Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arvalis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkeztek a szeptemberi háttérképek! Csemegézzetek belőlük. A poszt végén megtaláljátok az augusztusi toplistát is - megmutatjuk melyik fotót szerették leginkább.   Szapetr Letöltés: 4:3 16:9   Feketemacs Letöltés: 4:3…..
Fővárosi Törvényszék pénteki végzésével felülbírálta és hatályon kívül helyezte a Budapest Rendőr-főkapitányának a Meleg Méltóság Menetét megtiltó határozatát, derült ki nemrég. Azaz aki akar, vonulhat.  Érdekes egybeesés, tudatos, de lehet, hogy csak a véletlen…..
arvalis 2012.04.14 08:23:58
@okosallah: Az anális szex és a Folsom Street Fair messze nem csak a homoszexuálisok "kiváltsága". Az előbbinél (akár hetero akár egyéb) vannak alapvető higiéniás szabályok, amikkel az általad beteges módon felvázolt szituációk elkerülhetők, de még az is lehet, hogy van akinek ez úgy jön be és ehhez sem kell feltétlen melegnek lenni.
Az FSF pedig egy kordonokkal körülzárt, teljesen koedukált fetish fesztivál és vásár, ami nem melegfelvonulás, hanem az extrem szexet (külön utcákban a hetero és külön a homo) kedvelők fesztiválja. Persze van akit csak az utóbbi érdekel annyira behatóan mint téged.
Amúgy jelenleg a városban a sima utcán is lehet korlátok nélkül sétálgatni minden ruha nélkül, amíg azzal nem zavarják a közösséget.
arvalis 2012.04.14 09:06:33
@Sadist: Kicsit aggódtam, hogy belemész vele az értelmetlen vitába és lesüllyedsz az idióta mélysötétsége szintjére, ami már valóban veszélyes lehet rád nézve, hiszen ott ő a rutinosabb, de nagyon mókás ahogy kínlódik :)
arvalis 2012.04.14 11:00:59
@hajraorban1: Úgy tűnik, halványlila fogalmad sincs arról, hogy eredetileg miről is szólna ez az egész. Akkor meg mit ordibálod a hülyeséged a világba? A Pride alapvetően egy felvonulással egybekötött békés megemlékezés lenne egy olyan eseményre, amiről láthatólag dunsztod sincs, pedig heteróként olvasva is érdekes történet volt, legalábbis számomra. Így még ha minden téren meg volna az általuk sokat hangoztatott egyenlőség és senki nem hőbörögne agyatlan módon ha pl. meglát egy leszbikus párt az utcán; még akkor is lenne létjogosultsága.
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..