Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sáfrány

0 bejegyzést írt és 222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szálka Elnézést… 2008.04.21 18:14:00
…kérünk olvasóinktól a szótlanságért. Sajnos az Erotika Kiállításon szerzett sérüléseink mind fizikai ( Szilyt műteni is kellett, de sikerült visszavarrni ) mind lelki értelemben maradandóbbak a vártnál. Máris talpra állunk...
Amerikában nagy baj van a fejekben, ezt már jó ideje tudjuk. Az óceánnak erről a partjáról nehezen érthető az a konokság, amellyel a fegyverviselési jogukhoz ragaszkodnak ott a vadnyugaton. Ennek a mániának a hatása természetesen a reklámokon is lecsapódik. A múltkor az ágyra…..
Sáfrány 2008.04.24 19:12:03
El van cseszve a jogrendszer: szerintem aki mást (pláne csoportosan ami egy bizonyos behatárolható rétegre jellemző viselkedésmód) megtámad az onnantól ne rendelkezzen az élethez/szabadsághoz/stb. való alkotmányos jogával. Saját akaratából hallgatólagosan lemond róla abban a pillanatban amikor nyereségvágyból/aljas indokból erőszakos cselekményt követ el.

Abszurd hogy a bűnözőknek több joga van Magyarországon mint az áldozatnak, és erről tudnak, és ezt kihasználják. Az a rendőrség amelyik ebben hallgatólagos partner az bűntársa minden bűnözőnek.

Az egyenlő mértékű önvédelem meg egy kamu: lőfegyvernek látszó tárgyat látok nála -> ott repül a golyó. Ja, hogy nem volt nála lőfegyver mint később kiderült? Hát rosszul láttam, megrémültem, rátáraztam. Bocs.

Nem áll rendőr minden utcasarkon, ha áll is szarik bele magasról, akár az orruk előtt is megkéselhetnek ma bárkit bárhol egy mp3-lejátszóért, mobilért vagy csak mert nem eléggé kokéró, esetleg rosszul reagált a "szidtadazanyámat?"-ra vagy "adjmáregycigit"-re.

A bíróság meg akkor ítéljen el valakit önbíráskodásért vagy "nem arányos önvédelemért" ha a rendőrség fent tudja tartani az állampolgárok biztonságát. Ma erre a magyar rendőrség képtelen.

Elfogadhatatlan az hogy rendőrfőkapitány azt nyilatkozza 2008-ban egy EU-tagállamban Európa közepén hogy a kedves állampolgár ne menjen ki este az utcára. Ezzel gyakorlatilag elismerte az általa irányított, elsősorban az állampolgárok testi épségének és vagyoni biztonságának biztosítására hivatott szervezet impotenciáját és alkalmatlanságát, ebből kifolyólag zöld utat adva az önbíráskodás szükségszerűségének.

Eleve lépéshátrányból indul az akit megtámadnak, pusztán emiatt is az "egyenlő mértékű önvédelem" a bűnözőket védi, így aki ezt elvárja az egy bűnözővédő jogszabály kiszolgálója.
   Jogom van-e másképp gondolkodni?Jogom van-e alapvető erkölcsi értékek képviseletét számon kérni másokon?Elégséges-e ehhez az, hogy nem követtem el semmiféle törvénysértést, rendes adófizető polgár vagyok, elmegyek szavazni és identitásom fontos része, hogy…..
Sáfrány 2008.04.23 17:02:12
Patreides
"Csak olyanok vannak, akik azt HISZIK magukról, hogy ők azok, hogy ők mindenki felett állnak, hogy ők jobbak másoknál"

Tudod a jelenleg regnáló valamint a következő kormányzásra készülő oldalnál nem hiszi az ember hogy jobb hanem TUDJA.
És erre bárki, bárki képes aki a saját, bármilyen szakmájában becsülettel végzi a dolgát.

Demokratikus körforgó? De hát ez itt csupán arról szól hogy mikor melyikőjük lop. Régesrég lepaktált a jobboldal a baloldallal, alapesetben négyévenként helycsere, és ha nem hát kisnyúl.

