Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-gabber-

11 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Baaad Movies - Far Cry 2010.02.25 22:09:00
Újabb Uwe Boll munka került terítékre. A Holtak Házánál lényegesen jobb, de a Király Nevében szintjét már nem éri el. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Ezúttal is egy Asylum féle csemege került bemutatásra. Az évad hátralévő részében még sok hasonlót várhattok. A youtube megint bevonta az unalmast, ezért ismét Indára kellett feltölteni. Előre is elnézést az "irányzékul" hibáért. Jó szórakozást a videóhoz! ..
Ebben a listában a leglátványosabb, legkreatívabb, legütősebb... szóval a kedvenc filmes főcímeimet szedtem össze. ..
Ha azt mondom, hogy Sylvester Stallone, többé senki nem gondol egy lecsúszott, lejáratott, leszerepelt, még mindig egykori sikereiből megélni próbáló ripacsra. Nem, Sly két év alatt visszatért a fősodorba, éspedig nem is akárhogyan. Amikor először lehetett hallani arról, hogy Sly…..
Íme a lista, amit már említettem. Ezzel egy időre abbahagyom a top tizes videókat, és inkább a hagyományos bemutatókat készítem a továbbiakban. A következő alany vágása már majdnem teljesen megvan. Ez most nem olyan egyszerű, mint a Katasztrófafilm, de remélem, éppen ezért a…..
Baaad Movies Hakuso - Top 10 anime 2009.09.05 18:11:00
Hakuso szó szerint megostromolt minket az utóbbi hetekben, persze mi örülünk ennek. Jó darabig nem láthatunk tőle új videót, viszont addig is íme a személyes toplistája a kedvenc animéiről. A videó hasonló az előző top tíz-éhez (legjobb ázsiai filmek), de mérföldekkel jobb…..
Hakuso elkészítette a második videóját is. Ezúttal egy klasszikust mutat be, mint Gyöngyszem, melyet mi magunk még sajnos nem láttunk, de már tervbe van véve a pótolása.  Jó szórakozást!..
Baaad Movies Katakombák/ By Hakuso 2009.08.28 11:21:00
Hakuso, aki a nagyszerű rövid filmkritikák című blogot is vezeti, volt oylan kedves, és elkészítette a Katakombák című borzalom bemutatóját. Véleményünk szinte telejsen egyezik, de én pont a bosszantó egyhangúsága miatt nem szívesen mutattam volna be a filmet. Hakuso azonban…..
Egy film, ami akár Versus is lehetett volna, de az alkotók rájöttek, hogyan lehet egy hasonlóan értelmetlen sztoriból a sok hiba és átgondolatlanság ellenére is élvezhető filmet összehozni. Üzenet Terror Dzsoninak: Öné a főnyeremény!!! :-)..
-gabber- 2009.07.29 14:13:59
Kisregények BlackSheep: Szia! 2009.05.26 14:36:00
Chelios1011 üzenete: szia! Lestin92 üzenete: hello! Chelios1011 üzenete: mi újság?Lestin92 üzenete: semmi külLestin92 üzenete: holnap dogát írok bioszból, arra kéne tanulni, de annyira nincs most kedvem- Lestin92 üzenete: inkább mennék ki lovagolni, de hát ha egyszer szar az…..
Felesleges szócséplés helyett íme a lista: ..
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..
Nagyon fura eset ez a Mortyr. Többé kevésbé rendszeresen kapom az üzeneteket, hogy "Igen, többnyire egyetértek a videókban elhangzottakkal, de szerintem akkor is jó játék a Mortyr, régen nagyon szerettem". Nagyon meglepő ez a Mortyr ragaszkodás, mintha egy régi, kultikus…..
-gabber- 2009.04.13 12:23:18
Kellemes húsvéti ünnepeket,valamint hosszú és eredményes életet kívánok ezzel a videóval   ..
Ide figyeljetek emberek,ma már mindenki gyúr!     ..
-gabber- 2009.04.07 19:24:22
@Senshi Inoue: Most Othalárol beszéltél?
Tudom, hogy tegnapra ígértem, és egészen vasárnap estig úgy is volt, hogy kész lesz, de aztán közbejött valami (valaki...), és így elcsúszott egy nappal. De a lényeg hogy megvan. A Csajozós film és a Bazi nagy film alkotóinak egyik tavalyi filmje, mely annyira nem lett vészes, mint a két "movie",…..
Eleget téve a szavazás végeredményének, elkészítettem a videót Uwe Boll eddigi legszínvonalasabb (Komolyan! Nem gárgyultam meg!) munkájáról. Ray Liotta nélkül kimondottan jó is lehetett volna... Jó szórakozást!..
Na jó, tudom, hogy ez hatásvadász, de egy vegetáriánus zombi után muszáj volt a Húsevő-vel folytatni. Egyébként ez a film is határeset, nem nézhetetlen, vannak pozitívumai (egyébként az ilyeneknél néha még rosszabb a helyzet, hiszen nem sok kellett volna nekik egy jó színvonalhoz), bár az…..
-gabber- 2009.03.15 13:55:27
Sz@The.Joker: Egyltalán nem gané egy film,és most 1. nem értek egyet blacksheeppel szerintem ezt nem kellett volna bemutatni.Engem le tudott kotni és ugy keltem fel elole hogy nem éreztem azt az idot elpocsékoltnak.Ja amugy Burundi-ban játszodik és a valoság alapján mert télleg volt ott egy rohadt nagy krokodil aki megette szegény embereket:D
Sorter nagyszerű írása arról, hogy az emberi hülyeség határtalan :D Nem túl közismert tény, mellyel csak az átfogóbb biológiai tanmenetben találkozunk, hogy az emberi száj mozgatóidegeit kitehetjük akkora megterhelésnek, hogy bele tudjunk erőszakolni egy villanykörtét. Ez…..
-gabber- 2009.03.05 19:42:02
-gabber- 2009.03.05 19:48:52
-gabber- 2009.03.06 22:33:42