Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoltan69

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..
Dénes küldte mindkét képet. Köszönöm! Képek nagyíthatóak   ..
zoltan69 2010.11.12 18:31:25
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Nem tudom minek köszönhető, de az utóbbi időben rendszeresen kapom az ajánlatokat, hogy teszteljem le a Trabi Racer nevű csodát. Már régóta elhatároztam, hogy autós játékot többet már nem szeretnék bemutatni, de ezt pláne értelmetlen volna, hiszen ez egy ún. alias játék. Azaz…..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..