Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.C.

5 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átigazolási szezon egyik nagy kérdése zárult le azzal, hogy Icardi a PSG-hez került. A korábbi sampdoriás csapattárs, Maxi Lopez is értesült a hírről, és Insta oldalán félreérthetetlenül jelezte, hogy továbbra sem kedveli Icardit. Úgy tűnik, hogy a seb, amit Icardi a neje elszeretésével ejtett…..
dr.C. 2019.09.11 20:29:11
Nem ismerték fel amerikai turisták II. Erzsébet brit királynőt - ezt a hírt kétszer is el kellett olvasnom, mire elhittem... Skóciai birtokán botlott néhány amerikai látogatóba a 93 éves uralkodó, aki Balmoralban szinte állandóan kendőben sétál. A kíváncsiskodók talán éppen emiatt nem ismerték fel.…..
Mint azt Önök is észrevették - vagy egy pár perces google keresés alapján könnyen kideríthetik -, én a fiatalabb ügyvéd nemzedékhez tartozom. Ennek megfelelőn próbálok a modern kor kihívásainak megfelelni akként, hogy közben egy percre sem adom fel az igényes szakmai, a szó legszorosabb értelmében…..
dr.C. 2017.05.10 19:38:52
Tisztelt Őszinte Ingatlanos!   Vettünk egy családi házat egy Pest megyei városban, de nem a fővárosban, szerintem ennyi adat elég is így általánosságban. Úgy gondoltuk, hogy sínen van az üzlet, amit le is papíroztunk ügyvéddel annak rendje és módja szerint, majd megdöbbenve tapasztaltuk, hogy jött…..
dr.C. 2017.04.17 22:25:30
@drbakonyililla: Csak csatlakozni tudok a kolléganőhöz :)
Nem vagyok sportközvetítés-habzsoló, nem ismerem sz összes magyar riportert. De az feltűnt, hogy az elmúlt években minden meccs, illetve verseny után jó esetben annyit szűrtem le, hogy jellegtelen, középszar volt a kommentátor, sokkal gyakrabban idegesítő és/vagy nagyarcú és/vagy a magyar nyelvvel…..
Kedves Őszinte Ingatlanos!   Vettünk egy eléggé lepukkant állapotban lévő lakást. Eredetileg magam vásároltam volna meg, részben bankkölcsönből, ám egy külföldön élő barátom beszállt a felébe. Abban állapodtunk meg a tulajdonostársammal, hogy felújítom a saját pénzemből, majd egy normális bérleti…..
dr.C. 2016.08.07 12:06:09
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
Berki Krisztiánnak a Tv2 eddigi tulajdonosai az elmúlt két évben állítólag 100 millió forintot fizettek ki a FEM3 és az Éden Hotel műsorvezetésért és az Édes életben való szereplésért - írja a Blikk. Kérdés persze, hogy az új tulajdonos, Andy Vajna meddig hajlandó fizetni…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Párommal közös otthont tervezünk vásárolni. Mindkettőnknek van ingatlana, amit már eladtunk, vagy hamarosan el fogunk, és ezeknek az árából, plusz egy kevés megtakarításból vesszük az újat. Az eladott ingatlanok árával pedig szeretnénk csökkenteni…..
egészen beleszédültem. Mennyivel egyszerűbb dolga lett volna Kolombusznak, ha inkább ilyen tojása lett volna! Tényleg zseniális!..
dr.C. 2015.08.27 09:53:43
A DR. NAGY ÉS TÁRSA ÜGYVÉDI IRODA (drnagy-ugyved.hu) összeállított egy rövidke - de reményeink szerint annál hasznosabb - kiadványt, amely az ingatlanügyletek szereplőinek ad megfontolandó tanácsokat, de akár ingatlanközvetítők számára is tartogathat új és alkalmazandó…..
A XXI. századi generációs betegségnek mondható a kiégés, ami egyre több helyzetben és egyre több szakma képviselői között üti fel a fejét, így például a bankárok, menedzserek, ügyvédek körében. Szerencsére ezzel párhuzamosan egyre több megoldás létezik arra, hogy ezt…..
dr.C. 2015.07.08 12:54:21
Köveskál az utóbbi években megkapta a Káli-medence főutcája címet, és nem véletlenül. Kikerülhetetlen. Akár a Zánka-Tapolca úton, a medence „főútján” közlekedsz, akár Révfülöp és Kővágóörs felől közelíted meg a medencét, át kell menned Köveskálon. Mivel ez…..
labdabiztos Totti Kispesten? 2015.01.24 08:16:11
A Honvéd eddig nem sok eredményt tudott felmutatni az átigazolási piacon. Pedig nemzetközi igazgatójuk minden követ megmozgat. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy működik a Cordella gépezet.     január 26. Dep Piero, Miccoli és Trapattoni után újabb olasz világsztár leigazolása…..
