Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiga bá

0 bejegyzést írt és 298 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szurkolói közösségünk május 3-án lehetőséget kapott a klub vezetésétől, hogy találkozó keretében előadja a mögöttünk lévő jégkorong idény lelátói helyzetértékelését, elmondja javaslatait illetve tájékozódjon a klub mindennapjairól a beavatottak szemszögéből. A…..
Megérkezett Dunaújvárosba a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata kedd délben, ahol szerda este a házigazda Dab.Docler ellen lép pályára a MOL Liga fináléjának ötödik összecsapásán. Ha a csíki csapat vereséget szenved, véget ér a liga idénye. Hosszas buszozás után kedd délben…..
Zsiga bá 2013.03.21 09:07:06
@ilyeslaci: :-)
Nem sikerült a második hazai mérkőzését sem megnyernie a HSC Csíkszeredának a Dunaújvárosi Dab.Docler ellen a MOL Liga fináléjában. Szerdán bajnokot avathatnak.  Nehéz helyzetbe került a HSC Csíkszereda a MOL Liga döntőjében, miután a Dunaújvárosi Dab.Docler a negyedik…..
Zsiga bá 2013.03.19 09:16:51
@ilyéslaci:

Inkább a tenyeredbe csapnék bele nagy tisztelettel. :-)
Szerdán nyerünk, me' nyerünk! (me' ugye tük kiszurkoljátok)
Pénteken es nyerünk, me' nyerünk! (me' münk es kiszurkoljuk)
Nó, akkó' az utolsó meccsen Dunaújvárosba parolázhatunk, mert arra biza magam is kimegyek! Rugódásra akkor kerülhet sor, mert akkor biza szétrúgjuk a dunaújvárosi jégcsarnokot szertelen jókedvünkbe, mehát ugye, akkor és ott es nyerünk! :-)

Hajrá Sportclub! Hajrá Szereda! Hajrá idegenbeli Sportklub drukkerek!
Zsiga bá 2013.03.19 10:15:57
@poraszabolcs: Az a! Hinnye, magunkról meg es felejtkeztem...:-)
Zsiga bá 2013.03.20 07:51:55
Hajrá Sport Club Születésnapra 2013.03.04 09:18:04
Fantasztikus ajándékkal leptek meg a srácok születésnapunk alkalmából, túlzás nélkül kijelenthetem, rég láttam ilyen lehengerlő játékot kedvenceinktől. Fiúk, köszönjük a hétvégén szerzett csodás perceket, további sikereket játékosnak, edzőnek, támogatónak, szurkolónak…..
Szép számú nézősereg előtt vette kezdetét a máskor, nem túlzottan nagy népszerűségnek örvendő FTC elleni összecsapás. Az első játékrésszel senki nem lehetett elégedett, helyzetekig is nagy kínok árán jutottak el a hazaiak, gól azonban nem született. A második harmadban…..
Zsiga bá 2013.02.25 07:26:32
Három mérkőzése maradt hátra a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának a MOL Ligában. Pénteken a Brassói Corona együttesét látják vendégül Gál Sándor tanítványai, akik ha győznek, akkor biztos résztvevői a rájátszásnak.  Hazai környezetben is bemutatkozik Gál Sándor a…..
Létfontosságú mérkőzésen lépett pályára a HSC Csíkszereda Érsekújváron, ahonnan eddig még nem sikerült pontokat rabolni. Ezúttal nemhogy pontot rabolt a csapat, hanem győzött.  Kevés idő állt Gál Sándor edző rendelkezésére, hogy „gatyába” rázza a HSC…..
Zsiga bá 2013.02.18 11:21:46
@hmiklos: poraszabolcs:2 x +1 !
Zsiga bá 2013.02.18 12:25:12
@poraszabolcs: Számomra sem kérdéses, hogy nagy "cirkusz" lesz pénteken... Lesz székely zászló, himnusz egészen biztosan, meg tele lelátók, s nagy média visszhangja majd a dolognak, mert lámcsak ezek a székelyek nem férnek a bőrükbe...:-)
Hát bizony nem, itt és most nagyon elrontott valamit a román kormány, nagyon is érzékeny helyre nyúlt...
Tudjuk, hogy a csíki hoki túlmutat önmagán, s ezért most nem kell csodálkozni azon ami történik...
Zsiga bá 2013.02.18 16:32:04
@wa1907:+1
     Pár nap és folytatódnak a jégkorong MOL Liga küzdelmei, már ami a HSC Csíkszereda együttesét illeti. A hétvégén a csíki csapat Érsekújvárral és az Újpesttel mérkőzik meg. Szőcs Szabolcs a HSC csatára kemény mérkőzésre számít Felvidéken.    …..
Zsiga bá 2013.02.13 09:57:06
@poraszabolcs: Én is azt hiszem, hogy pontot hozunk Érsekújvárról. Az eddig bukdácsoló csapat MOST magára talál, - s láss világ csodát - igencsak meg fogjuk szorongatni az ellent. Holnap is, a rájátszásban is, mert nem kérdéses: ott leszünk a döntőben!
HAJRÁ SZEDERA! HÚJ, HÚJ, HAJRÁ!
Szerda éjjel elutazott már a HSC Csíkszereda jégkorongcsapata a pénteki mérkőzés helyszínére, azaz Érsekújvárra. Az újonnan kinevezett edző, Gál Sándor elmondása szerint minél több pontot szeretnének megszerezni.  Nagyon fontos két mérkőzés elé néz a HSC Csíkszereda…..
A Hargita Népe napilap február 7-i számában megjelent interjút IDE kattintva is megtekinthetik...
Zsiga bá 2013.02.09 19:17:56
@ilyéslaci: Van az erdélyi multikulturának egy sajátos bája, ami nekem bejön. Nem a tiszta irodalmi nyelv, hanem a hétköznapok utca-nyelve...
De látom néha te is melléütsz :-)
Nóde, vettem, s igazából egyet is értek.

