Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HelloMoncsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fullbeauty Már csak egy masni... 2010.11.18 23:49:00
 Közeledik a Karácsony, és szerintem nem csak nekem kattognak a kerekek az agyamban, hogy milyen hasznos és szép ajándékkal tudnám meglepni szeretteimet. Mert ami hasznos, az nem mindig szép és fordítva... Az évek hosszú során arra jöttem rá, hogy a parfümériákban…..
fullbeauty Extavagáns Karácsony! 2010.11.11 20:19:53
  Közelegnek az ünnepek. Az emelkedett, csillogó hangulatot, sminkünkkel is hangsúlyozhatjuk, hiszen a szürke hétköznapokból van éppen elég! Az Estée Lauder Pure Color Extravagant ünnepi kollekciója, drámai hatású színeivel, az arany, és a vörös  árnyalataival…..
© by Delamo Az elmúlt évtizedekben vendégek egész seregétől hallottam hajmosás előtt, közben vagy után, hogy ez az a munkafolyamat, amit legjobban várnak és szeretnek. Meg tudom érteni őket, hiszen valóban kellemes élménnyé válhat ez a - talán leggyakoribb -…..
HelloMoncsi 2010.11.02 20:45:58
@Delamo: az az igazság, hogy alapból barna a hajam, amit szőkére festünk évek óta, sötétszőke alappal és szőke+barna csíkokkal, szóval gyakorlatilag minden hónapban kap valami vegyszeres kezelést :)
a Fructis táplál és kisímít termékeit használom, szerintem már 2-3 éve,mert hullámos a hajam, amit én mindig egyenesítek. Van esetleg valami ehhez hasonló, amit ajánlanál helyette?

Előre is köszi :))
 Neszeszer függő vagyok. De erről nem én tehetek, hanem a gyártók, a brandek, akik mindig újabbnál újabbakat dobnak piacra. És akkor ne is beszéljünk az ajándék neszeszerekről, amiket igazából nem is a termékek  miatt veszek meg, hanem a hozzá járó cuki kistáskáért.…..
HelloMoncsi 2010.10.25 21:25:08
@hahóancsa: igen, nálam pl ilyen a szájfény is, persze mind hasonló árnyalatú :)))
fullbeauty Miért rúzsoz a Nő? 2010.10.23 12:04:00
  "A szájfény vonzza a tekintetet, és érzékibbé teszi az arcot. A nő aki szájfényt visel, csókra vágyik." Tom Pecheux, - az Estée Lauder kreatív sminkigazgatója - tulajdonképpen arra akar célozni, hogy mikor felkenjük ajkainkra kedvenc szájfényünket - reggeli…..