Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorpocok

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok drágáim. megjöttünk horvátországból... De elötte valaki kitalálta hogy nézzünk meg egy igazi mecséri lakodalmat,vőfénnyel,boldog menyasszonnyal,és az utolsó pillanatig hezitáló vőlegénnyel. Tehát pénteken én elindultam gyíkékhoz,és elötte megírtam a…..
na szóval hol is hagytam abba????????? CSÜTÖRTÖK: Szép napra virradtunk...konkrétan megbeszéltük hogy elmegyünk rab sziget,,,,sajnos úgy alakult a szerda esténk hogy én csütörtökön kettőig  őriztem a szállást (elégé csehül voltam)így megint csak a kürti +uwe páros na meg…..
Na gyermekeim az úrban(vagy sörben) VASÁRNAP: A remekbe szabott esküvő után,elindultunk ,déli szomszédunkhoz.a kürti hármasfogat előre ment és a határ után az első benzinkútig nem is láttuk őket.A mi kocsinkban 5 fő ült gyík-marika,törpe-bibó,és tomika... Gyíkal kicsit…..
Diósdrock LÁNY! :))) 2012.02.08 19:31:00
 Na akkor, lehet összedobni a pénzt a Törpe láda sörére :))) Puszik,a boldog lányos szülők(akik meg fiút akartak, azok gyorsan csináljanak maguknak :))) )  ..
 Engedtessék meg nekem hogy pár szóval köszöntsem.a diósdrock szülőannyát,és a eljövendő kislányét is.Mivel már több éve ,megyünk az idegeidre(főleg a többiek)Következő életedben,válasz jobban barátokat.de ebben az életben,el kell viselj minket(főleg a…..
Diósdrock BÚÉK 2012! 2012.01.03 18:28:00
Kedves diósdi szilveszterező egybegyűltek!Először is ismét hadd kívánjak nektek nagyon boldog, sikeres új évet, és mindenki nagyon vigyázzon magára, hogy 2012 ne a bicebócák éve legyen, mint ahogy 2011 az volt :) Mindenkinek köszönöm, hogy megjelenésével emelte a…..
             Sziasztok karácsonyra készülő idegroncs népek.Kürti László,ezen a néven az egyetlen ,és remélhetőleg nem is az utolsó.Azzal a kéréssel fordult hozzám.térden állva,imára kulcsolt kézzel.(így is magasabb volt nálam)Hogy kicsit…..
motorpocok 2011.12.22 10:45:10
@Diósdrock: Ennek csak örülök! :) Csak gondoltam azért elkel a segítség...de nem erőszak... :)

TÖRPE MEGHALSZ!!!
Kedves szervezők.november 12 én ismét diósdra gyűlt össze a díszes kompániánk.Gyík már reggel tíztöl nálam kapott agyvérzést,de megy a gépem tökéletes,kétszer is ki kell kapcsolni hogy egyszer megálljon.:-DUtána dunakeszin ebéd következett,marika sárkánylevesei közül most…..
Diósdrock "A" Tyr 2011.12.07 19:58:00
Hát kérem szépen, a Mikulás elhozta nekem / nekünk a várva várt Tyr-koncertet :) Szép ajándék volt, ha nem is olyan tökéletes, mint a 3 évvel ezelőtti koncert. A Mikulás bizonyára pontosan az volt, akiről az előttem szóló a képet küldte :)))Nos tehát, eljött a Nagy Nap.…..
motorpocok 2011.12.09 08:36:56
@Diósdrock: Hát igen... :D
Diósdrock "T(s)ÖRPFEST infók. 2011.09.10 15:25:39
Szevasztok ..................... (a pontozott részre azt gondol mindenki amit akar)Egy hét és ismét összegyűlik a csapat egy kellemes serezésre(borozásra).Esőnap nincs.Mivel a csapat 99% messziröl jön ,és matildék nótórius késlekedők.Ezért a buli kezdési időpontja délután 14.00…..
Diósdrock Állásajánlat 2011.09.02 13:52:33
Sziasztok!Drága jó édesanyám hívta fel a figyelmemet egy állásajánlatra, amelyet itt is posztolnék. Íme:Kertészt keres II. Erzsébet brit királynő a skóciai Balmoral-kastély háza tájának rendben tartásához, évi 15 ezer fontot (havi 370 ezer forint) ajánl bérként.A munkakör…..
Sziiaaaassszzzztok!!!!!!!!!!!Örömmel tudatom veletek hogy lezajlott az első(és mint kiderült nem is az utolsó)sörömös európa tour,a gyíkék teraszán.Hogy mindenkinek világos legyen,kitaláltuk hogy mivel annyi fajta sör van tartsunk egy kóstolós estét.És mivel anyuék pont egy éve…..