Most viszont: hajrá Magyarok!
A Csíkszeredai HSC régi-új edzője, Gál Sándor, nem szorul nagyobb bemutatásra, hiszen aki a csíki jégkorong körül él és mozog mindenki ismeri. Az tréner kihívásként tekint a feladata elé és elvárásként fogalmazta meg a kőkemény csapategységet.  Gál Sándor az HSC…..
Ma reggel kilenc órától „ismerkedő” gyűlést tartott a HSC Csíkszereda vezetősége, ahol a jégkorongcsapatnak bemutatták a tegnap kinevezett új edzői stábot.  Kilenc órakor a csíkszeredai műjégpálya protokoll termében „ismerkedő” gyűlést hívott össze a…..
Igazi csemege volt a jégkorongkedvelőknek a vasárnap esti Miskolc elleni összecsapás. Nekik ugyanúgy fontos volt akár egyetlen pont megszerzése is, hiszen a brassói nullázásuk eléggé motiválta őket. Egy gól nélküli első harmadot követően talán némi mezőnyfölény a javunkra…..
Zsiga bá 2013.02.05 07:43:41
@poraszabolcs: Én tudom: az AC/DC :-)

"My body's blown a fuse
Rising power
We'll raise the night
Rising power
Rising power
We'll wake the dead
Rising power
You'll end up torn to shreds"
A HSC Csíkszereda sajtóközleménye A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai nappal menesztette vezetőedzői tisztségéből a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzőjét, a finn Timo Lahtinent. Helyét a régi-új edző, Gál Sándor veszi át.  A HSC Csíkszereda…..
Zsiga bá 2013.02.04 16:11:50
@robbantós: Van értelme annak amit mondasz, az az érem egyik fele. A másik az, amit Csiki Drukker mond.
Az sem volt egy dicsőséges üzenet, hogy dadogtunk mind pipe a jégen (a képzavarba ne akadjatok bele :-), bizonytalan, kapkodós teljesítményt nyújtottunk. Határozottan bosszantott, hogy azok akik alig, vagy egyáltalán nem kaptak játéklehetőséget nálunk, Brassóba szépen kezdtek fejlődni, s egyre jobbak. Ennek én igazából örülök is, de csak addig, ameddig az nem jelentenek ránk veszélyt. :-)
Már említettem itt egy párszor, hogy szerintem nekünk van a legjobb magyar anyanyelvű játékoskeretünk és nem láttuk azt amit igazából tudnak. Kihasználatlan volt az a potenciál ami bennünk rejlik.
Nos, nem félünk, hanem fel merjük vállalni a döntést, miszerint változtatni kellett és meg is léptük. Így is fel lehet fogni...:-)
Hosszas huzavona után új légiós érkezik Csíkszeredába. Több sikertelen tárgyalás után a csíki csapat vezetősége illetve támogatói megállapodásra jutottak a 33 esztendős cseh Jan Fadrnyval. A cseh játékos center poszton bevethető (1,84 méter magas, 89 kilós), a cseh harmadik…..
Zsiga bá 2013.02.01 18:34:15
@Pripole: Igazi szemétláda vagy!
Zsiga bá 2013.02.01 18:53:13
@alacyka: Hozzászóltál te is...:-)
Zsiga bá 2013.02.02 18:15:12
