Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gila11

8 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most sem maradunk rangadók nélkül, hiszen szombat este vár ránk az Inter – Napoli, majd vasárnap ugyanilyen időtájban megnézhetjük a másik milánói csapatot az új Juve arénában. Persze közben is lesznek jó meccsek, például a Fiorentina – Lazio összecsapást semmiképp…..
A ma rendezett Európa Liga meccsek között több rangadó is szerepelt. Itt és most nem a Bilbao-Párizsra gondolok, hanem a két talján csapat idegenbeli meccseire. A kora esti órákban Glasgow vendége a friuli zebra csapat megérdemelten távozott ponttal a Celtictől! A találkozót…..
A BL ma esti milánói meccsére a sérüléséből felépült Ibrahimoviccsal állt ki a Milan a cseh bajnok Viktoria Plzen ellen. MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral,…..
 A bajnoki forduló legszebb találatát a Milan veteránja, Clarence Seedorf érte el! A vörös-fekete klub szurkolói táborát megosztó játékos - miszerint már nem lenne szabad csak 20-30 perceket kapjon - óriási gólt ragasztott a kapu bal ficakjába a Cesena elleni meccs 5.…..
A milánóiak még nem nyertek, a rómaiak sem tündökölnek. Na…, szóval…, rég volt már olyan, hogy a nagyok közül a Juventus legyen a legjobb. Nem csak eredményben, játékban is így van ez, egyelőre. Nápolyban – s ki tudja még hol? – készek arra, hogy…..
Hétközi fordulót rendeznek a Serie A-ban, elsőként az Inter látogat ma este a Novarához. Aztán szerdán lesz még nyolc találkozó, majd egy Roma - Sienával zárnak a csapatok. Novara – Inter Vajon meddig tűri még el Moratti ezt a helyzetet, ami a csapat körül kialakult? A sajtó…..
Nápolyban még el sem kezdődött a szezon, de már láz volt. Most, a City elleni döntetlen, illetve a bajnoki rajt után (ma Nápoly-Milan 3-1) már érzik a tavalyi csoda után még előrébb lehet lépni. De biztos vagyok, hogy nem kell bemenni a legsötétebb sikátorba, hogy elmerjék…..
Mai írásom a Formula 1 egyetlen kétszeres olasz világbajnokát, Alberto Ascarit mutatja be. Mind a mai napig „Ciccio” – ez a beceneve, magyarul töpörtyűt jelent – volt az a versenyző a 114 olasz közül, aki elmondhatja  magáról: „kétszeres…..
Felemás bemutatkozáson vannak túl az olasz csapatok, ami az európai kupaszerepléseket illeti. Az 5 meccsből csupán egy győzelemre futotta, igaz a vereségből is csak ennyi jött össze. Nagyot bukott otthon az Inter, hárman remiztek: Lazio, Milan, Napoli és csak az Udinese tudta…..
Tegnap este Gian Piero Gasperini egy balul elsült meccsel debütált a Bajnokok Ligájában. Az Inter papíron verhető ellenfelet fogadott a Meazzában a török Trabzonspor személyében, így kezdtek a felek: Inter : 1 Julio Cesar, 42 Jonathan, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo 4. Zanetti,…..
Gila11 2011.09.15 12:08:17
@Pietro87: Nekem gépiesnek tűnt az Inter játéka, csak mentek előre minden céltudatosság nélkül.
Elvétve tudtak helyzetet kialakítani, többször Sneijder szabadjaiban lehetett volna komoly veszély ha eltalálta volna a kaput... A védekezésük stabilabb volt, mint a palermói meccsen, de így sem értek semmit azzal. Gondok vannak a kék-feketéknél, hétvégén lesz egy mérvadó meccsük a szintén gödörben lévő Roma ellen. Aki ott veszít szerintem megroskad a gyenge kezdés miatt.
Olasz fórum Sajt leltár 1. rész 2011.09.14 19:00:00
Olaszország a sajtgyártás egyik nagyhatalma. Több, mint 400 féle sajtot állítanak elő és fogyasztják napi rendszerességgel. Vessünk pillantást a legnépszerűbb fajtákra.A Gorgonzola (Lombardiából): belsőpenészes sajt. Tehéntejből készül, zsírtartalma 48-55% között…..
Olasz fórum Szavazás! 2011.09.13 15:59:00
Kérdésünk roppant egyszerű: ki nyeri a Serie A idei szezonját? (Szavazni a mellékelt linken lehet.) masok-velemenye.hu/szavazasok/1976        ..
 Újonnan induló rovatunkban az autósport legkiemelkedőbb olasz egyéniségeit, csapatait és pályáit próbálom közelhozni az olvasóhoz.Az első rövidke fejezetet nem is kezdeném akárkivel, a Ferrari-dinasztia alapítójával, Enzo Ferrarival és csapatának bemutatásával.Enzo…..
Gyakran előfordult mostanában, hogy szidták az olasz focit, a Serie A-t, mi pedig csak kötelességből védtük. Volt olyan is, hogy védeni sem próbáltam. De hogy most milyen fordulót láttunk nyitásképpen... Le a kalappal mindenki előtt! Gyönyörű volt, öröm volt minden perce.Láttam…..