Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oli Garha

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár elismeri, hogy hibázott a címben, hiszen még nem pereli, csak perrel fenyegeti naiv ügyfél a Green Travel utazási irodát, amiért 5 csillagosnak foglalt török szállodájában csótány és mocsok várta. Sajnos naiv ügyfél panaszaira nem sikerült érdemben válaszolni:A…..
Oli Garha 2011.10.01 10:36:43
Újabb ügyet sikerült megoldania a Homárnak. Eszter hétfőn beküldött megmagyarázhatatlan fantomjelzálogát a Raiffeisen még aznap leszedette a Földhivatalban lakásáról:Míg csupán a tulajdoni lapot lobogtatva jártam (jártunk) múlt héten a 2007-ben még nem ott dolgozó, ámde…..
Oli Garha 2011.09.28 08:19:54
Olyan régen volt már minőségi backdoor üzenet a Homáron, D 210-es ügynök pedig rögtön kettőt küldött a Jóban Rosszban stúdiójából. A válság elérte a TV2-t is, ahol a faliújság szerint levonják a színész kollégák fizetéséből, ha túl sok alapozót kell használni…..
Ilyet se látott még a Homár! Naiv telefont részletre vásároló ügyfél úgy gondolta, hogy előre befizet még két-három hónapot. Hiába, mert állítólag van egy a logika minden csíráját mellőző szabály, hogy ha nem jön havonta pénz, akkor elporolják a seggét. Kétségkívül…..
János nem érti, miért kerül ugyanaz (az amúgy értelmetlenül hájpolt) bolhaírtó az egyik boltban 860 forinttal többe, mint másikban. Hát mert a Westendben a legdrágább a bérleti díj, illetve mindenki olyan árat ír ki, amit nem szégyell:Vagyok olyan szerencsés hogy van két…..
A Homár kedvence a check-in díj fapados légitársaságoknál, amit László is csak úgy tudott volna kikerülni, ha nem száll fel a gépre. Persze nyilván az utazási iroda felejtette el odaadni a házilag kinyomtatandó beszállókártyát. De nem arra vannak a kioszkok, hogy azt…..
Judit első és vélhetően egy ideig utolsó utazási irodás kalandjából kiderül, hogy mindehol minden szoba a tengerre néz, "de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják." Azt hiszem ebbe a fél mondatba…..
Látszik, hogy a Homár nem járt mostanában a Vidámparkban, mert meglepődött a 4700 forintos beugrón, ami akkor is annyi, ha semmire sem ül fel, mert pl a gyerekét kíséri:A mai nap (2011. 08. 16.) a Vidámparkba szeretett volna látogatni a családom néhány vendég-gyerkőc…..
Oli Garha 2011.08.18 22:37:21
@EÖ: nem kell hozzá másfél milka,3an voltunk és néccá ötvenből kijött 3 nap párizs és 2 nap diznilend
és tényleg kinyalják a segged,VENDÉG-ként kezelnek,egy alkalmazotton se látod hogy a picsába küldene legszivesebben,és sorolhatnám a pozitivumokat reggelig...
Bár a Balatoni Hajózási Zrt. egyezséget kötött a MÁV-val, miszerint MÁV-Start kártyával egy sor kedvezményt vehetnek igénybe a Balaton vizén utazni vágyók, erről nem tájékoztatta az összes jegykiadó kisasszonyt. Szandrának is ezért kellett veszekednie nem keveset Tihanynál.Egy…..
Oli Garha 2011.08.10 12:51:03
@lófő: hosszában
András külföldi lányokat vezetett körbe fővárosunkban, és a csodával határos módon minden klappolt, pár napig senki nem akarta átverni őket. A jókedv egészen a Siklóig tartott ki. Mi azért bízunk benne, hogy csak félreértésről van szó, és nem is olyan gonoszak a jegyet…..
Oli Garha 2011.08.08 22:30:47
Oli Garha 2011.08.09 23:11:05
Dóriék kipróbálták, milyen busszal eljutni Spanyolországba. Röviden: nem annyira olcsó, mint amilyen szar. Hosszabban:Néhány napja érkeztünk haza Barcelonából, ahová ketten indultunk a barátnőmmel nyaralni, szerencsétlenségünkre busszal, ennek a buszútnak a részleteit…..
Oli Garha 2011.08.06 16:28:19
@Cinnouse: a CDG-n 1-2 óra is sok,olyan koszos,nemhogy egész karácsonyt ott tölteni
Ilke teljesen kibukott azon, hogy hiába adott meg számlaszámot az Allianznak, postás fogja kihozni a reálhozamát. Igaz ugyan, hogy ő közben tett egy kisebb kitérőt, ugyanis rájött, hogy a megadott számlát időközben megszüntette, és próbált módosítani. Az a lényeg, hogy a…..