@székely zsiraf: Tény és való, hogy ránk, a nem-anyátorokra , a csíki hokira, a köréje gyűlt emberekre is rossz fényt vet az, ami itt végbemegy. Van a jelenségnek egy ellenszere: nem kell felülni a provokációra, nem szabad sehogy-sem reagálni. Megértettem, hogy Szabolcsék nem akarnak kitiltani senkit sem, max a "nyomdafestéket nem tűrő" beírásokat vágják ki. Azt remélem, hogy Ők nem húzzák fel az orrukat mind Csató Imre. A sértődött elvonulás és a facebookon való szitkozódás sem megoldás. Semmivel sem különbek az ottani kommenteket olvasva - a szótárukat és az elemi indulataikat öncenzúrázniuk kéne. Dehát őket sem a magas IQ-ért szeretik.
Valszeg sokunkban felmerült már, hogy húzni kéne a fenébe "kell ez nekem" felkiáltással, mert ugye (M.Árpi szavaival élve) aki korpa közé keveredik azokat megeszik a disznók.

Én viszont hiszem, hogy a Csíki Hoki fontos, fontosabb annál, hogy sértődötten továbbálljunk, fontosabb néhány rosszindulatú kommentelőnél.
Hiszem azt, hogy a legtöbb ember aki bepötyögi a véleményét az jót akar, szívén hordozza a csíki hoki sorsát. Másképp látjuk, másképp nyilvánulunk meg, de helye van a másságnak.

Emberek: fel a fejjel! Minden rendben van! Mi vagyunk a legjobbak! Győzni fogunk. Hajrá Sportclub, Hajrá Szereda!
Az eredmény nem egészen tükrözi a mérkőzésen látottakat. Minden harmadot gyakorlatilag kézben tartott a csíki csapat, de ez folyamatosan csökkent a harmadszámok növekedésével. Az első játékrészben hamar vezetést szereztünk, Hurtaj lőtte ki a rövidet közvetlen közelről.…..
Újabb két mérkőzés vár a Timo Lahtinen által irányított HSC Csíkszereda jégkorongcsapatára a hétvégén. Pénteken előbb az Újpesti TE gárdáját, míg vasárnap a Miskolci Jegesmedvéket fogadja a csíki csapat. A pénteken 16.45 órakor sorra kerülő Újpest elleni találkozót a…..
Zsiga bá 2013.01.31 14:20:27
Ugyan nem ismerem behatóan a székesfehérvári lelátón uralkodó állapotokat, hisz a netes közvetítések minősége sem a legjobb, meg az otthoni alapzajt sem tudja egykönnyen übereli bármi is, de a tény, hogy Raon, a Fehérvári Ördögi Kör oszlopos tagja a nagy nyilvánosság előtt…..
Vért izzadva nyertünk Pesterzsébeten, íme a helyszíni beszámoló a HSC sajtóreferensétől: Kétgólos hátrányban kezdett el hokizni a HSC Csíkszereda csapata a jégkorong MOL Liga hétfői játéknapján. A csíki fiúk innen kezdve nagy harcot vívtak és sikerült megfordítaniuk a…..
Zsiga bá 2013.01.30 15:38:57
@deenneess: Óránként legalább egyszer idekattintok, várom Imi bejelentését :-) Szerintem sokan vagyunk így. Meg infókra vagyunk kíváncsiak, hogy mi történik a HSC háza táján, de a management nem kényeztet infókkal. Ez van.
Zsiga bá 2013.01.30 19:59:57
@ilyéslaci: Melyik HSC profil? Egy szekérderékkel van...
Zsiga bá 2013.01.30 20:13:16
@poraszabolcs: Köszönöm! Időközben megtaláltam!
Hiába, egy újabb Mol Liga szezon kezd szép lassan a végjátékához közeledni. Örömteli, hogy ennyi év után is fennmaradt a közös bajnokság, az esélyek valamennyire kiegyenlítődtek és újabb csapatok csatlakoztak "hozzánk". Mostanáig egyedül Dunaújvárosban dőlhetnek hátra, ott…..
Jégbe döngöltek Galaniszék, az eredmény önmagáért beszél...
Zsiga bá 2013.01.29 07:03:57
@ilyéslaci: Nem es mondom...:-)

