Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Büntető Béláné

35 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Végül nyert a Jurij 2007.04.16 15:15:00
Végre befejeződött a demóverseny és mehetek gyógyszerelvonóra valami vidéki szcientológus-farmra.  A Jurij zenekar került ki győztesen a Sexlightkórral vívott egyhetes kardozásból, miután bizonyos zenekarok ármánykodásainak hatására a legtöbb versenyző tiszta versenybe…..
Csáp Géza Demóverseny TOP 10 2007.04.02 22:48:00
  Kedves versenyzők és rajongók, tisztelt szavazók, drága gyermekeim! Ha az ember belekezd valamibe, akkor annak általában be is fejeződik valamije, és ez pontosan így történt a demóverseny elődöntőjével is. Gratulálok minden résztvevőnek, aki keményen és sportszerűen…..
Csáp Géza Tortával dobni pofán 2007.03.22 16:30:00
Jól van, akkor zárjuk a demóversenyt egy tanulságos hiphoppal! Hiszen ez a műfaj a bölcs megmondók vajaskenyere, korunk Platónjainak műzliszelete, a frappáns igazságok alfája és omegája. Társadalmunk szószólói tudják jól, a rosszcsont lurkókat ma már csak rímekben lehet…..
Mit tett szegény Béláné, hogy kelta tutujkázást merészeltek beküldeni? Úgy nézek én ki, mint a magaskultúra pápája? Lecsót eszek rakott krumplival gyerekek, nekem ez a zene még tamponreklámban is sok. De egye fene, megkritizálom. Úgy tűnik három key-account manager spiné…..
Csáp Géza Verébtetem funky 2007.03.21 17:55:00
Elsőre még szimpatikusak voltak, mert a képet nézegetve minden tagnak van valami szomorú elmebaja. Dadogós, tikkelős kisvárosi funkyt vártam, ahol a dobosnak a szám közepén koppan a feje a tamon, a gitárosnak beszorul a kisujja a riffbe és visítva rázza magáról az insturmentumot.…..
Egészen korrekt kis koszolásnak indul a szám, viszont mi van az énekkel? Sokat hallgattam, hogy rájöjjek, mi is lehet a baj. Az egyes verzió szerint nem volt pénze a zenekarnak mikrofonra, ezért a srácnak közel kellett hajolnia a gitárhoz, és mi most azt halljuk, ami a pickupokon…..
Csáp Géza Ez most vicces? 2007.03.13 14:40:00
Alapvetően nincsen baj a vicces zenékkel, talán csak annyi, hogy másodszorra már nem viccesek. Viszot ha egy szám már elsőre sem vicces, azzal nem tudok mit kezdeni. Most tényleg azon kellene röhögni, hogy David Hasselhoffnak szőrös a melkasa? Ez azért nem olyan ritka eset, náluk…..
Én nem értem mi a baja a mai fiataloknak, hogy ilyen kiábrándult zenéket csinálnak, amikor pedig ott van nekik a televízió, meg a bevásárlóközpontokba is lehet most már menni. Az én gyerekkoromban bezzeg nem volt más, csak zsíroskenyér, csukamájolaj, meg lehetett a szomszédból…..
Csáp Géza Vér folyik a falból 2007.03.07 17:40:00
Annyira kemény a kezdés, hogy ez a kép jutott eszembe, aztán hirtelen szexi Type O Negative-vizekre evezünk néhány sornyi suttogás erejéig, majd újból egy ugrás, és máris egy panaszkodós magyar HC-ben találjuk magunkat, kicsit Linkin Park, amikor épp nem a rappelős csávó van. Ez…..
Miért hiszik azt a hippik, hogy ha gitározgatnak valami utazósat, ami bejött nekik beszívva a kisbuszban ülve, arra más is kíváncsi? Én sem veszek fel mindent, amit a vécén éneklek, vagy kutyasétáltatás közben dudorászok. Ha pedig valaki kábítózik, és anarchista eszméket vall,…..
Csáp Géza Diliházba velük! 2007.03.07 10:55:00
Szegény boldogult Gyuri bátyám sok gondot okozott nekünk annak idején. Amint pár napra kiengedték az elmegyógyintézetből, rögtön felmászott a legnagyobb körtefára a kertben, és órákig kellett csapkodni a gereblyével, hogy valahogy leszedjük onnan. Ez most csak onnan ugrott be,…..
Csáp Géza A liftzene Hofmannjai 2007.03.06 12:05:00
Bioman, ez már név! Előre láttam: tökös, kigyúrt arcok zöldre kent arccal, kamuflázs overálban greenpeaces lolitákat gyaláznak a legsúlyosabb ipari grindcore-ra. Ez már valami, pöktem a tenyerembe, aztán majdnem hívtam a vejemet, mert a Pista akkora nyálas fasz, akinek tetszik ez a…..
