Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kotyomfitty

0 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Critical Biomass Toll-evolúció 2013.05.24 21:49:35
A blog régi olvasói jól tudják, hogy többször is terítékre került a madár-dinó kapcsolat boncolgatása, elősorban a tollas dinoszaurusz leletek apropóján. Ilyenkor gyakran a mi remek primavis kollegánk írta le, hogy a mainstreammel szemben, ő miért a Birds Are Not Dinosaurs (BAND)…..
Megpróbálok rövid lenni, bár a történetem olyan egyedi, hogy a tapasztalt ügyvédem szerint sem találkozott még hasonló igazságtalansággal, közönnyel.  14 éves korom óta dolgozom, mint ALKALMAZOTT. Ez fontos!  Kb. 20 év fizikai munka után lehetőségem nyílt váltani.…..
A nemzet szeme meg se rebben az újabb és újabb többemeletes csalások láttán, és csak nézik, hogy hova tűnt a svájci óra. Közben virágzik a magyar korrupciókutatás és már keresik az elsimicskásodás angol megfelelőjét. Mong Attila heti lapszemléje. Montázs: Vastagbőr Az…..
Korábban egyszer már összegyűjtöttem a legkínosabb reklámszlogensémákat, amiket akkor vesznek elő a marketingesek, amikor végképp semmi ötletük sincs. Mindig azzal hitegetem magam, hogy ezek kizárólag ügyfelektől jönnek, és a kreatívok körmük szakadtáig próbálnak…..
Az Antarctica sör ügyes kampányt eszelt ki elhasznált sörösdobozainak begyűjtésére: Rióban, az idei karneválon 1 üres sörösdoboz 1 ingyen vonatjegyet jelentett a hazautazók számára az átbulizott nappal/éjszaka után, mert ugyebár nem iszunk és vezetünk egyszerre! A dobozokat…..
„Nálunk a fentieken túl értékesnek számítanak az olyan, az egyenlőségnek még a látszatára sem adó triviális aktusok, mint a nőt ajtóban maga elé engedő vagy járműből kisegítő férfi, és leírónak tűnik az olyan kifejezés, mint »a gyengébbik nem«” – olvasom a Fent…..
Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász szerint semmi baj nincs az Egyesült Államok növekvő államadósságával, mivel csak amerikaiak tartoznak amerikaiaknak. Az ING közgazdászai összeszámolták a föld országainak teljes adósságállományát, beleértve az állami, a pénzügyi…..
A külföldi munkavállalás és letelepedés egyik legnagyobb toposza (talán csak az „itt sincs kolbászból a kerítés" mérhető hozzá) a „menekülj, ha magyart látsz!". Miközben valószínűleg sok igaz tapasztalat van e mondatban, azért néha jó látni, hogy ez nem valamiféle eleve…..
A Duna mellett húzódó budai kerékpáros fő csapásvonalon kezdték büntetni a kerékpárosokat. Az ok: letiltották a kerekpározást a Tímár utca HÉV-megálló felüljáróján. Ezen a gyalogos hídon lehetett átkelni a belváros és Óbuda között bringázóknak az Árpád fejedelem…..
Külfödi munkavállalásom során elégé átvertek. A L J KFT. pesti irodája közvetitet ki Londonba. Pesten 80 000FT-t fizettem programdíj néven.  Erről kaptam számlát és megbízási szerződést is írtam alá. és még kint 150 fontot fizettem a kinti ügyintézőnek. A megbízási…..
Mi a legidegesítőbb a Youtube-ban? Azt kell, hogy mondjuk: a reklámok, of course. Amikor 5 másodpercet végig kell várnod, hogy megszakíthasd azt a tolakodó kisfilmet, ami bepofátlankodik az orrod elé, miközben te egy klipet, filmet, mesét, stb. szeretnél nézni... Hosszúnak tűnő 5…..
Bár már végre megtaláltam a számomra megfelelő és jól is működő külső vész akkumulátor töltőt, még egy utolsót terméket praktikussága okán meg szerettem volna próbálni.   Mivel rengeteg eszköz ceruza akkumulátorral működik, kézenfekvő volt hogy a gagyi kínai aksik helyett egy megbízható márkájú…..
kotyomfitty 2013.04.23 16:43:24
Legalábbis a Nestlé vezérigazgatója így gondolja. Szerinte minden vízforrást privatizálni kell, és extrém nézet azt gondolni, hogy a vízhez valamiféle köz, vagy emberi jogok fűződhetnek. Vegyél Nestlé palackozottat, vagy dögölj szomjan. ..
kotyomfitty 2013.04.22 09:10:53
Hat ez megvan vagy 8 eves:

www.we-feed-the-world.at/

Nestle mar annal is regebb ota vidam tarsasag, reklamozza a csecsemotapszert Afrikaban, azok meg a fosatos vizzel higitjak az ujszulotteknek.
A múlt heti Boston Marathonon történt tragédia után bejelentették, hogy jövőre is megtartják az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező utcai futóversenyt. A játéknak folytatódnia kell, tudjuk ezt 1972 óta és így van ez rendjén. Nem tudni, milyen hatással lesznek a bostoni…..
A roma kérdés vizsgálható abból a szempontból is, amit Róna Péter javasol. Ő párhuzamot vél felfedezni az amerikai feketék helyzetével, amelyet szerinte akkor tettek sínre a Fehér Házban, mikor megfogalmazták, hogy szükség van egy fekete elitre. Ennek a programnak az eredménye,…..
A tavasz csalogathatta ki a Planetárium közelébe azt az egyedet, aki több szerelmes párra is ráijesztett a parkban. „Rendkívül ritkán lehet a szabadban is megfigyelni őket, táplálkozni, gyűjtögetni élőhelyükön szoktak, és szaporodásuk is szorosan ide köti őket" –…..
Újabb botrányos cselekedetet hajtott végre a kormány. Legfrissebb ember és országellenes merényletük, hogy megpróbáltak szembe menni az energiaszolgáltatókkal, és (magyarul mondva) megpróbálták lealkudni az árakat. Mennyire gáz. Rogán óráján és táskáján csámcsognak olyan…..
A megbotránkoztató humoráról híres Family Guy március 17-i, Turban Cowboy című epizódjában Peter Griffin futókat üt el autójával a bostoni maratonon, ami a hétfői merényletek fényében kicsit kegyeletsértőnek tűnik, pedig nem annak szánták persze. Mint ahogy egy másik részt…..
kotyomfitty 2013.04.17 16:50:47
Publius Amiért győzni fogunk 2013.04.16 15:57:03
(kép forrása) "Karddal keressük a békét, de csak a szabadsággal jön el" - Massachusetts állam mottója Az egyik halálos áldozat egy 8 éves gyerek. Maratonfutáson. Három bomba, de "csak" kettő robbant fel. Bostonban, az Egyesült Államokban. Ebben a pillanatban nem tudjuk, ki tette,…..
Szerény javaslat: csökkentsük a balesetek számát, állítsuk meg pihenni az átutazókat! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ma három az egyben napot tartunk, azaz egy történetben tulajdonképpen hármat mond el Roland. Mindháromnak más a végkicsengése, és mindháromnak megvan a maga tanulsága, kezdve attól, hogy mennyire vigyázni kell a szállásközvetítő cégekkel egészen odáig, hogy lehet-e elégedett…..