"És mivel ma már mindenki előtt világos, hogy mást lehet választani, de jobbat nem, mert már mindenki volt hatalmon legalább egyszer 89 óta... Ezért sokan a demokrácia ellen fordultak, és diktatúráért, "takarításért" kiáltanak."

Tévedés, a demokráciáért, a vetésforgós tolvajlás ellen szükséges a takarítás.

"De ez nem segít azon, hogy olyanok vagyunk, amilyenek. Ez vagyunk mi itt, ez Magyarország, a tízmilliót nem lehet egyszerűen lecserélni angyalokra vagy marslakókra..."

Nem a tízmilliót kell kicserélni hanem a tízezret, ráadásul olyan módon hogy örök mementóul szolgáljon arra nézve hogy mit NEM tehetnek meg.

"Le lehet persze cserélni az elitet erőszakkal"

Le is lesz, erre mérget vehetsz. Sajnos éppen a hatalom miatt lesz erőszakos a változás, mert a többi lehetőséget kiiktatták. Nem az "elkúrtuk" szöveg a baj, hanem az hogy elkúrták, elkúrják és el is fogják. Ha tehetik.

"utcaseprőből gyárigazgató, hát persze."

A különbség az hogy az utcaseprőtől a gyárigazgatóig mindenkinek tele van a töke azzal hogy élhetetlenné tették az országot. Hidd el nekem, még ha nem is úgy indul, ez a fentről szándékosan megosztott ország egy emberként fog a kínzói ellen fordulni, pont akkor amikor épp hátradőlnének nézni a meccset.

A káosz periódusát felváltja a rend, ez szükségszerű és célszerű. Ez az egyedül bekövetkezhető jövő. A jelenlegi politikai elit minimum bűnöző de inkább áruló - jobb esetben menekülnie, rosszabb esetben pusztulnia kell. Nem fognak lemondani a hatalomról amíg egy fillért is el lehet lopni, és ezzel maguk ellen hívják ki a sorsot.
Hóbelevanc Kirókázott Vuk 2008.04.23 13:00:00
Sokak számára ismerős az a formula, amikor valaki jól bevacsorázik, aztán annak rendje módja szerint jól felönt a garatra, majd mindez a nem olcsó bevitel végül ugyanazon az útvonalon távozik is. Mégis sokan csinálják ezt rendszeresen, mert valahol úgy gondolják, hogy a kívánt…..
Sáfrány 2008.04.23 14:07:18
A kivitelező a Feature Films for Families Hungary és alvállalkozói volt. www.ffh.hu/munkaink.html

"A Kis Vuk tökéletesen betöltötte az egyedül kívánt funkcióját már jóval a bemutató előtt."
Érdeklődőknek ajánlom a szakmai topicot: www.cgblog.hu/?q=node/981&page=1

Elvárható hogy a Manifeszt (www.manifeszt.hu/) jogásza feljelentse Gát Györgyöt és bűntársait gazdasági bűncselekményért. Az is jellemző a mai állapotokra hogy mindez még nem történt meg.
Itt járt nemrégiben Luís Figo, a Szentkirályi új reklámarca. Mármint reklámarca itthon, mert a világsztárral kötött szerződés csak a magyar piacra vonatkozik. De ha csak itthon látható a szpot a jóképű focistával, akkor már nem lehetett volna egy magyar…..
Ez a történet mindenképp Zugügyvéd téma, még ha Velvet cikként is indult:A Gödöllői Városi Bíróságon az egyik bíró egy gödöllői prostituáltnak nem engedélyezte 30 napos elzárásának megszakítását, hogy elvetesse magzatát. A 30 éves nőnek már van egy 12 éves…..
Sáfrány 2008.04.20 02:13:09
Többek között azért vannak a törvények hogy a keresztyények meg az önjelölt-erkölcsök ne ugathassanak bele mások életébe. Nyilván szűk a pocsolya mert egyfolytában kibrekegnek belőle, leginkább olyan témákban amikhez közük nincs - ugyanis majd ha szíveskednek bebizonyítani hogy a Jóistentől származik az élet, akkor talán lehetne erről témát nyitni, addig viszont coki, pofa sutba. Mellékesen tévedtek már nagyobbakat is.