Láttam a Becze gólörömét és nagyon őszintének tűnt... az is ahogy a többiek fogadták... sokat elárul a bennük zajló feszültségről... Ök is emberek és szerintem nagyon is akarnak.
Hajrá Sportclub! Hajrá Szereda!
Innen felállva megnyerni a MOL ligát, az lesz csak a csodaszép fegyvertény!
Nem egyebb, csakhát ippeg csakazért es! Hogy csodálkozzék a világ:-)
A ma esti meccs előzetese IDE kattintva olvasható...
Zsiga bá 2013.01.28 07:08:22
@ilyéslaci: Like!
Minden tiszteletem!
(bár igencsak felhúztam magam a számítógép előtt...)
  Péntek este sem sikerült biztosabbá tenni a rájátszásba való kerülést, hisz a miskolci vendégjátékon 3-2-es vereséget szenvedtünk.   Becze révén még vezetést szerzünk a kilencedik perc elején, de Saluga nem sokkal később egyenlíteni tud. Az első játékrész…..
Ma délután az érsekújváriakat fogadtuk a Vákár Lajos Műjégpályán. A szlovákok két napja 4-0-ás vereséget szenvedtek a Cenk alatt, így a rájátszásért folytatott harc továbbra is éleződik. Stefankaék ellen nem nagyon megy az idén, a negatív mérlegen itt az idő kicsit…..
Zsiga bá 2013.01.24 07:24:04
Zsiga bá 2013.01.24 07:27:56
@rex matias: Jól mondod, egyetértek!
Sportclubos létemre nem voltam hajlandó utálni a HC-t, akkor is, most is azt tartom, hogy A Csíki Hoki Mindenek Fölött!
Hajrá Szereda!
Zsiga bá 2013.01.24 15:10:46
@farkashazy69: Ej nó, ha mind itthon maradtunk volna az utóbbi ezer év alatt, figyelembe véve az átlag szaporulatot és halálozást, de beleszámítva akár a tatárjárás pusztításait is, nos, akkor ma a Székelyföld nevű metropolis lenne a legnagyobb város széles e magyar hazában.
Akinek menni kell, menni kell, meg van rá az oka, célja és senkinek sincs joga más fölött ítélkezni. Maradni lehet akár gyávaságból, tunyaságból is, mert nem könnyű nekimenni az ismeretlennek. És nem könnyű idegenek között élni sem. Inkább tisztelni kell azt aki belső értékként megőrzi székelységét. Ott idegenek, itt meg "karácsonyi székelyek"...nem lehet könnyű nekik sem.
A beírásaidból eddig értelmesebbnek gondoltalak annál, hogy ilyen olcsó általánosításokkal gyere ...