
Retro videojátékos podcastünk mostani adásában megint kimozdultunk a komfortzónánkból - ezúttal technikai értelemben is, ugyanis először vettünk fel adást távolról, Skype-on bejelentkező vendéggel. Ha tehát apró hanghibák (pár másodperces visszhangos, iszapos részek, távoli kutyaugatás)…..
azatya 2016.09.30 21:19:21
@_Andrew_: Es orak alatt unatkozva :) Kockas fuzetbe.
Mao Weidong 45 éves rendőr, a pekingi "TEK" tagja és plankoló nagymester saját rekordját is megdöntötte a 8 óra és 1 perces azaz egy munkanapnyi plankolásával. KÉPEK és VIDEÓ..
azatya 2016.05.18 11:48:24
azatya 2016.05.18 11:48:58
@azatya: Mao mellet
azatya 2016.05.18 12:02:49
@Pekingi Zsazsa: Szivesen.
A Sicratmanként is ismert Paizs Miklós 50 éves. Meg is ünneplik barátai és rajongói pénteken a Dürerben, ahol a neves és sokoldalú művész, aki nem mellesleg szürreálisan humoros interjúalany is, újra belebújuk majdnem minden szerepébe. (Kép: Barakonyi Szabolcs/Index.hu)..
azatya 2016.01.14 21:49:45
@gizmo26666: remelem, meg mindig.
Az egyik ilyen dolog, az Antal Nimród rendezte Through the Never film volt, amit teljes egészében a zenekar finanszírozott. James Hetfield frontember egy interjúban elmondta, hogy nagy csalódást érzett, amikor kiderült, hogy a kívánt létszám kis töredéke nézte csak meg a filmet, de…..
azatya 2015.12.11 15:39:39
azatya 2015.12.11 16:33:24
@halaloszto: "Az a helyzet, hogy amit most csinálnak az szar. Akik a régi fanok voltak, azok meg már családapák/anyák. És a Napstert sem mindenki felejti el nekik. Különösen a hetfield-nek." A Napsternel nem Hetfield lopta a zenet... Es a mostani zsenialis Spotify es tarsai csak tonkreteszik a zeneszeket, mert a penz az hozzajuk lenyegeben nem jut el. Igy bizony erdemes lesz zenelni.

Mondjuk az mar csak aprosag, hogy a Napster ellen a Metallicanal nem Hetfield agalt leginkabb, hanem Lars.
En szeretnem, ha ilyen szart tudnek alkotni, mint ok most. Ok, a Lulut azert nem tudtam egy percnel tovabb hallgatni, igy az esetleges rejtett ertekeit sem fedeztem fel.
Ez a poszt egy kicsit keményebb hangú lesz a megszokottnál de úgy tapasztalom hogy mostanában a hülyeség tort ül a józan ész felett és muszáj kicsit helyretenni a dolgokat. Igen megint a bevándorlásról és a terrorizmusról írok. Azon nem csodálkozok hogy sokan a bevándorlást…..
azatya 2015.12.04 06:53:07
Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a…..
azatya 2015.03.06 09:11:18
"Gazdasági bevándorlóknak nem adunk menedéket" - mondta Nigel Farage, David Cameron és Marine Le Pen Párizsban Orbán Viktornak. Ennyi. ui: a sajtó lassan elkezd felocsúdni, és feldolgozni a nyilatkozatot (pl itt és itt)...
azatya 2015.01.13 09:27:37
@ursus artos: A rohadt Kanadaiak is beengednek szinte mindenkit, aki nem a segelyen akar eloskodni.
Nem lenne gond akkor, ha a gazdasagi menekulteket engednek be, mert azok dolgozni akarnak. A gond az, hogy ha tomegeket tart el az allam es ez nem a menekultek hibaja, ezt mindig az orszag sajat lakosai alakitjak igy!
A paleolit diéta arra az elméletre épül, hogy az emberi genom több mint 2,5 millió éve semmit sem változott, tehát genetikailag a vadászó-halászó-gyűjtögető életmódra vagyunk programozva.A paleolit diéta egy olyan gasztronómiai irányzat, amely célja a paleolit kori…..
Valóban érdekes fordulat készülődik a NAV korrupciós botrány ügyében. Úgy tűnik Orbán Viktor rövidre zárta a dolgot, és az igazság napokon belül ki fog derülni a következő logika mentén: Orbán zéró toleranciával viseltet a korrupció ellen. Van két ember, aki egymásnak…..
azatya 2014.12.09 16:26:50
@polyvinyl:

Az az alapveto dolog nincs meg, hogy nem o tilt ki? O csak a szocso.
A hivatkozott cikket ismerem. Ott sem azt mindja, hogy Vida Ildiko csalt.
Es az allitas nem a sajatja.
Min ahogy Szijkeszito sem a sajat szoveget tolja, hanem amit mondanak neki. Igy ez a perelje be Goodfriendet dolog siman az ilyen egyszeru lelkek megtevesztesere valo....
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
azatya 2014.11.27 12:05:15
@Repülős Rozi: Bizonyara nem ertettem meg. Igaz, en eddig meg mindig belefertem a merethatarba, ugyanis elotte elolvastam a felteteleket es be is tartottam.
De biztosan rosszul tettem, majd fejlodok!
Es ahogy a fenti hozzaszolok is irjak, ha merevito nelkuli hatizsakkal utazok, le sem vetetik.

