Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kishuje

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét itt van régi jó ismerősünk, a Spurifuvar! A költöztető cég 2015-ben többek között félrekalkulálásért és ügyeskedésért járt nálunk, idén tavasszal pedig tönkretett búrotok és eltűnt holmi is szerepelt a panaszban. De hogy ne unjuk meg a sztorikat, a harmadik rész egy óriási csattanóval fog…..
kishuje 2019.06.11 18:04:24
@Karfy Original: sajnos téged is megellett valaki... ahelyett, hogy lenyelt volna...
művész-ember Pornós Krasznai 2013.12.19 22:01:49
Bolyki Gyuri írása  Megy az össznépi felháborodás, hogy szegény Krasznai Tünde nem mehetett a Parlamentbe gyerekeknek énekelni. Az RTL Klub meg olyan tökös, hogy közölte: ha Krasznai nem mehet, akkor nem megy a többi sem! Mert, hogy ők nem engedik megkülönböztetni a…..
Egészen bizarr történetet küldött MR, akinek állítólag a Generali visszamondta a biztosítását és visszafizette az utolsó negyedévet, amikor bejelentették, hogy pinceüzletüket elpusztította az esőzések után beömlött víz. Most megtörtént eset: érvényes szerződéssel…..
Fingom szagától bűzlik az utca,kiszakadt belemnek az összes cucca,rá lehetne könyökölni már,olyan büdös, hogy szilárdan áll! (via) A rohadt terroristák szétfingották a nullás lisztet, a palizáló dara meg lassan maga alá temeti az egyszervolt népellenséget is.…..
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
kishuje 2011.12.17 17:44:42
kishuje 2011.12.19 08:54:38
@Betépett felhasználó: a levélíró... himnuszgyalázás nem történt...

a himnusz első sora áll szemben a politikusaink tevékenységével...

ennyi...
  Lehetne azzal kezdeni, vajon a „bazmeg” szó mennyire vált köznyelvivé? Mert nagyon. Nyugodtan föl lehetne venni a magyar nagyszótárba, mindenféle akadémiai szűrőn átjutna (ha még nem jutott át, nem tudjuk, nincs nálunk a B betűs példány). Hogy az ötvenes…..
  Tegnap, az emberi jogok napján a következő tiltakozás érkezett szerkesztőségünkhöz, aminek nagy örömmel biztosítunk nyilvánosságot: TILTAKOZÁS  Mi, alulírott magyar értelmiségiek megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a Szlovák Köztársaság kormánya…..
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
kishuje 2010.10.09 14:03:51
Tisztlet Gyurcsány Ferenc.Úr!

(Elnézést, ha offnek fog túnni, de nem az!)

Engedje meg, hogy idézem Önt...

'Nem kivenni kell a politikából, hanem beletenni"

+
'Erkölcs és pénz"
és engedje meg, hogy ismeretlenül most én adjak Önnek egy tanácsot...

A Mal Zrt-t anno 10 millió forintért adták el Önök...

Ma a tulajdonosknak több, mint 40 milliárd forint magánvagyona van...

(forrás:
www.origo.hu/itthon/20101007-iszapkatasztro fa-a-mal-zrt-tulajdonosai-tolnay-lajos-bakonyi-arp ad-petrusz.html)

A tanácsom a következő:

- Kérem, hogy javasolja/tanácsolja a Mal Zrt. tulajdonosainak, hogy együttérezve az áldozatokkal, vállaljanak a saját vagyonuk és tulajdonosi hányaduknak megfelelő összeggel felelősséget az okozott károk enyhítésére...

Ha jól értem, akkor a most '62 éves Tolnay Lajos a 21. helyen szerepel a száz leggazdagabb magyart bemutató, a Napi Gazdaság által készített listán 23 milliárd forintosra becsült vagyonával."

40%-os tulajdona van a cégben Tolnay úrnak... tehát, ha 10 milliárdot felajánl még mindig jelentős vagyona marad... nem beszélve a becsületről, erkölcsről.... legalább hat ember meghalt, sokan megsérültek, és a hírekből úgy tudom, még közel sincs vége.

Elpusztult egy teljes folyónk, a Marcal...

Tudom, hogy ez nem feltétlenül áll készpénzben rendelkezésre, de azt is tudom, hogy ez nem lehet/lenne probléma...

És itt csak és kizárólag erkölcsről van szó... arról az erkölcsről, amivel minden olyan embernek rendlekeznie kell, aki ekkora vagyonnal rendelkezik!
Mert - szerintem - a vagyon, az nem kis felelősséggel jár.

Tisztelettel kérem, hogy fontolja meg a fenti sorokat!

Talán most van itt az a pillanat, amikor össze kell fogni, függetlenül attól, ki mit gondol a világról... mert bármit gondoljon is... a mi világunk most nagy bajban van!

Megértésében bízva, tisztelettel!