Richárd és barátnője a Pannon Volánt választották utazásukhoz, a sofőr azonban nem örült a fizető utasoknak. Nyilván nehezebb kormányozni, ha plusz két fő utazik a járművön.Történt a héten, hogy egy fárasztó délelőtt után, úgy döntöttünk párommal, hogy haza indulunk.…..
Újabb kihagyhatatlan ajánlat a Spar-tól. Ezúttal Blondpearl volt a szemfüles, aki megörökítette eme napindító szépséget. ..
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
Sajátos mikropayment rendszert vezet be a Sziget. Idén már három fesztiváljukon (Volt, Balatons Sound és Sziget) lesz kizárólagos fizetőeszköz a házi gyártású fesztiválkártya. Ez elsősorban arra jó, hogy ne tudjanak lopni tőlük az alkalmazottak. Illetve a kocsmák/giroszosok se…..
Oli Garha 2011.06.22 23:45:05
@SALE Kálmán: a 21 33kor feltett kérdésedre én is várom a választ
Oli Garha 2011.06.23 23:35:14
@Megdobbent: köszönöm a kimerítő választ most már értem
vagyis nem értem :-)
Alapszabály, hogy semmilyen kiállított terméket nem szabad megvenni, bármekkora a kedvezmény. Legfőképp azért nem, mert 500 %-al nagyobb az esélye, hogy valami létfontosságú alkatrész elkavarodik visszacsomagolásnál. Noémi a Baumaxban szembesült a jelenséggel, azóta még csak 2…..
Oli Garha 2011.06.14 16:42:53
A Homár nehezen tudja elképzelni, a kommunista nosztalgián kívül miért fogyasztanak az emberek a bélszín nevét örökre besárazó bélszínrolót évtizedek óta. A kifinomult húsfeldolgozási technikáknak köszönhetően azonban egyre olcsóbb és egyre szarabb anyagokat sikerül…..
Oli Garha 2011.06.02 21:02:59
@Takony_fősámán: a cba-ban lehet kapni a FRUH-KER koviubiját sztem az áll legközelebb a valósághoz koviubi ügyben
a többi savanyúságuk is egész finom pl.ecetes karfiol
van vödrös és zacskos is
1 próbát megér
Petteri egy egészen őszinte last minute utat talált potom 140 ezer forintért. A hirdetés alján apró betűvel bevallották, hogy még legalább 90 rugót szeretnének legombolni igazából:Megtetszett egy reklámozott utazás. Utolsó perces foglalási lehetőség kereken fejenként 140 ezer…..
Oli Garha 2011.05.26 16:32:47
Annának sikerült megtalálnia az automata Auchan kutak közül azt a kísérleti példányt, amelyik minden digitálisan vagy manuálisan beütött összeget levon az ügyfél kártyájáról. Egyszer ugye meg kell adni a keretet, aztán pedig kialakul a tényleges tankolás ára. Az…..
Judit olyannyira kimeríti a boldog ügyfél fogalmát, hogy története már-már tündérmesébe illő. Lehet, hogy étrendet kellene változtatnunk és áttérnünk a hummusra? Örömködés hétvégére.Ma egy nagyon jó dolog történt velem, és ahogy egy nüansznyi oda nem figyelés és…..
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
Oli Garha 2011.04.22 13:44:50
Újabb kedves kis történet a budapesti parkolás szépségeiről. Ezúttal Ingridet viccelte meg a Ferencvárosi Parkolási Kft.: fizetett volna még időben, de nem tudott, ezért most vonakodik kifizetni a büntetést: Tegnap du. a Vendel u-ban lévő Leövey Klára gimnáziumban volt dolgom,…..
Mit tehet Manka, akinek a társasház főszivattyújának zaja miatt lakhatatlan lett a lakása?Ha felrobbantja a főszivattyút, kénytelenek lesznek ténylegesen megjavítani, csak ki tudja milyen egyéb galibát okozhat. Akinek van pacifistább megoldása, kommentelje bátran!Lassan 3 hónapja…..
Oli Garha 2011.04.07 10:29:11
Moczi esete bár egyáltalán nem tűnik kirívónak, felveti azt az érdekes kérdést, hogy mi a Homárért tart legjobb esetben is másfél (hivatalosan a CIB-nél 4, az OTP-nél pedig 12?!) hónapig az automatában ragadt 25 ezer forint helyzetének elbírálása? Már másnap meg lehetne…..
Oli Garha 2011.04.05 10:20:44