A Wizzair embereivel pedig soha nem volt meg konfliktusom, pedig Brusszelben dolgozokent rendszeresen utazok veluk. A Ryannel annal inkabb volt.
A Nagy Öreg Hölgy, a Fehér Királynő, az Angol Hajó :). A legnagyobb, a legerősebb, a leggyorsabb, a „legutolérhetetlenebb”! Hosszú-hosszú idő után végre elkészült a Lusitania testvérhajójáról, a Mauretaniáról szóló írás. Előre szólok, hogy ez is hosszú lesz :). De…..
azatya 2014.11.22 13:16:47
@walter sobchak: LOL Ez laptop szerviz kerdese volt, nem az enyem :))
Nekem egyszeruen csak teszik, amit irtal.
Ez a korszak engem teljesen lenyugoz. Ahogy a totyogasbol hatalmas utemu fejlodes lett, ahogy egymassal versengo feltalalok, uzemek, orszagok hajszoltak bele egymast a jobb es jobb talalmanyokba, felfedezesekbe az fantasztikus.
Nem veletlenul elveztem a Science Museumot Londonban annyira.

Folytasd az irasokat, amig tudod, pls en pedig orommel fogom olvasni :)
Remélem, emlékeztek még Móni két héttel ezelőtti posztjára, amelyben leírta, milyen volt a hatvanas évek végén Angliába emigrálni, és milyen volt az élet ott a következő évtizedekben. Akkor sokan kértétek, írja meg, miért döntöttek úgy angol férjével, hogy…..
Az Egyesült Államok az utóbbi évszázadban szinte folyamatosan az ígéret földje volt emberek millióinak, és ma is az, csak ma jóval nehezebb letelepedni ott, mint akár pár évtizeddel ezelőtt. A lehetőségekről és a szabályokról Sándor írt részletes és érdekes…..
azatya 2014.10.09 09:39:29
@Economist: "Azt remélem nem gondolod, komolyan hogy 300 ft-os vizitdíj megállította a zsebbeadást." Amig volt, kevesebben mentek el tarsalogni orvoshoz.

Amit megoldott volna az az, hogy novekedett volna az atlathatosag. Minden vizit mellett lett volna egy szamla. Nehez lett volna pl. csak ugy felirogatni embereknek alvizsgalatokat ugy, hogy ok nem is voltak ott, hiszen azonnal kiszurhato lett volna az osszes ilyen mutyi.
Nott volna az emberekben az az erzes, hogy fizetek a szolgaltatasert, ezert el is varok valamit. Ilyesmik.
István megerősítette múltkori információnkat, azazhogy minden eddiginél arcátlanabb pótdíjfizetési rendszer nem a véletlen következménye a Wizzairnél: Évente 6-8 alkalommal utaztam a Wizzairrel, decemberben volt az utolsó utazásom a velük. A reptéren kedves földi…..
Asus notebook, szerviz, Media Markt, ezek a szavak ismétlődnek mantraszerűen Ferenc írásában, aminek a hossza megtévesztő, mert kb. fele egy jó hosszú, szó szerinti idézet középtájt. A sztori anélkül is megállt volna, de a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság fórumáról …..
Már régóta akartam írni egy posztot arról, hogy mennyire pofátlanul olcsó lett a netes tárhely (de ennél sokkal több mindenről akarok mostanában írni, csak hát, lásd: előző posztom). Most, hogy az ismert történelem legnagyobb felhős-képlopásos története van kibontakozóban,…..
A Nyugat fölényét egyetlen robusztus elv adja: az (egoizmustól megkülönböztetendő) individualizmus. Más néven, a szabadság. A szabadság képes létrehozni egyfelől a rend (hol éppen romló, hol javuló, dinamikus) állapotát, másfelől a legkreatívabb, a legnagyobb hozzáadott…..
azatya 2014.07.29 10:04:09
@Stabilo: "Amúgy meg fejtse már ki valaki, hogy Magyarországon jelenleg a liberalizmus mely része csonkul?" Vallasszabadsag? Az egyeni tulajdon vedelme? Vallakozasi szabadsag? Szabad valasztasok? 2/3-ad ugy, hogy 50% alatt volt 9 45,04) a szavazati arany? A lakossag 27%-a szvazott rajuk? Szep eredmeny.
Új oldaláról mutatkozik meg a Facebook: a legnagyobb közösségi oldalon újfajta fizetési, bankolási formák megjelenésére számíthatunk a következő hónapokban. Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a közösségi oldalak - így elsősorban az uralkodó Facebook - egyre…..
azatya 2014.05.21 21:22:44
Nem lopott, de még csak nem is egy ráérős turista autója a marrákesi magyar Polo. A Macan tesztútján szúrta ki Csikós a poros aszfalton, sárga lámpafényben álló szürke VW-t. A teszt után megírta ezt a posztot, hátha megoldódik a rejtély. Fél nap se kellett, és meglett a tulaj,…..
  Az elmúlt hetekben több cikkben is foglalkoztunk az Econovum Akadémia Professzorok Vezetőképző Központja Kft. (röviden: Econovum) nevű kamugyanús diplomák kiadására szakosodott felnőttképzésre akkreditált intézménnyel. Elsőként a kazah tiszteletbeli konzul diplomájáról…..