A tény az hogy a terhességet betegségként illene jogilag pozicionálni - külsőleg bevitt örökítőanyag hatására a beteg szervezetében egy parazitoid lény fejlődik, akinek a DNS-e nem azonos a gazdaszervezetének a DNS-ével. Utóbbiból fejlődik, táplálkozik. A kis parazita megszületése után pedig lehet örülni hogy hurrá van még egy személy. Addig nincs.

Igen, rusnya és szívszorító látvány az abortusz. A 12 hetes határidő nem a keresztyényerkölcsök lobbizása miatt kell hogy legyen, hanem a műtétet végzők érdekében.

Egyébként többgyerekes szülőként mondom hogy nagyon bájos a magzat amikor rugdos az anyja hasában, meg örülés van mikor dibeg-dobog a pici szíve, meg büszkeség mikor szépen fejlődik, meg mindenki izgul hogy minden rendben legyen. Még ki is találjuk hogy mi lesz a neve HA és AMIKOR megszületik.

Ez van kívánt gyereknél. Nem kívánt gyereknél a keserűség és az aggodalom az anyukából folyamatosan áramlik a vérrel a magzatba. Ez az a híres erkölcsi hivatkozás? Hogy egy élőlénynek már a legelső időktől szar? Mert az őt körülvevő világ konkrétan ellenséges neurokémiai anyagokkal bombázza?
Az "élet védelme"?

A bírónak nem volt semmilyen joga a terhes nő személyes egészségét befolyásoló kérdésben dönteni, önrendelkezési jogát a nő további sorsára vonatkozó következményekkel is tudatosan károsította (eldöntötte hogy legyen-e gyereke), valamint súlyosan túllépte a hatáskörét amikor általa vélt vagy valós erkölcsi alapra hivatkozott. Szerintem.

Az igazán érdekes akkor lesz ha (neadjisten) esetleg a nő veszélyeztetett terhes lesz, (pláneneadjisten) esetleg maradandó egészségkárosodást szenved, ugyanis akkor tetemes kártérítésre lehet igénye a bíróval szemben.

Ha megszületik a gyerek akkor felnőve pedig jelentse fel jól a bírót, hogy nem kívánt gyerekként már a terhesség alatt kitaszítottként érezte magát és ez későbbi életére is negatív hatású volt. Ilyesmiért nem perelhet - miért?

Mert akkor még nem voltak jogai. Akkor viszont ugye mégiscsak az anyának vannak egyedül jogai a terhességgel kapcsolatban (a terhességÉvel!), lévén a bejuttatott örökítőanyag eredeti tulajdonosa (szándékosan nem írok apát, az egész mást jelent) nincs a képben.
Még csak 4 éve vagyunk EU-tagok, úgyhogy rengeteg tennivalója miatt bizonyára tudott még időt szakítani arra a Pannon, hogy megváltoztassa szabályzatát, hogy EU-állampolgárok ne kizárólag útlevéllel juthassanak szimkártyához, mert simán lehet, hogy nincs náluk:Finn vendégeink…..
Rasszista jónapot minden sztrájk miatt otthon internetező olvasónknak! Mai sztorink főszereplője az ezek szerint beszélő nevű Honi Élelmiszer üzlet Budafokon. A rokonszenves kereskedők a fejükben élő, cigány=tolvaj egyenletet nem egy matematikai formula, hanem két cigányvicc falra…..
Sáfrány 2008.04.18 14:52:38
Nincs ezekkel a viccekkel semmi baj szerintem, nem értem ezt a nagy műfelháborodást. Ugyanazt lehet rá mondani amit a múltkori bohóckodáson a nácikhaza/itthonvagyunk dialógtöredékre: akinek nem inge, ne vegye magára.

