Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tor Salqvist

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
w Veled, Uram, de nélküled 2010.02.19 05:00:00
Európa keresztény lesz, vagy nem lesz: így hangzik a sötét prófécia, amit lelkesen ismételget egyházi ember, konzervatív politikus és egyszerű jobbostibi. Utóbbi annak ellenére teszi, hogy maga sem tudja, mikor evett utoljára Jézusból. Értelmes, tanult emberek fejtegetik…..
Tor Salqvist 2010.02.19 23:16:19
@Tóta W. Árpád:
Amúgy a spirituális beállítottság nem feltétlenül egyenlő a kereszténnyel, és a cionisták mocskos üzelmeinek jogos kritikája sem feltétlenül egyenlő a nácizmussal. Persze tudom, hogy ezt nehéz megértenie egy liberálisnak...
Tor Salqvist 2010.02.19 23:42:42
@Tor Salqvist:
"Gyengébb fennmarad" helyett "Gyengébb lemarad"
A Vona család meghívója Gabi Bár Micvójára: A JP egyik törzskommentelője így emlékszik vissza a speciális napra: “Emlékszem, fülledt, forró nyári nap volt. Ékev szombatja. Én vittem reggel a kakós kalácsot Weisz nénitől a sülba. B. Gyuri bácsi, akire Gabi szinte…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Szenzációs ... húzzunk bele! Irány a Zinternet! Ott győzködjük a Zembereket! Kommentelj, bloggolj a szocialistáknak, gyűjtsd a pontokat, hajts a napi nyereményre (szoci bézbólsapi!), vagy a főnyereményre (Sziget hetijegy)! (Képviselő Funky-ról) Peták Laci, Sociestas…..
Tor Salqvist 2010.01.20 21:52:06
barikad.hu/node/45349

Felszólították a vörösbirkákat, hogy ide írjanak... :DDD
Gondolom nem hat senkire újdonságként az a kijelentés, hogy a latin az élet minden területén felbukkan. Jómagam homo ludens-ként, őszülő fejjel is nagy rajongója vagyok a társasjátékoknak. A játékok gazdag világában pedig lépten-nyomon beleütközöm latin…..
Végre! Végre valaki kimondta az igazságot, megvilágítván dicső múltunkat! Sugárzó arccal és büszkeségtől dagadó kebellel írom e sorokat, mert most már biztosan tudom, hogy a kiválasztott nép tagja vagyok! Mi, magyarok vagyunk a tudás, a civilizáció letéteményesei, az emberi kultúra őrzői, ahogy ez…..
Tor Salqvist 2010.01.15 14:03:26
@pounderstibbons:
A műsor bevezetője mindig szépirodalom-próza kategória. Költői képekkel, Petőfi költeményeire hajazó kisemberfelrázó mondatokkal és kissé túlzó hazafias eredettörténetekkel (lásd pl. a rómaiak esetében Vergilius Aeneisét, őt is kiröhögöd bezabálás után?) próbál Szaniszló hazafias érzést plántálni a magyar emberbe 40 év kommunizmus és 20 év vadliberalizmus után. A szkíta-magyar eredet gondolata pedig legalább 1100 éves, már Konstantinos Porphyrogennétos is megfogalmazta velünk kapcsolatban, úgyhogy az a minimum, hogy két blikk és egy index cikk között nem röhögöd ki és nevezed szanatóriumi baromságnak.