Koriander, megboldogult édesanyám! Aztán látom, hogy pécsiek, akkor meg úgyis mindegy. Egyszer voltam Pécsen, az uránvárosi SZTK-ban katéterezésen, ennél kedvesebbet nem is tudok mondani a városról. Nem csoda, hogy befordultak szegény fiúk és az alkoholos delíriumból a valóságra…..
Szerintem a rock akkor jó, ha festett arcú, szőrös férfiak macsós dolgokat üvöltöznek hatalmas bőrszerkóban, lehetőleg valamilyen középkori fegyverre emlékeztető gitárral a kezükben. Ezzel szemben azt kell látnom, hogy az összes mai rockert a matekszakkörök szemüveges világa…..
Csáp Géza Szigorú elmebaj 2006.12.05 11:34:00
Mi ez a név, gyermekem? Mindenidők egyik legrosszabb névválasztása egyértelműen egy Kozsó alteregót rejt, aki álmában szintetizátor virtuóz volt, majd felkelt. Citrom egy olyan előadó, aki azt hiszi, hogy a zene a nyolcvanas években alakult ki, majd a nyolcvanas években megszűnt,…..
Csáp Géza Fehér és szar 2006.12.05 11:34:00
A humoros rapnél kevés rosszabb dolog van kis hazánkban, de nálunk nem az N.W.A. dobálta a rímeket, hanem Geszti a.k.a. Kurvakibaszott Vicces MC. A rap ezért halott Magyaroszágon: vicceskedő majmok azt hiszik, hogy a rímeknek és az ütemeknek csak véletlenszerűen kell találkozniuk.…..
Érős Cure-hatásokkal indítanak a srácok, de aztán olyan hírtelen csapnak át a popklisébe, hogy az embernek azt sincs ideje énekelni, hogy „már”. Komolyan, ez a sok éző meg ázó sorvégű szám külön kategória kellene, hogy legyen, hogy amikor bemegyek a lemezboltba,…..
Csáp Géza Koravén metálosok 2006.12.04 13:57:00
Szentül meg voltam győződve arról, hogy a lovaglós-kardozós dzsidzsimetál kategóriában kizárólag ötven felettiek zenélnek, akik öreg, festett hajú hősökként rázzák a gitárt, de tévedtem, hiszen a műfajnak tini áldozatai is vannak. Ez egy teljesen más megközelítése a…..
A nyolcvanas évek a magyar történelem legnyomasztóbb és legunalmasabb korszaka, amit csak akkor sír vissza az ember, ha munkásőr volt vagy alternatív zenész. Nincs szerencséje a Gerisakafa együttesnek, akik ugyan nem mutatták jelét annak, hogy besörözve szívesen lökdösnének…..
Csáp Géza Tesiből felmentve 2006.11.30 17:04:00
Az élet banális dolgairól írni mindig is a költészet speciálisan elszigetelt bugyraiba tartozott. Megannyi meg nem értett zseni írhatott már verset fülpiszkálásról, sorban állásról, esetleg fűnyírásról. A Flying Backwards zenekar pont a fogszabályzás borzalmait zenésítette…..
Csáp Géza A homokos kisdobos 2006.11.28 16:12:00
Egy ígéretes pályaművel folytatódik mai demóverseny-maratonunk, a buzis nevű Crescendo zenekar könnyes szemekkel emlékszik vissza a kisdobosként töltött évekre 1986 című számában. A felcsendülő homo-pop időutazásra hívja hallgatóját, és engem látomásként ragad magával a…..
Az enyhén goás háttér előtt pózoló zenekar igézően keveri a műfajokat. Van itt funk-szerű alap, van U2-ra hajazó magas gitár, költőinek szánt, kozsós szövegfordulatok, és megszólal minden létező effekt a káosz-refrén alatt. Sőt, külön adalék még, hogy olykor…..
Ha cingár, a játszótéren rendszeresen megalázott külvárosi kissrácok felnőve zenekart alakítanak, akkor metált fognak játszani. Amennyiben a kölkök budai kertekben élték át a megaláztatásokat, akkor hiphopban utaznak. A seggbe rugdosott belvárosi, értelmiségi gyerekekből pedig…..
Köztudott, hogy a szolid és zárkózott, főleg a pulcsis-szemüveges kissrácok gyakran a legnagyobb perverz disznók titokban, teljesen elvadult fajtalankodásokat töltenek le a netről, miközben romantikus szerelmet élreznek mondjuk a tanítónőjük iránt. Ezt a fajta lelki vívódást, a…..
Csáp Géza Illedelmes faszozás 2006.11.27 17:04:00
A magyar hiphop legfőbb sajátossága, hogy nem nyolcadik kerületi gettólakók, hanem budai úri fiúk rappelnek a bűnről, az utcák kemény törvényeiről és a sarki luvnyákról. A valóság ismeretének teljes hiányában Lajos színre lépése nyit új fejezetet. Lajos rappelése szerint…..