Sértő a nembűnöző cigányokra? Lehet. Szíveskednének rendet tenni a népük körében. De az hogy sértő a bűnöző, megélhetésszerűen élősködő életmódot folytatókra, azt ki nem szarja le?

A kisebbség pozitív diszkriminációja = a többség negatív diszkriminációja.

A jelen hatalom nyilvánvalóan rasszista és fajvédő, szándékosan szaporítja az olcsón megvásárolható szavazókat, akik mentesek a "nemzeti" oldalra szavazás veszélyétől - ehhez az kell hogy mennél szegényebbek legyenek, annál olcsóbban meg lehet őket venni a szavazás napján.

Ráadásul két lovat ülnek meg ezzel, mert ha a társadalom elkezd morgolódni az ország gazdasági csődje és a közbiztonság helyzete miatt, akkor le lehet őket szélsőjobbozni, rasszistázni és fasisztázni. Ahogy egy cigányt bármiféle kritika ér akkor automatikusan rásszistát kiált, ugyanúgy a zsidó kisebbség is fasisztát ordít. A cigányság ma egy szunnyadó zsoldoshadsereg, amivel ha nem is háborút de választást és ezzel további hatalmat lehet nyerni. Olcsón.
Ez a baj, nem a viccek a falon.

Meg az is baj hogy ha mondjuk a főnököd zsidó (vagy a szakmád hagyományosan zsidó terület) akkor gojként esélyed nincs hogy megtartsd az állásodat - kihasználnak és eldobnak, első adandó alkalommal lecserélnek egy igazi zsidóra. Mert ahogy egy cigány szemében nem vagy ember, ugyanúgy egy zsidó szemében sem. És nem a nemcigányok és nem a nemzsidók kezték a megkülönböztetést, a másik oldalon másról sem szólnak a hagyományok mint a különbségek ápolásáról. Vegyülni, beilleszkedni? Ugyanmár! Mind a zsidó mind a cigány felsőbbrendű faj szerintük. Rasszisták.

Sajnos nincs más választás, ugyanennyire kell őket is embernek tekinteni, amennyire ők tekintenek minket.
Volt nekem egy szeretett történelemtanárom valaha: ő volt az, aki olyan könyveket adott a kezembe (totál illegálisan), melyeket akkoriban csakis kutatók olvashattak. A "Horthy = fasiszta" bolsi klisé így már 16 évesen összedőlt bennem, amikor a külpolitikai iratokból…..
Sáfrány 2008.04.18 03:49:01
De nem de nem de nem!
Az, hogy Magyarországon egy tényszerűen terrorista és súlyosan nacionalista országot reklámoznak rendszeresen a Judapesten (Izraelre gondolok ha nem lenne világos) szerintem a terrorizmus dicsőítése, simán egyenlőségjelet lehet tenni a dzsihádista agymosottak és a hászid fanatikusok közé. A Judapest nem határolódik el, ellenkezőleg, több helyen elfogadhatónak, viccesnek tünteti fel az izraeli zsidók viselt dolgait.

Nácik haza / Itthon vagyunk.
A Magyarországon élő zsidók elsősorban zsidónak és másodsorban Magyarországon élő zsidónak vallják magukat. A Magyarországon élő cigányok elsősorban romának, másodsorban magyarországi romának vallják magukat. A Magyarországon élő magyarok elsősorban magyarnak, másodsorban kereszténynek, ateistának, stb. vallják magukat.

Most akkor ki van itthon, zsidók? Teljesen mindegy, hogy mit vagdostok a TC-féle plüssmajmokat követő makik képébe, bárki, ismétlem bárki nagyobb joggal mondhatja ebben az országban hogy otthon van mint ti. Mert így éltek, mert ezt nyilatkozzátok, mert így is gondoljátok. A mindenki más pedig náci. Ha kritikával mer élni, akkor rasszista. Leginkább mindkettő.