A túlvilágra, Istenre pedig vannak bizonyítékok, csak ezt a materialisták kézlegyintéssel intézik el és igyekeznek lejáratni. Lásd a halál közeli élmények kutatását, a regressziós hipnózis eredményeit, vagy pedig azt a tényt, hogy az ősi iratok mindegyike teremtésről beszél, s nem ősmajmokról. Persze a hangyák is biztos hitetlenkednek, amikor például az emberi űrhajóról társalognak.
Egyik kedves olvasóm írt hozzászólást majd e-mailt az egyik korábbi blogbejegyzésemet követően, s kérésemre küldött képeket saját jákob fajtájú birkáiról. Ezúton szeretném megköszönni az egészen friss képeket és a kapcsolatfelvételt!..
Tor Salqvist 2009.12.02 15:10:01
Magyar Asztal Borral a H1N1 ellen 2009.11.26 07:50:00
Ami egy kutatót igazán jóvá tesz, az korántsem csupán a mentális képességekben mutatott jobb eredménye. Nem, egyáltalán nem! A legjobb szakemberek igazi ismérve a kiváló megfigyelő képesség. Ehhez a képességhez nem szükséges sem diploma, sem középiskolai bizonyítvány,…..
A korabeli ortológus-neológus csatához hasonlítanám a címben feltett kérdést, hiszen a reform étkezést pártolók sok esetben foggal-körömmel lobbiznak a rozslisztből sütött kenyerek mellett, míg a hagyományos ízek kedvelői maradnának a búzakenyérnél. Próbáljuk meg…..
Sárdobáló Holokamu? 2009.04.16 09:30:00
Az utóbbi években egyre nagyobb hangon lehet zsidózni, történelmünk legsötétebb foltjának történelmi egyenruháit és történelmi zászlóit lelkesen lehet felidézni, felölteni, lobogtatni. Legutóbb Williamson püspök egyházi visszafogadása kapcsán került reflektorfénybe a…..
Tor Salqvist 2009.11.18 00:58:34
"sejtettem, hogy jön majd a Talmud. Nyilván neked is van otthon egy példány a Gede-fée reprintből. A dologgal egy komoly baj van: teljes magyar fordítás sosem jelent meg belőle.
Amit a Gedéék reprinteltek, az többszörös ferdítés. A szerzői sor ez: Johann Andreas Eisenmerger - Entdecktes Judenthum
ez alapján íródott: August Rohling - Der Talmudjude. És Luzsénszky ebből dolgozott. Ő maga soha nem látott eredeti Talmudot egyszer sem"

Luther Márton tudott héberül (egyetemen tanított hébert barátjával és reformátortársával, Melanchtonnal), saját szemével olvasta az összes eredeti zsidó gyűlöletirodalmat, így a Talmudot is. A XVI. században még sehol sem volt Röhling Talmudjude c. munkája, se Eisenmergeré! Így ír a Talmudról Luther a XVI. században, amikor még az állítólagos "hamisítványok" bizony nem léteztek:

"Nem írja TALMUDJUK és nem írják rabbijaik, hogy egy keresztény meggyilkolása nem bűn, de egy másik izraelita meggyilkolása bűn? Hogy az nem bűn, ha nem tartja meg a pogánynak tett esküjét? Ennélfogva lopnak és rabolnak (mint ahogy ezt a pénzkölcsönzéssel teszik) a pogánytól, és ez egy Istennek tetsző szolgálat. És ők a világ urai és mi a szolgáik vagyunk- sőt jószágaik! Ismétlem, három Aesopus mesében több bölcsesség található, mint az ő egész Talmudista és rabbijaik által írt könyveikben és több, mint amit zsidók valaha is fel fognak fogni. Ha valaki azt gondolja, hogy túl sok mindent mondok ki - túl keveset mondok ki! Mert látom, hogy hogy kezelnek minket, gójokat írásaikban és hogyan kívánnak nekünk minden rosszat iskoláikban és imaházaikban. Pénzünket uzsorájukkal rabolják el, és amikor csak lehet, aljas cseleket vetnek nekünk... Egy pogány sem viselkedik így és egy sem viselkedne így, kivéve, ha ő maga ördög vagy őt ördög birtokolja, úgy, ahogy a zsidókat birtokolja."

