Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morron

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E bejegyzés megírását egy ideje már halogatom, hisz olyan témát boncolgat, amit kihívás ízlésesen tálalni. De minthogy a blog címe Rizsporos Hétköznapok, és az elmúlt egy évben a történelmi mindennapok számos témáját sorra vettük már (úgyis mint fogmosás, menstruáció, tisztálkodás), gondoltam ideje…..
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
Régen jártam már az Omszki tónál a kutyámmal, ezért gondoltam kimegyünk egy rövid időre. A főútról a parkolón át érkeztem a tóhoz, ahol semmilyen tiltó táblát nem láttam arra vonatkozóan, hogy az egész területre nem lehet bemenni kutyával. Rövid séta után, a műúton egy Városrendészet feliratú…..
Dotkom Krízisben az Apple 2012.11.08 22:36:36
A tőzsdén legalábbis mindenképpen. Keményen elpáholták a részvényt a napokban, letört mindenféle mesebeli szinteket, esik mint a kő. Rég volt hasonló az Apple piacán, az árfolyam már több mint 23 százalékkal jár az előző, 700 dollár környéki csúcs alatt. Ilyen…..
morron 2012.11.08 23:02:50
A Sandy ugyan elmosta a hétfő délelőttre tervezett nagy Android-sajtótájékoztatót, de Andy Rubin (nyilván arra is tekintettel, hogy már nagyjából minden információ és adat kiszivárgott) inkább így is megnyomta a Nagy Piros Gombot, és életre keltette a Google oldalain összes…..
morron 2012.10.30 14:02:59
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
A 10 nappal ezelőtt bejelentett 397 milliárdos megszorító kiigazító csomag szavatossági ideje hamar lejárt, mert ma délelőtt Matolcsy egy újabb, 370 milliárdos megszorító kiigazító csomagot jelentett be. A nyáron megtárgyalt, kiszámított, átnyomott hiperszuperstabil 2013-as…..
Valamikor 10-11 hónapja merült fel az ötlet egy kedves barátomban, hogy kellene csinálni egy olyan társkereső oldalt, ami mobilról is működik. De nemcsak elérhető a mobilról, hanem ki is használja annak tudását, és az alapján, hogy hol vagyunk, segít ajánlani társat. Vagyis a…..
II/III írta itt: Felerősödni látszik a népi-urbánus ellentét. A népi front (vö. forradalom) el kívánja hallgattatni a nyitott, világlátott (vö. felvilágosult) értelmiségi oldalt, mivel maga ilyesmivel nem rendelkezik. Van egy kellően makacs és önfejű (vö. paraszt)…..
Varánusz Rájátszás 2010.12.24 08:00:00
Azt gondoltam kielégedetlenkedtük magunkat a hétre, kaptok karácsonyra valami vicceset képeslap formájában, és elvonulunk mindannyian három napra nagyzabálást, békésboldogságot játszani a családdal. De Kedves Vezetőnk az utolsó pillanatban is dobott valami apró kariajit a fa…..
morron 2010.12.24 22:48:38
@Savigny: igen pontosan meg 7 napig, aztan utan a pofazaras lesz
Kisebb kihagyás után folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal Rusznyák Gábor, a Sunflower Software Management Kft. vezető fejlesztője és oktatója mutatkozik be, mesél jelenlegi projektjeiről és egy meglepetésről. Mióta foglalkozol programozással? 1982-ben ültem…..
A nagy kinectezés, move-ozás, retrózás közben ne felejtsük el, hogy ma indul be igazán az OnLive nevű on demand játékszolgáltatás, ami egyes szakértők szerint az egész játékipar jövőjét meghatározhatja. A rendszert másfél éve mutatták be egy fejlesztői konferencián, és…..
morron 2010.11.18 10:37:06
@moli: lehet hogy a video csak 720Psek, bar ez a konzoloknal sem tobb, viszont ettol meg akar idojarasszimulacio, vagy brutalis fizikai szimulacio is futhat elosztva a rendszeren, vagy magas antialiasing, a kep felbontasa annyira nem fontos

lehet hibakat keresni a rendszerbe, de nem erdemes , mert olyan potencial van a cloudban , hogy a mezei userek szajtatva fogjak nezni a jatekokat
morron 2010.11.18 11:16:27
@moli: vannak technologiai korlatok, de ezek mellett pozitiv tulajdonsagokkal is rendelkezik, ugyanis barmin elfuthat, tv-n, pc-n,macen, ipadon, iphonon, es barmin amin wifi van
morron 2010.11.18 11:57:23
@midnight coder: azert valamikor alszol is gondolom, meg dolgozol vagy iskolaba jarsz
igy nem egeszen ugyanaz mintha otthon lenne a hardver, meg az nvidia hamarosan olyan gput ad ki amin tobb jatek is futhat egyszerre
A halottak napi hosszú hétvégén szokás szerint sok volt a baleset, de úgy tűnik, október 31. áll a dobogó felső fokán. Aznap sajnos akadt halálos kimenetelű is jó hosszú pályazárral, de kerestünk az M7-esen cserbenhagyót is. Ez utóbbiból duplázunk most, ugyanis Ági is azon a…..
morron 2010.11.07 18:22:31
@Leadfoot: szerintem nem kretenseg lelassitani a gyorshajtokat, elkepzelheto hogy ezzel a tevekenyseggel eleteket mentettem meg, meg vegulis az is lehet hogy a bortontol ovtam meg sok kreten gyorshajtot
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
A Titán ködös légköre tele van az élet építőelemeivel. Új szimulációk segítségével az is bebizonyosodott, hogy akár komplex aminosavak és nukleotidok is létrejöhetnek benne, s ez a felfedezés talán hozzásegíthet minket a földi élet kialakulásának megértéséhez. Az…..
morron 2010.10.14 00:17:02
@Monsanto: 3 eve talaltak ki hogy a dns fraktal alapu adattarolast valosit meg, hogyan tanithatnak evtizedek ota az igazsagot?

ehhe :)
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
morron 2010.10.13 15:01:02
@VaTi: az internet kurva nagy am, amugy meg mar tudod kicsoda :D
Az i-Doki sorozat újabb része következik, a MacBookok és az iPhone hibáinak felsorolása után ezúttal a különböző iMac-generációk szériahibáit szedjük össze, majd azokat a meghibásodásokat vesszük sorra, amelyek minden szériánál előfordulhatnak. i-Doki ebben a hónapban is…..
morron 2010.10.08 15:09:36
techon.nikkeibp.co.jp/article/NEWS/20061111/123439/20061111pwrmdl.jpg

igy néz ki egy sony tápegység, csakhogy tudjátok milyen egy minőségi munka