Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berényimiki

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Olvasó! Az indexre kattintva viszonylag gyakran találkozom a bloggal, amelyben időnként üvöltésre késztető esetekkel találkozunk a magyar egészségügy mindennapjaiból. Egyszerű páciensként, még pontosabban, páciens-szülőként hadd mondjak el egy olyan történetet,…..
berényimiki 2011.01.05 20:08:57
@pcr: 1. Nyilván jobb lett volna, ha a vakbélgyanús gyereket egy akut hasmenéses vagy felső légúti infekcióban szenvedő gyerek mellé teszik. Az kevésbé súlyos. Szerintem menj vissza reklamálni.
2. Legalább kapott infúziót. Ez is pozitívum. És benn is kellett maradni? Vagy infúzió után haza is engedték és nem akarták hogy addig is egy másik fertőző beteg mellett legyen? Vagy ilyenek csak nekem jutnak eszembe?
A XV. kerületi SZTK-ba járok, illetve jártam, mert évek óta nem voltam orvosnál.Egy alkalommal elmentem a szemészetre, mert iszonyúan fájt, könnyezett és égett a szemem, és nem is nagyon bírtam nyitva tartani. A "kedves" doktornő megkért, hogy nézzek folyamatosan…..
berényimiki 2010.12.29 09:10:17
@adamantium: perifériás kanül-nek nevezik, gyártótól függ az egyéb elnevezés (branül, vygonül, stb.)
Tanyavilág Hamarosan frissítés 2010.12.01 11:03:13
Hiba, hiba, hiba...Percenként 100+ hibajelentést kapunk, képtelenek vagyunk megválaszolni mindet, inkább a javításra fókuszálunk.Ismerjük is a hiba okát, és 14.00 körülre leszünk készen a javítással, amit azonnal feltöltünk.Köszönjük a türelmet.UI: Nagyon sok komment érkezik…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..
Ma két és fél újdonság került ki a tanyákra: Gémeskút a jobb termésért A mai napon mindenki megkapta a kút felépítésének lehetőségét. A kutak nagyban (+5%) növelik a terményt a megérés pillanatában, azaz a kúttal rendelkezők nagyobb profitot tudnak elérni. A kút…..
Afrikatanács kollégának nincs ideje posztot írni, mert teszteli a küldetéseket. Jómagam nem vagyok gyakorlott blogoló, ezért elég tárgyilagos leszek. TP limit Sok levelet kaptunk a témában és voltak olyan játékosok, akik a TP limit szabály számunkra eddig ismeretlen…..
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..