Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Football_Manager

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
This is Hungary! Premier League 2010.10.21 17:20:00
Ejtenék „pár” szót a Premier League-ben szereplő éllovasokról, nagyágyúkról. Manchester United C. Ronaldo távozása után egy újabb világsztár hathatja el a klubot.Wayne Rooney távozni akar a Manchester United-ből, ami nem meglepő, egyrészt nem játszik már olyan…..
Miközben mindenki a felnőtt válogatott sikerét ünnepelte Finnországban, az U-21-es csapat sorozatban negyedik meccsén maradt nyeretlen, a mérleg három vereség, egy döntetlen. Click Here for PollOnline SurveyConjoint Analysis | Polls | Email Marketing | Feedback TabView MicroPoll Ezt a…..
Football_Manager 2010.10.18 10:39:11
Nagyon jól látod a helyzetet csak egy-két dologról nem írtál, ami nekem nem tetszik az-az, hogy igen tényleg béna ez a Róth de, ha a játékosok közt ekkora a különbség, amit én is tudok akkor, ha rossz felállásban játszatják, őket rossz taktikában játszanak akkor is kötelező lett volna győzni. Azt akarom, neked mondani nem csak Róth Antal miatt van ekkora „szarban” az ifi válogatott, hanem a játékosok miatt is. Például Németh Krisztián vagy Gulácsi ők hiába vannak, magasabb osztályba lásd: Liverpool és Olympiakos ha nem játszanak, vagy ha épp Gulácsi véd, akkor az, biztos nem a Liverpool, hanem valami Angol Negyedosztályú klub ahol eltölt, 1 hónapot aztán visszahívják Liverpoolba. Azt akarom ezzel mondani többet ér egy angol másodosztályban játszani folyamatosan nekik, ahol személy szerint simán megállnák a helyüket pl: egy QPR-ben vagy Cardiff-ban. De, inkább ők a híresebb nevesebb klub kispadján akarnak ülni, ez is egy fel fogás, felveszik a jó kis pénzt a nagy semmire hiába edzik őket a legkorszerűbben, de az semmit sem ér ezt saját tapasztaltból mondom. Én is fociztam és tudom, hogy rengeteget számít, ha nem csak az edzésen produkálsz, hanem a pályán is szóval lehet mégsem akkora sztárok ezek a magyar „fiatalok” mer, ha azok lennének, akkor Németh a Liverpoolban maradt volna és ki lökte volna NGog-ot vagy Reina, aki nem teljesít mostanság jól Gulácsit is megnézhette volna, hogy te magyar mutasd, meg mit tudsz élesben is. De ilyen fel se vetődik, hogy Roy Hodgson fejében nem csodálom. Sisa Tibor alkotott maradandót, de elvették tőle a gyerekeit és a média Egervárit sztárolja mikor semmi különöset nem csinált ugyan azokat a játékosokat hívta vissza… Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredet a kommentár.
Ui: a Klub Rádió nem egy népszerű rádió, ha MSZP-és is a frekvencia az ATV meg egy kakukktojás. :)
Eddig a politikáról nem írtam szóval most pótolom lemaradásomat és a közepébe csapok hogyan is látom a politikai helyzetet 2010.október.14-én. :) Az elmúlt 2 hét terméséről beszélnék. Az Országgyűlés hétfői ülésén 259 igen és 89 nem szavazattal, tartózkodás nélkül…..
Hatalmas mázlival, de nyert a magyar válogatott, így van esélye a csapatnak eggyel előrébb lépni, megszerezni a csoport harmadik helyét, ami előrelépés lenne, mivel minket a negyedik kalapból sorsoltak ki. Most biztos vagyok benne, hogy az egész magyar (szenny)sportsajtóból ömleni…..
Még mielőtt bárki elkezdene számolgatni, esélyt latolgatni annak ajánlom, hogy nézze meg a Svédország-Magyarország (2:0) Európa-bajnoki labdarugó selejtezőjét és rá fog vagy rá kell, hogy jöjjön nekünk már az első meccsen elúszott minden esélyünk. Mellesleg a Hollandok…..
A magyar labdarúgó válogatott egy újabb mérföldkőhöz érkezett a "mindössze" 24 éve óhajtott jelentős eredmény - egy világversenyre történő kijutás - felé vezető úton. Nem mondom, hogy reszketve várom a San Marino futballzsonglőrei elleni találkozót, mivel ezen…..
Football_Manager 2010.10.09 08:25:57
@pimpalini:

Hello!

Akkor mindjárt más ha szubjektív a véleményed.:)
Én is örülök, hogy nem okoztak csalódást és egy igazságos eredmény született.
Sziasztok! ,Jó napot ,Jó reggelt ,Jó estét kívánok minden olvasónak.(Azért írtam ennyi köszönést, hogy minden korcsoportnak megfeleljen és az olvasó az aszerinti időbeosztási köszönést olvassa el magának.)Ez az első bejegyzésem. Biztos lesznek hibáim, de ezek a hibák egy idő…..