Regisztráció Blogot indítok
Adatok
momo2008

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a hírt ma reggel hallottam a Tv-ben, ahol két hölgy arról a kimutatásról beszélt amit 13 fővárosi és 12 vidéki helyszínen készítettek, közel 100 nő megkérdezésével, akik abortuszra vártak. Állítólag többen beszámoltak arról, hogy még a második tanácsadáson is…..
Turner: Gőzhajó a hóviharban   Távol vagyunk már a tavalyi tavasz kétharmados eufóriájától, és az arról zengedező dagályos kifüggesztményektől. Távol vagyunk már a válság előtti évek pannon pumás délibábjától. Távol vagyunk már az Európa nyugati feléhez…..
momo2008 2011.11.20 07:17:34
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Tisztelt Praxis blog!  …..
momo2008 2011.11.01 10:31:33
Egy kicsit a kommentek elejére szeretnék visszamenni. Négy év kihagyás után mentem vissza az egészségügybe dolgozni. Iszonyú, hogy mennyire rossz irányba mentek el a dolgok és nagy léptékben. Kiégettek az emberek és az állandó hitegetés és bizonytalanság, túlmunka és alulfizetettség bizony megtette a hatását, a leszarom tablettát már elég sokan szedik az egészségügyből. Nem akarok felmenteni senkit, mert nem csinálja meg a dolgát. De civil részről biztos nehéz elképzelni, hogy nehéz úgy empatikusnak lenni, ha az ember napról napra él, és nem jut előbbre, nincs jövőképe. Csak egy példa ha a gyereknek még megveszem a téli ruhát akkor nekem már csizmára nem futja. Így nagyon nehéz empatikusnak, mosolygósnak és elégedettnek lenni, és leszívja az embert az hogy a betegeket "kiszolgája". (aki ápolt beteget több éven át, az biztos belátja, bele lehet fáradni a fenéktörlésbe is). És sajnos sokszor nem azok az emberek dolgoznak az eü-ben akiknek ott lenne a helye, de pénz nélkül ezen sem lehet változtatni, nem lehet megszűrni, hogy a jobb kerüljön oda, ha nincs motiváló erő. Aki meg jó vagy jobb külföldre megy/ment. Nem véletlenül van szó a bérrendezésről. Valóban elismerem van egy rétege az orvosoknak akik dőzsölnek, de tehetik mindezt mert a betegek dugdossák a pénzes borítékokat, ahelyett hogy végre ellene harcolnának. És sajnos aki kap ilyen borítékot az vérszemet is kap, hogy mi elég neki és mi nem. És ez is szarrá veri az egészségügyet, minden szempontból. Tudom mindenkinek rossz, ma csak a csalók, tolvajok és ingyenélők élnek kifejezetten jól, lsd. vezetőinket. De valamit akkor is kell változtatni, mert az egészségügy, ahogyan az oktatás alap és fontos. Ez ami most van az kegyetlen.
Hamarosan vége a nyári szünetnek, a parlament kétharmad ismét összeül, és megtárgyalják többek között a Munka Törvénykönyvének tervezetét.Mi ezt már kiveséztük, de most egy új, nagyon fontos megközelítésből visszatérünk hozzá. Nem utolsó sorban azért is, mert szép…..
momo2008 2011.08.24 20:58:58
@DArchAngel: Írja meg a könyvet. Remélem bestseller lesz, tanulságul az utódoknak, ha még lesz olyan, és nem csak a valóvilág meg hasonlókon nevelkedő elbutított birkanyáj marad itt Magyarországon, mert azoknak mindegy.
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
momo2008 2011.08.18 14:09:44
@leonito77: Teljesen egyetértek a hozzászólással. Én is azért mentem el szavazni, hogy ne két harmad legyen. És én is úgy érzem: most már végre valaki csináljon valamit! Nincsenek Magyarországon olyan középkorú értelmiségiek, akik jó irányba tudnák vinni az országot?
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..