Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmiselesz

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
semmiselesz 2017.11.19 07:53:26
Emberek! A MARS 76 KILOMÉTERRE LESZ A FÖLDTŐL! Mind meghalunk, tessék elővenni a bakancslistát, és rohamléptekben kipipálni mindent, a bungee jumpingtól a vegán étkezésig! A bakit Paeonia vette észre a Facebookon, ahol a Chemtrail-csoportba (hova máshova) posztolták. A legjobb a bemondó feje, ahogy…..
Az atlantai reptéren egy Guns ’N Roses rajongó összefutott Axl Rose énekessel és váltott is néhány szót az ezúttal jókedvében talált frontemberrel. A közös szelfin látható, hogy Axl jó formában van, valószínűleg a konditeremben is készül a jövő hónapban induló turnéra.  ..
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
 ‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Néhány hete találkoztam Péterrel, mert itt a blogon szóba került, hogy van neki egy 93.000 km-t futott S51-es Simsonja. Mivel az én egykori spenótzöld Simsonomról csak rosszat…..
semmiselesz 2015.10.16 09:02:11
@Billz: Nyitunk a hülyeség irányába. Tüv specifikált tankos mérés.
Muhahhhaaaahhhhaaa
semmiselesz 2015.10.16 09:39:08
@Billz: Minden amit leírsz csak a tudományos módszer alapját igazolják.
semmiselesz 2015.10.16 17:16:43
@Billz: Milyen bizonyíték?
Én nekem meg 0,8 -1,0 literes a fogyasztás 55 átlagnál négyen voltak velem ha nekem nem nekik hihetsz, vagy gyere próbáld ki.
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
semmiselesz 2015.10.16 07:28:34
semmiselesz 2015.10.16 09:06:12
@sixx: kitalálnak arra vmi kivételes bekezdést hogy pont beleesnek a sápba
Titeket is a spúrroham kerülget, amikor a majdnem üres dobozos gyümölcsléből az utolsó kortyokat már nem lehet kiönteni? Én persze mindig kivágom a doboz sarkát, de sok háztartásban nem bajlódnak ezzel és így a kukában végzi a méregdrága nedű.Pedig nem is gondolnátok, mennyi…..
semmiselesz 2015.03.19 09:44:22
@gonoszödönke: Úthengerrel
Nem először és vélhetően nem is utoljára állapítják meg tudósok, hogy az alkohol sokkal veszélyesebb, mint a drogok és halálozási rátája a sokszorosa a különböző kábítószereknél. Egyelőre azonban még ott tart a világ, hogy a legenyhébb drogokat is, például a…..
A köveskáli Káli Art Inn télen is tele van élettel. Az egyik épületet épp felújítják, a konyhában pedig nagy a sürgés-forgás: Kollát Marcell, a szálloda séfje éppen első közös vacsorájára készül Klaus Deutschmannal (ő korábban a Chateau Visz és a Sparhelt séfje volt…..
Amikor 286-os, vagy 486-os számítógépek előtt ültünk a 90-es években - természetesen lopott Windows 3.1 később 3.11, mégkésőbb Windows 95 előtt - , szinte nélkülözhetetlen volt, hogy legyen a közelben egy csomag "kislemez" (más néven floppy) vagy a még klasszikusabb…..
semmiselesz 2015.02.17 23:25:11
@]{udarauszkasz: biztos lehet de minek?

92ben írták alá a szerzői jogi törvényt, előtte is volt vmi szabályozás, de senkit se érdekelt. a videó kazetták illegális másolása meg az akkori rendszert csak gazdasági bünözésként és esetleges állam és rendszer ellenes -rambo roky - filmek miatt volt tíltva elsősorban.