A Talmud rasszista kiszólásai biza igazak, ez a világ békétlenségének elsőszámú oka.
Az előző bejegyzés meglehetősen nagy port kavart. Egyesek úgy hiszik, hogy a boltok polcaira kerülő termék minősége már a termőföldről való lekerülésekor predesztinálódik, mert a szakemberek nem a minőségre nemesítik a gabonát. Ehhez szeretnék pár gondolatot hozzáfűzni.Az…..
Tor Salqvist 2009.11.03 13:42:41
Valljuk be őszintén, hogy az élelmiszerek szempontjából ma Magyarország jól áll. Persze most tekintsünk el attól, hogy az ócska minőség marad itthon, a többi pedig megy külföldre. Ettől még nem hal éhen az ember.Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nem is olyan rég még emberek…..
Magyar Asztal Szeretetmuffin 2009.10.24 15:36:00
Én már csak amolyan szentimentális ember vagyok, így egyes ételeket hajlamos vagyok valamilyen alkalomhoz kötni. Ilyen például a csokis-gesztenyés muffin amit még barátnőm sütött nekem először az akkori albérletében. Azóta ezt a sütit csak szeretetmuffinnak nevezem.Tudni kell…..
Több internetes oldalon (pl. itt) lehet olvasni arról, hogy egy titokban meghozott törvény által még ma is bocsátanak ki kárpótlási jegyeket, amiket a '41-45 között meghurcolt zsidók leszármazottai kapnak meg.A kárpótlási jegyekből pedig árveréseken olcsó pénzért állami…..
Tor Salqvist 2009.11.03 13:27:11
Az biztos, hogy a pesti ingatlanokat felvásárolják a zsidók: www.budapesti.info/20090511.htm
Az is biztos, hogy Sukorón is zsidók nyerészkedtek. Azt hiszem ezek után nem lenne meglepő, ha a vidék földkészletére is fennék a fogukat. Jobb ugye a magyar föld, mint a sivatagos palesztin, ráadásul sehol a világon nincs annyi ásvány- és termálvíz, mint idehaza.
Internetes szörfözgetés közben véletlenül bukkantam rá egy érdekes képre, amely négy szarvval rendelkező kost ábrázolt. A dolog felkeltette az érdeklődésemet, hiszen hazánkban ilyen nem, vagy olyan ritkán fordul elő, hogy még nem kaphatott nagy hangot.Kis keresgélés után…..
Tor Salqvist 2009.11.03 13:20:59
Magyar Asztal Mentos + Kóla 2009.09.15 12:00:00
Régi sztori, hogy ha az ember Mentos cukorkából megeszik párat és rá iszik Light Cola-t, akkor az emésztőrendszernek akár mindkét (nem csak a felső) nyílásán viszontjátja a nemrég elfogyasztott dolgokat. Persze sokan ki is próbálták a dolgot, volt is róla pár videó a…..
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
Tor Salqvist 2009.10.27 00:06:09
Azt az Ingatlanbróker.org-os cikket próbálják palástolni az akciójukkal ezen szélsőliberális blog bértollnokai, melyet azóta érdekesmód eltávolítottak az ingatlanbróker oldalról. A törzsszöveg szerencsére még sokhelyütt olvasható a neten:

www.budapesti.info/20090511.htm

"Izraeli térhatás
(ingatlanbroker.org)

A budapesti ingatlanfejlesztések több mint 70 százalékát izraeli tőkehátterű vállalkozások valósítják meg. Szakemberek szerint a piacon megszerzett profit minden második forintja vándorol izraeli zsebekbe.

Nemcsak lakóparkok, hanem bevásárlóközpontok, szállodák és irodaházak tucatjai köszönhetik létrejöttüket az izraeli tőkének, amely Budapest után felfedezte a magyar vidéket is. Az izraeli beruházók a 1990-től több százmilliárd forintot fektettek be a magyarországi ingatlanbizniszbe, ennek ellenére a rendszerváltás óta egyetlen elemző sem vállalkozott az izraeli ingatlanbefektetők magyarországi tevékenységének, a budapesti piacon elért részesedésének pontos elemzésére. Pedig nehéz elképzelni, hogy a magyar gazdaság bármely más szektorában bármely más nemzet hasonló mértékű befolyásszerzéséről a szakma vagy a nyilvánosság csak bizonytalan információk alapján értesüljön. A magyar ingatlanpiacon ugyanakkor az izraeli offenzíva régóta közismert. Időnként készülnek is piaci jelentések, amelyek viszont csak szőrmentén tesznek említést a jelenségről, s többnyire ezek a tanulmányok is megrekednek az általánosságok szintjén: más külföldiekkel összemosva utalnak az izraeli tőke hazai jelenlétére. Az index.hu internetes hírportál szerint nem véletlenül: a tanácsadó cégek, de a maguk az elemzők is tudatosan hallgatják el a dolgot. Kerülik ugyanis a politikailag kényesnek tartott témát.