Az év örömteli eseménye, hogy mintha magára talált volna a független magyar sajtó, volt bőven oknyomozás, leleplezés. A firkászok egy része tette a dolgát, adatokat pereltek ki, utánamentek a hatalom mutyijainak, lopásainak, ahogy kell, kalapemelés előttük. Ezzel együtt viszont…..
törökgáborelemez 514. A tét 2014.12.04 02:11:12
Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai szenátor mégis ezt gondolja. S amit mond, az legfeljebb árnyalatokban, jelzőkben tér el…..
dr.C. 2014.12.07 11:28:32
@Gyorgy Nagy:

gyerekszobája van/volt annak, aki helyesen ír, mindenki más csak fröcsög annak hiányáról :(
1944. november 15. volt, mikor egy zsidó asszony Svájcban tollat fogott és leírta, mi történt vele a németek Budapestre történő bevonulásától egészen addig, amíg megérkezett Bergen-Belsenbe. Füzetének első két oldalára ezt…..
1. Ingatlanközvetítői magatartásforma, amely remélhetőleg nem általános 2014. októberében. 2. Adó- és illetékszabályok alkalmazása lakáseladás és -vétel kapcsán.A témák felvetője Tamás az ingatlanjog.hu honlap 46434. számú kérdésében."Tisztelt Ügyvéd úr! Eladni…..
Balfasz Magyarok Fillérbaszás 2014.10.10 09:09:41
Nincs a kedves olvasónak valami ismerőse, aki megcsinálná helyettem ezt a blogbejegyzést a szaré’hugyé’? Mai témánk, hogy miért nem áldozunk a minőségre, avagy a balfasz magyarok fillérbaszása. A múltkor azon gondolkoztam, hogy összeállok pár haverral, és indítunk egy…..
Az ingatlanjog.hu honlap alábbi  kérdéseinek-válaszainak közzétételét azért tartom fontosnak, mert családon belüli jogvitáról szól, amelyről azt gondolhatnánk, hogy vagy elő sem fordulhatnak, vagy ha már előfordulnak, akkor családon belül marad és gyors megoldást találnak…..
Az ingatlanjog.hu honlapunk tanácsadó rovatához az alábbi kérdés érkezett:„Találtam az interneten egy lakást, amit magánszemély hirdetett, fel is hívtam és megbeszéltünk egy megtekintési időpontot. Mielőtt az idő eljött volna, találtam egy másik lakást is, és felhívtam az…..
Érdekes dolognak lehettek ma szemtanúi a tévénézők, ha negyed öt körül az RTL Klubot nézték. Még javában tartott a Magyarország-Szlovénia kézilabda világbajnoki-selejtező, amikor egyszer csak az utolsó magyar támadás előtti időkérést követően elkapcsoltak a nagyon várt…..
Az alábbi kérdés a jogvégzetteknek kicsit mulatságosnak tűnik,  de valós problémákat vet fel. Érdemes-e az ingatlan eladójának is ügyvédet fogadni, ha igen, milyen esetben? A szerződés átnézése mindenképpen megér egy ügyvédet a Zugügyvéd szerint. Tisztelt…..
Az alábbi történet egy tipikus, megoldhatatlannak látszó,  közös ingatlan  ügyről szól. Mit lehet tenni a nem fizető testvérrel és az albérlőkkel?   Tisztelt Zugügyvéd!Testvéremmel van egy közös ingatlanunk, amit 50-50% tulajdoni hányadban birtoklunk. Én már 3 éve nem…..
 A Zugügyvéd is saját bőrén tapasztalja, milyen macerás egy termőföld adásvételi szerződés átgyömöszölése a különböző hatóságokon. Kicsit hasonlít a 90-es évek cégbíróság eljárásokhoz.   Szia Zugügyvéd,Szerinted ki lehet bogozni a hatályos jogszabályok…..