Kovács László

kapcsolat.hu/blog/erkolcs_es_penz
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
A Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot minden közintézményben ki kell plakátolni, így természetesen szerkesztőségünk falán is ott csüng. De sajnos nem mindenki ilyen lojális a jelenlegi vezetéshez, ezért egy új kampányba fogtunk, hogy minél többen megismerhessék a legigazabb…..
Az amerikai tőzsdén jegyzett Albemarle Corporation Budapesten nyitotta meg globális szolgáltató központját: a hazánkban letelepedő vegyipari multi a következő másfél év alatt közel 120 magasan képzett szakembert kíván alkalmazni. Az irodai feltételek már adottak,  ráadásul…..
kishuje 2010.06.02 22:46:13
@Perecz úr:

azt hiszem, Ön a világ legszebb végbélnyílásaival foglalkozhat, ha erről (is) ez jut az eszébe...
Honnan tudni, hogy magyar vagy?Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor a paprika legalább olyan fontos mint a só és bors.Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a…..
Talán nem véletlen, hogy a világszerte használt homoszexuális elnevezés is éppen egy magyar származású férfinak, Kertbeny Károlynak (1824-1882) köszönheti létrejöttét. Ebből is látszik, hogy népünknek kitüntetett szerepe van a világ jelenségeinek egyéni definiálásában, s…..
kishuje 2009.08.13 20:01:21
:)
"Kultúrtahó vagyok", vallja be egy ponton János, amiért csak jobban szeretjük. Na meg azért is, mert egy emeleten dolgozunk, de most nem ez a fontos, hanem az, hogy az UPC ügyfélszolgálatosa kollégánkat finoman, de határozottan megpróbálta átverni. János azonban még a…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
Az Evo Morales elleni merényletkísérlet csak a kezdet volt a hagyományosan jó magyar-bolíviai kapcsolatok romlásában, ugyanis a minap Morales teljes tilalmat vezetett be a hazánkból érkező kulturális termékek ellen. „Most már aztán tényleg elég a Fiesta, meg a Carpe…..
kishuje 2009.05.02 10:33:34
@agyvihar: minek?


Bolívia is hozzánk tartozik:)
Óriási botrányt kavart jobb- és baloldalon egyaránt az SZDSZ Európai Parlament-választásokra készült plakátsorozata. Horn Gábor, a párt ügyvivője munkatársunknak kielemezte, miért védhető a párt kampánya, amelyről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök annyit mondott,…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
Meleglelés Malac harisnyakötőben 2008.09.14 13:50:00
Fárasztó kommentekben ismételgetni, ezért szúrom be ezt a bevezető bekezdést: az alábbi írás a buli plakátjáról, nem pedig magáról a buliról szól. Csak a második mondatig kell eljutni az olvasásban, hogy ez világossá váljék: "Nem kívánok kritikát…..
Nyilván senkinek sem kell ismertetni, hogy gyönyörű országunkat milyen mocskos, aljas események színesítették a tegnapi napon. Elnyomott, meg nem értett, mindenki által üldözött szegény melegeket dobálták, ütötték, verték...Mégis miben bíztak? Miben, amikor papnak…..
kishuje 2008.07.07 23:04:21
:)))

itt elvekről van szó... nem külsőségről...

a létezés jogáról... miért?

mert az általad emlegetett heterók a létezésünk, itt élésünket vonják kétségbe...

és erre adják ezt a választ a tangás, egymást dugását imitáló nyunyók!

mert nekik nincs más eszközük...

és legyen itt egy másik hír, egy másik országból... abból az angliából, mely nagyban hozzájárult a náci németország legyőzésében... érdekes...

MTI
| 2008. július 5., szombat 21:12

Minden eddiginél nagyobb melegfelvonulás volt szombaton Londonban; a népünnepély hangulatát öltő rendezvényen óvatos becslések szerint is félmillióan vettek részt. A fő menet az Oxford Circustől haladt a híres Trafalgar-térre, ahol legalább 100 ezren gyűltek össze. A Nelson-szobor tövében kirakodóvásár, különböző társadalmi szervezetek pavilonjainak százai várták a részvevőket, és hatalmas koncertsorozat is volt szinte egész nap. A téren megjelentek a brit szakszervezetek is, amelyek sátraiban a homofóbia elleni kampánykiadványokat osztogattak.

A menetet Boris Johnson, London újonnan megválasztott konzervatív polgármestere vezette rózsaszín kalapban, jóllehet őt korábban többször is azzal vádolták, hogy egyes kijelentései a homoszexuálisok ellen irányulóként értelmezhetők. Az idei londoni Gay Pride - melegbüszkeség - felvonulás mottója azt volt, hogy "Az emberek közül néhányan melegek - törődjetek bele". Ezt a jelszót számos plakáton és transzparensen látni lehetett. Az idei rendezvényen először vehettek részt a hadsereg, illetve rendőrség meleg tagjai egyenruhában.


hát... messze van még EURÓPA... nagyon messze...
kishuje 2008.07.19 11:38:31
Ez már új generációs vibrátor, nőknek, pasiknak, különféle használatra, had ne mondjam, inkább mutatom :)http://www.onjoy.com/Clit-Teasers/The-Cone.asp..
kishuje 2008.07.13 12:04:10