Természetesen a helyzetet az is nehezíti, hogy egész egyszerűen nincsenek megbízható adatok. Már csak azért sem, mert az izraeli vállalkozások gyakran offshore cégeken keresztül jelennek meg a piacon. Cikkünkben ezért mi is csak azokat a társaságokat, befektetőket vesszük górcső alá, amelyek nyíltan vallják magukról, hogy izraeli tőkeháttérrel működnek. A rendelkezésre álló cégadatokból és az Ecorys Magyarország nemzetközi tanácsadó tanulmányából azonban kiderül: a legalább száz lakást értékesítő vállalkozások top tízes listáján hét helyet izraeli cégek foglalnak el. Azt viszont nem lehet tudni, mi a helyzet az irodaházak vagy az ipari ingatlanok építése terén. Így csak a becslésekre lehet hagyatkozni akkor is, ha arról szeretnénk képet kapni, mekkora értékű ingatlanberuházást valósítottak, valósítanak meg nálunk az izraeli cégek. Erre vonatkozóan Szilvan Salom kijelentése szolgálhat némi támpontul. Izrael külügyminisztere múlt év októberében budapesti látogatásán úgy fogalmazott, hogy Magyarországra több mint kétmilliárd dollárnyi tőke érkezett hazájából, melynek nagy része a magyar ingatlanpiacon talált magának befektetési lehetőséget. Elvileg az információáramlást szolgálta volna a 2005-ben, mintegy húsz vállalkozás részvételével létrehozott Magyar-izraeli Ingatlan Együttműködési Fórum, a kezdeményezés azonban meglepő gyorsasággal elhalt."

Újabb rasszistázós libsibukta, "kedves" reakció, hiába palástoljátok a tényt: "minden második forint izraeli zsebekbe vándorol"!
Ahmed Ibn Fadlan tizedik századi arab utazó-író, aki 921-922-ben a Volga mentén élő bolgárokhoz tartó követség tagja volt. Erről az „Utazás a Volgához” című munkájában számolt be. Műve az egyik legfontosabb forrásunk a svéd származású volgai ruszok és tágabb…..
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
Egy olvasónk hívta fel figyelmünket arra a híresztelésre, hogy Boszniában, bizonyos, piramisnak látszó képződményekben magyar rovásírást találtak. Ennek kapcsán leltünk rá Brian Dunning írására, amely a Skeptoid.com oldalon jelent meg, s amelyet alább – a szerző engedélyével – Pálfi…..
Tor Salqvist 2009.08.16 14:53:06
Tor Salqvist 2009.08.17 11:24:09
@Szilágyi András:
"Ez pedig egy videó, amelyen John Wabe, egy londoni videóstúdió munkatársa, a fenti videó készítője elmagyarázza, hogyan hamisította a fenti videót:"

Ha én gabonakör hamisító lennék, akkor felvenném videóra magát az elkészítés folyamatát is, azaz mondjuk az ominózus videó végén beleröhögnék a kamerába, hogy mondjuk "átvágtam a maradiakat". Persze ezt a részt a nyilvánosságnak szánt részből kivágnám, s csak később hoznám nyilvánosságra a vágatlan verziót.

Ez a jómadár utólag okoskodik, de konkrét bizonyítéka nincs arra, hogy ő csinálta a képet. A szemüveges férfi előtt is így fogalmaz a narrátor: "how the video MAY corrected"

Amúgy pedig a mai videotechnikával szinte bármilyen eseményt rekonstruálni lehet, így rá lehet fogni utólag, hogy hamis. Namármost ezzel a logikával (számítógéppel is meg lehet csinálni, tehát hamis) nevezik sokan "hoaxnak" az 1969-es holdraszállást is, ami pedig szkeptikuspukkasztó állítás ugye. De ha én mondjuk csinálok számítógéptrükkökkel egy autóversenyt, attól még ugye lehet hinni az autóversenyek valódiságában?
A Nagy Fermat-sejtés, A Nagy Bumm és a Kódkönyv – a rejtjelezés és rejtjelfejtés története című, magyarul is megjelent könyvek szerzője, tudományos újságíró darázsfészekbe nyúlt, amikor a világ első alternatívmedicina-professzorával karöltve könyvet írt a nem-konvencionális gyógymódokról...
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..