Annyira átlátszó az hogy folyamatosan minden alkalmat kihangsúlyoztok, kedves zsidók, a vallási/kulturális különbözőségetekre, aki hallja meg már azon parázik hogy jaj, nem-e megbántotta véletlenből a zsidó hölgyeket/urakat, mert azt kondicionálták a folyamatos ismételgetéseikkel hogy jaj szegény zsidó nép, az mennyit szenvedett, és annak MINDENKI AZ OKA, hetedíziglen, mindenki, aki nem zsidó. Hát nem. Sőt, hiszi a piszi.

Büdös rasszisták, azok vagytok, kedves zsidók. Emiatt mindegy, hogy lenáciztok-e valakit, vagy lerasszistáztok valakit, teljesen mindegy, mert nem vagytok abban a pozícióban hogy számítson bármit a ti szátokból már az hogy náci vagy rasszista.

A náci Németország agymosó metódusai köszönnek vissza a tetteitekből, a holokauszt Goebbels-i ismételgetésétől az olcsón megvásárolható szavazótábornak kifejlesztett cigányfajvédésig.

Attól még, hogy nem mondjuk, nagyon jól tudjuk, kedves zsidók. Attól még hogy egy Polgártamással és díszes sleppjével nem vonulunk fel egy újabb NBH-s gyújtogatás helyszínén, ott vagyunk, kedves zsidók. Nem náciveszély van, meg szélsőjobboldali veszély, annak a veszélye reális hogy a csendes többség, aki nem vonul fel, aki nem blogol, aki nem kommentel, hamarosan felvonul. És nem blogolni és nem kommentelni fog, kedves mindenki, hanem megváltoztatni a tűrhetetlent.
Az a helyzet, hogy most kémoszon a drogokat vesszük, ami persze marha érdekes lenne, ha nem ugyanazt a szájbarágós szöveget nyomatnák le ezredjére is, hogy  Ha barátodról, testvéredről kiderül, hogy drogozik, próbáld megtudni tőle, hogy miért teszi!...Tájékozódj arról,…..
Sáfrány 2008.04.18 02:55:16
Hát az amfetaminfélékre azért elég könnyedén rá lehet csúszkálni, és a meth kábé úgy viszonyul a "sima" speedhez mint a crack a kokainhoz. Emlékszem Angyalföldön laktam évekkel ezelőtt egy meglehetősen lepukkant bérház legfelső emeletén, és elég nyilvánvaló volt hogy mivel foglalkozik a földszinten egy kisebbségi család, kiegészítve a (purdék számából ítélve nem kevés) segílykét.
Egy nap bent a munkahelyemen olvasom hogy kommandósok lekapcsoltak a környékemen egy felfegyverzett drogelosztó-központot - a kedves földszinti lakókat, felismertem a graffitit a kapun.

Már aznap este végigcsöngetett minden lakást egy durván zavart állapotú, taknyanyála egybefolyó fiatal fazon, hogy nem-e tudjuk-e hogy mi történt az emberével. Mint a szétfőtt tészta, olyan volt, a szemét nem tudta nyitva tartani. Láttam már egy pár szánalmas alakot, de ez a gyerek, ez mindet alázta alulról. Gondolom ő is csak egyszer próbálta ki lőni a speedet. Aztán onnantól a speed lőtte őt.

Kapott tőlem egy marék c-vitamint hadd rágcsálja, meg egy kékpont-névjegykártyát. Őszintén szólva nem nagyon hiszem hogy sikerült rendbetennie a figurának később az életét, baromira messze járt már. Egyébként nem kell ahhoz drog hogy valaki lemenjen egysejtűbe, az alkoholizmus és a gyógyszerezés lényegesen nagyobb társadalmi probléma mint az illegális drogok. Vagy említhetném még a szipuzást, amitől egy bizonyos erőszakos réteg, akik jellegzetes szubkultúrájában a szerves oldószerek inhalálása divatos, totál kontrollját tudja veszteni, és igen, a buszon késsel hadonászó szipus szerintem baromira veszélyes és kezelhetetlen.