májusban jöhetne egy post a commodore és tv játék hihetetlen múltjáról, egy ugye mindenki emlékszik mikor a fejet állítgatni kellett, mert akkor is mindenki lopott csalt és bűnözött címmel.
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Mindannyian jártunk már céges karácsonyi partin, ahol valamelyik kedves kollégánknak sikerült totális hülyét csinálnia magából. Úgy tűnik azonban, az ingyen pia újra meg újra elfeledteti a legelemibb szabályokat, ezért nem árt ismét átvenni ezeket. Ne tapadj rá a pincérre!…..
A Tesco számára az volna a legjobb döntés, ha megválna néhány külföldi, köztük magyarországi érdekeltségétől, és erőit a hazai, brit piaci pozíciói megtartására, növelésére fordítaná, legalábbis így látják a Morgan Stanley elemzői. (Forrás: HVG.hu) Az európai…..
semmiselesz 2014.10.15 23:13:40
@Ybl: nagykoponya vagy. Az aranyos marinéni paradicsoma jóól telenyomva vegyszerrel mennyivel jobb, vagy letaglózlak bt hormonkezelt hűdefasza 100% csak húst teszünk a kolbAszba, csak hogy ön járjon jól termékei? A búzát meg mélyszántású volt tsz elnökék gyArcsàk csak hogy egészségesen dögöljünk meg. Tudom mocskos komcsi vagyok. Èljen a párt!
Lionking keményen harcolt, hogy kiderítse, mit jelent a típusszám utáni /LE, de a Samsung márkaboltjában csak kiröhögték: A mosógépünk a 10 évéhez közelít, így azt találtuk ki, hogy épp ideje egy másik után nézni, nem várva meg a végső lélekkilehelést. Mosógépes…..
semmiselesz 2014.01.30 17:22:10
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
semmiselesz 2014.01.26 14:04:28
@Taurista robogós: most jobb a sok lerohadt nyugatinak nevezett vas?
Belsőség Diesel power 2014.01.24 17:31:48
Az már régen volt, mikor az ember legyintett, ugyammá, a dizel gyenge. Ebben az anyagban aztán van kraft. Szerdán, a Mississippi állambeli New Albany-ben egy biodízel-üzem repült a levegőbe. De még hogy! A Fene se gondolná, hogy a lassan égő gázolaj is tud ekkorát pukkanni...
semmiselesz 2014.01.25 13:58:35
@Secnir: bme-n volt erről külön több hetes előadás anno a porrobbanásról. Sima fűrészpor asztalos üzemben is életveszélyessé válhat.
A tűzépen meg a szenet nem azért locsolják nyáron, hogy tömeget növeljenek, hanem az öngyulladást elkerüljék.
Hoffmann Rózsa közoktatási köznevelési államtitkár ma töltötte be 66. életévét. Ennek tiszteletére néhány középiskola diák egy szál rózsát, egy nagy szívecskét, a január 25-ei tüntetésre szóló meghívót adtak az államtitkár asszonynak ajándékba, mégpedig az Alma…..
semmiselesz 2014.01.23 15:15:57
@semmiselesz: Ja és sok boldog születésnapot.
Attól még.....
semmiselesz 2014.01.23 15:35:02
@georgenius: egy urnát egy márvány tárolóban:)
semmiselesz 2014.01.23 16:06:01
@deneskata: a pisai felmérés egy faszság.
Minek kell sok hülye adathalmazt betáplálni a gyerek buksikba?
Angliában, Németországban lófaszt se kell ie-től bemagolni hülye adatokat történelemből.
Tényeket szakosító képzések kellenek.
Mond már meg melyik hónapban volt a Dózsa kivégzése, és ha tudod az mire lesz jó?
Vagy Mohács 1526-ban? Mire jó ez? Hitelt meg kamatot számolni nem tudsz de biflázod a történelmi dátumot.Minek kérdem én?
Írni olvasni számolni táncolni játszani kéne a gyerekeket megtanítani, nem biflázni a hülyeséget.
69 éve ezen a napon érte el a szovjet Vörös Hadsereg a lódz-i gettót. Mindössze 110 lakót találtak a felszámolt városrészben. 1987-ben egy bécsi antikvárium alagsorából kerültek elő ezek a hihetetlen színes felvételek, amelyek a lódzi (németül Litzmannstadt) gettó mindennapjait mutatják be. A…..
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
semmiselesz 2014.01.19 09:45:36
@karlmann: Szarrá kell hajtani, aztán mehet a munka.
Politikai meggyőződéstől függetlenül: Orbán produkciója az Aranylabda-gálán nettó katasztrofális volt. Nincs kedvünk feszegetni, hogy mi a búbánatot keresett Miniszterelnök Úr a színpadon, viszont a mutatott teljesítmény mellett már nem tudunk elmenni szó nélkül. Kínosabb…..
Visszatér Stohl András a képernyőre, a Heti Hetes amúgy is erős stábját fogja tovább erősíteni, írja a Blikk. Majd gúnyosan megjegyzik, hogy Stohl valószínűleg azért vállalta a szereplést, mert nemsokára megszületik a negyedik gyereke - akiről más azt is lehet tudni, hogy fiú…..
A Rákosi-korszakban még az alapvető élelmiszerek beszerzése sem volt egyszerű. A rendszeresen fellépő időszakos élelmiszerhiány (hús, burgonya, tejtermék), illetve az áruellátás zavarainak enyhítésére a hatóságok Budapesten átmenetileg engedélyezték a disznóvágást. Hogy…..
semmiselesz 2014.01.12 13:49:28
@kultúrpesszimista: nekem ez a kazetta a mai napig meg van. Lyuk kiadás
semmiselesz 2014.01.12 15:28:59