Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huli Buli

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mert én leszek akkor a 'pedofil' és ő a lány, aki tuti csak az 'idősebb pénzes pasira hajt' (ami nem igaz)” - Egy véletlen téli baleset során ismeri meg a srác a lányt: a korkülönbség a legkisebb baj, hiszen őket zavarja a legkevésbé. Ami nyugtalanítja a srácot, az a…..
Én tökéletesen megértem, hogy a lány a macskát választotta, ilyen a világon nincs. Rusty kalandjai a cukiságonez nem a történetben szereplő cica, csupán azt illusztrálja, hogy milyen édes tud lenni egy állat   Én 27 nő, ő 36 férfi. Kollegák voltunk. 4 évig.…..
Huli Buli 2010.10.17 12:29:55
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.13 09:30:00
Penny a bárpultban dolgozik majd a Big Bang Theory pár epizódjában, mert az írók nem akarták Kaley Cuoco színésznő lábtörését beleírni a történetbe.Richard Chamberlain beszáll a Testvérek című ABC-sorozatba, Igen, a tövismadaras csávó.Februárban jön a Justified második…..
  A Demokratikus Chartától Gyurcsányon át Gavra Gáborig azon sír a baller sajtó, hogy vége a jogállamnak és a piacgazdaságnak, Orbán Viktor államosításba fogott, támad a putyinizmus, mentse mindenki a magántulajdonát. Mindez azért, mert állami felügyelet alá merték…..
Hollywood-i felhajtás közepette nyílt meg vasárnap Budapesten a Nobu Étterem, melynek nagyon örültek a hazai autogramgyűjtők is. Néhány óra leforgása alatt ugyanis személyesen találkozhattak a Belvárosban Robert De Niroval és Jeremy Irons-szal a szerencsések, akik a rendkívüli…..
killtheradical Szelleme kísért 2010.10.12 19:26:00
Államosítás! Kommunizmus! Államkommunizmus! Ellenséges cégeket haveroknak átjátsszák! Megsértik a magántulajdont, a szabadságot, a piacot! Álljunk meg egy köpvenyeletre. A Lex MAL elfogadása előtt felülírhatta-e az állam a magántulajdon szentségét? Felül bizony:…..
„Egy idő után érzem, hogy a pasija keze le-föl jár a fenekemen, meg ahol csak ér. Gondoltam, biztos annyira részeg, hogy eltévesztette a házszámot.” - Érdekes történt következik, még figyelemreméltóbb konklúzióval. Ha egy csajt és egy pasit nem csak a szerelem tart…..
"Elegem volt a számonkéréseiből és azt mondtam neki, hogy szeretem őt, de szívesen elhagyom, ha ez tovább folytatódik. Erre azt mondta: Csak tessék. Akkor rajta!" - mulatságos hangvételű történet egy bűnbánó lánytól. Ellöki magától a pasiját, részben…..
Testimese A szerelem biológiája 2019.12.03 10:11:00
Pityer azt mesélte tegnap a sörözőben, hogy szerelmes. Teljesen belezúgott a csajba. Azt mondja napok óta nem alszik rendesen, csak a csaj jár az eszében. -Te, olyan formás teste van, öcsém... jóillatú punci, ideális ívű karosszéria, és ahogy élvez... mint egy…..
Huli Buli 2010.10.11 19:00:39
Huli Buli 2010.10.11 18:51:15
„Fiúk, miért hiszitek azt, hogy a lányoknak annál jobban bejöttök, minél részegebbek vagytok? Ez tévhit…” - A stoppolás nem magányos lányok műfaja, pláne ha alkalmi sofőrünk utána üldözni kezd. Pedig a lány először szándékosan félrevezető helyet ad meg…..
"Csinos lányokat keresünk erotikus masszázsra".Úton-útfélen látható ez a hirdetés, vagyis nem gond elhelyezkednie azoknak a hölgyeknek, akik kígyóbűvölésből szeretnének megélni.Ha nem akarják az egész testüket bevonni a játékba, még masszírozni is megtanítják…..
Testimese Csapodár férfi 2018.10.07 12:29:00
Átverés - megcsalás. Vannak olyan férfiak, akik azért nem szeretnének semmi mélyebb, komolyabb dologba belebonyolódni, mert egyszerűen képtelenek legyőzni magukban a vadászösztönt, és nem bírják a monogámiát. Nem szentírás, de legtöbbször azok a legcsapodárabbak, akik hosszú ideig keresgélnek, és…..
„A szórakozóhelyen ismertem meg a piercing nélkülit, azzal mentem haza, és az ikertesója (a piercinges) mellett ébredtem! Csinálnak ilyet az ikrek? Ez valami perverz hobby?” – vígjátékba kívánkozó kalanddal zárjuk a hetet: a srác egy alkoholgőzös diszkótúrán…..
Panelban élők számára ugyan nem, viszont kertes, családi ház tulajdonosoknak remek alternatívát jelenthetnek az amerikai Poteet Architects tengeri fuvarozásnál használt, konténerekből átkonvertált vendégházai, melyek tökéletes megoldással szolgálnak a rokonlátogatásra -vagy csak egy hosszú…..
Nem olyan régen Eric Schmidt azt mondta, hogy nagy hiba, hogy az autót előbb találták fel, mint a számítógépet, és nagy kár, hogy nem önjáróak az autók. Azt is említette, hogy az áttörések aranykorában élünk. Akkor eszembe sem jutott, hogy azért mond ilyeneket, mert…..
ElisabethB írta a következő kommentet, ami aztán fel is vetette a következő kérdést:"Gondoltam rátok szombaton. Vettem egy új pulóvert a csodás? Mangoban..agyvérzést kaptam a próbafülkében, nem tudtam a cuccokat hova lerámolni. Sem a sajátjaimat, sem a próbára szánt…..
Elnézve a számtalan isten adta tehetséggel rendelkező művész alkotását egyre biztosabb vagyok abban, hogy a szerves hulladékon kívül bármilyen szemétnek minősülő kacatból lehet valami maradandót, egyedit és különlegeset alkotni. Zac Freeman egy újabb remek példa arra, hogy…..
Huli Buli 2010.10.11 17:37:06
A Simpson családban és Banksyben eddig csak az volt a közös, hogy mindkettő zseniális a maga nemében. Most egyszerre élvezhetjük mindkettőt, ugyanis a Simpsons stábja felkérte a híres-hírhedt street artost, hogy készítse el a sorozat ikonikus intrójának egy saját…..
Huli Buli 2010.10.11 17:29:15
Mandiner blog Vörösiszony I. 2010.10.11 12:45:00
  Megjegyzések:   - Köszönjük a segítséget Toldi Tamásnak, Devecser frissen megválasztott polgármesterének.   - A képek október 11-én, hat nappal a katasztrófa után készültek Devecseren. Ez az állapot csaknem egyhétnyi intenzív takarítás eredménye.   - A…..
Huli Buli 2010.10.11 17:21:44
Háttérben a KolontáriakA Fidesz államosít! Taps! A Fidesz letartóztat! Taps!Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez hogyan előzi meg a jövendő problémákat. Nem csak a mocskos kommunisták, hanem senki nem figyelt ezekre a bombákra az elmúlt 20 évben. Ezek a tározók minden…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
A vörösiszap-tároló északi fala valószínűleg le fog dőlni, de nem kell pánikba esni, mondta Orbán Viktor miniszterelnök (Aztán kiderült, máma már nem reped tovább) Nagyon jól jött ez a gátszakadás Orbánéknak. A sok hazafias lózunggal körített dumálást, lázas…..