Láttam olyan jelenetet hogy azt hittem valami kandi kamera: higítós zacskó felszállt a villamosra és húzta maga után a gazdaszervezet. Össze-vissza rángatózott a szipus a zacskó végén, de az anyaga, annak a felszíne sem rebbent. Ritka morbid látvány volt. Budapest, Kőbánya.

A videók meg jók, egen, pont erről van szó.
Kenderzsupp Fűautomata akcióban 2008.04.15 19:48:00
Kaliforniában elég durván nyomják a rohadt drogosok a legalizációt. Nem volt elég a nyilvánvalóan könnyen kijátszható receptre kapható "orvosi marihuána" "klubokban árusítása", még arra is képesek voltak, hogy éjjelnappali automatákat állítsanak fel. Ez…..
Balage küldte ezt a galériát, amit az amszterdami Kendermúzeumban fotózott össze. A múzeum a szokásos, amit az ember egy ilyen helytől elvárna, vitrinben mindenféle kender és fogyasztáshoz köthető tárgyak láthatók. Az igazán vicces az lenne, ha kiállítanának egy szétsütizett…..
Sáfrány 2008.04.17 21:20:35
Ez nagyon durva, ha valaki ilyennel találkozik, semmiképp ne szívjon bele! Lipcse környékén az elmúlt negyedévben 29 embert vittek kórházba ólommérgezéssel és még vagy 140 embert kezelnek enyhébb tüntekkel. Az ólommérgezés tünetei: gyomorfájdalom, hányinger, székrekedés,…..
Sáfrány 2008.04.15 00:44:44
Lehet hogy majd nehézvízzel fogják öntözni hogy nagyobb legyen a súlya :).

"grow your own, roll your own - az a biztos. de sajnos ezt itthon nem lehet megtenni." Miért is? Nem kell egyből lámpázásra meg zártrendszerű termelésre gondolni, mióta állambácsi azért fizet a parasztoknak hogy lehetőleg el se vessék a terményeik magját, iszony mennyiségű parlag van, gyomos legelők, dimbek-dombok. Gps-t is feltalálták már ugye..rá lehet bízni a pici palántákat az anyatermészetre, megfelelő klíma van hozzá. Elsősorban a genetikáján múlik hogy mi lesz belőle, tévhit hogy locsolni meg tápolni meg babusgatni kell éjjelnappal. Persze, a kannabiszkupán a vitrinbe kitett anyanövényeket próbálják döglésközeli szintig agyonhizlalni, hogy fotogén legyen, de pl. Marokkóban a hegyekben senki nem locsolgatja, tápolja a növényeket, évente egyszer-kétszer esik az eső, olykor pára is van, meg rohadt meleg, meg a szél is fúj, mégis kiváló zsíros csokit készítenek, meglepően primitív metódussal (letakarva addig verik botokkal a csontszáraz kendert míg a kristálykái finom porrá gyűlnek össze - azt meg átszitálják).

Ja, hogy az fárasztó? Magról nevelni, plaántázni? Bemegy a virágföld a körmöd alá? Meg ki kell menni a szabadba néha (minimum 2x), nem ám csak megnyomogatni a gombokat mobilon és jön házhoz a díler? Akkor viszont ne sírjék a szájad ha ennyit nem teszel meg a szórakozásodért meg az egészségedért.

(doktorVeér, újabban egy csomó blogon megjelennek okoskodó faszok, akik doktor meg professzor előnevekkel szánalmasított nickekkel ellenvéleményeket körmölnek napestig, provokálgatnak, jobbára feleslegesen. Csak gondoltam szólok, nehogy valaki összekeverje Önt is, kedves doktorveér egy frusztrált, ostoba pöccsel.)
Friss hír röppent világgá, de legalább országgá a közelmúltban: a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) letörölte a térképéről Magyarországot. A Ján Slota vezette pozsonyi kormányerő az SNS honlapján napokig egy olyan Európa térkép volt látható, amelyen a Dunántúl Ausztriához, a…..
Önkormányzati szociális bérlakást bérel a jó Batiz András, volt kormányszóvivő, a Miniszterelnöki Hivatal volt kommunikációs igazgatója és volt kereskedelmi televíziós. Jelenleg a Batiz Consulting Kft. kommunikációs cégnek vezetője-tulajdonosa, ami már több állami…..
Belsőség A motorlopás alapjai 2008.04.15 18:19:00
Pénteken még megvolt. Hazamentem vele, legközelebb pedig vasárnap vettem volna elő a VMaxot. Térdvédő feltépőzárazva, bakancs befűzve, bukó, kesztyű, napszemüveg, slusszkulcs a bőrjakó zsebében. Pillanat. Hol a slusszkulcs? Vasárnap délutánra lett talán az idei…..
A renegát északspanyol tartomány megint megmutatta, hogy ki a fasza gyerek. Katalónia Európában először engedélyezte múlt héten a kannabisz alapú Sativex fájdalomcsillapító gyógyspray forgalmazását. A döntést klinikai tesztek sora igazolta szklerózisos és rákos betegek…..
Pásztor Tibor Flódni 2008.04.11 22:32:00
Hét tálcával vittem, majdnem 300 szelet lett. A rendőrök vigyorogtak, de átengedtek két kordonon is a Pozsonyi úton, így egész jól tudtam parkolni egy sarokra a színpadtól. Amikor elkezdődött a szavalat, kerítettem pár markos legényt (van súlya a flódninak!), és nekiálltunk…..
Sáfrány 2008.04.12 10:11:48
Ez a sok nácizás lassan már megárt. Hovatovább alkalomadtán már az igazi nácikat sem lehet megkülönböztetni az elégedetlen nemroma gojságtól, annyira elcsépelik a médiában a náci szót. Miért lennének paranoidok (ahogy egy előző hozzászóló megemlítette), minden jól megy az országban és csak a megvezetett kevesek látják iszonyúnak a helyzetet? Nem ám. Takarékosabban kellene bánni a náciszó-puskaporral, nem elpufogtatni hülyeségekre - hacsak nem a "kiálts farkast" esete a cél. Hovatovább ma már a náci és a rasszista nem szitokszó. Megbukott a goebbels-i metódus: annyit ismételgették olyanok akiknek jobb lett volna inkább csendben maradni hogy súlyát vesztette mindkettő kifejezés.

Sőt: amikor a bakancsos hülyéket lenácizzátok, azzal magatokat pozicionáljátok kedves (illegálisan) ellentüntetők, nem őket. Fordítva is történhetett volna: ha ők náciznak le titeket, jogosan, mondjuk mert egy nyíltan fajvédő, szomszédait permanens katonai és gazdasági elnyomásban tartó (terrorista) ország polgárainak valljátok magatokat elsősorban a nagy vallási összetartozás alapján, és csak sokadsorban magyarnak, azt is csak élőhely szerint.

Ezért nem irritáló, ha egy náci (zsidó?) csoport lenáciz egy csapat (náci?) magyart (?). Minketten otthon vannak, egyik oldal hangoztatja és büszke rá, másik oldal nem hangoztatja de magáénak érzi.

A zsidó konyha pedig szép és jó és legfőképpen takarékos, tápláló ételek olcsón. Nekem több kedvenc ételem van onnan, pedig családi behatásról esetemben nincs szó. Mondjuk nem is hangoztatom se pro, se kontra.
Az alábbi poszt simán lehetne A csaj nem jár egyedül című amerikai tinivígjáték magyar változatának a szinopszisa, gyorsan szólunk is Sas Tamásnak, hátha ezt a filmet sem látta még. Antiszociális geek csajnak megtetszik a csillagászklub legnagyobb koponyája, úgyhogy…..
Budapest Nemzeti szépségverseny 2008.04.12 01:28:00
A Hollán Ernő utcai jegyiroda elleni hecckampány pénteki, remélhetőleg befejező részében feltűnt, hogy egyáltalán nem érdekelnek a felszólalók, hanem leköt az a rengeteg gyönyörű nő körülöttem. A judapest.org-on olvastam, hogy már hétfőn csajozhatott aki akart, és…..