Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netkalóz (törölt)

0 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HAGYMALEVELEKÖcsémuram, kedves Kelemen!Előző levelemben a hidegről panaszkodtam, s ámbár azolta beköszöntött Szent Márton nyara egy kis enyhüléssel, már múlóban, csak a sült lúd csontjai maradtak a nagy pecsenyéstálon.A vereshajú Hajléktalan is ázik-fázik felhajtott nyakú…..
Netkalóz (törölt) 2010.12.01 08:59:19
Számoltunk némi közfelháborodással, de Gyuri kijelentése azért nagyobb vihart kavart, mint gondoltuk – mondja az Origo tanulságos összeállításában a Fidesz elnökségi üléseinek egyik állandó résztvevője, aki nevének vállalása nélkül nyilatkozott az internetes lapnak. A…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.30 20:53:26
Netkalóz (törölt) 2010.11.30 21:07:06
@lüke: mit jelentsek?
megfigyel a disznófejű narnacsnagyúr.
véged van.halott vagy ha lázadsz!
Kifogyhatatlan, megunhatatlan téma...
Netkalóz (törölt) 2010.11.30 18:25:05
@norbi2k: közöd nincs semmihez...nyilvánvaló azt mondjuk én sem tudom ki mit mikor nyomhat meg és milyen fegyvere van, de észak korea semmiben nem erős, mivel semmilyen haditechnikája nincs csak sok katonája, akik sok szakértő szerint nem igazán akarnak harcolni ha nem muszáj...ez sok menekült katona elbeszéléséből kiderül.
kína meg mit lépjen ember...ilyen alapon lerohanhatná mianmart , laoszt meg taiwant is.
ők is vannak annyira jó politikusok mint a ruszkik vagy bárki más.
a világon csak az usa támad meg saját érdekből nyíltan független országokat.
aztán nagyot szív.

kína lezúzná észak koreát, és?????
hiányzik neki ? kétlem.semmit nem nyer vele.akkor miért tenné?közöd nincs a politikához.

az már más kérdés hogy az usának sem hagyhatja így egyértelműen hogy ott játsza a világhatalmat...biztos vagyok benne hogy csak és kizárólag ezért támogatja csendben kimet.
csakúgy mint pl. a mianmari katonai rezsimet.
ez a nagyhatalmak játéka ember.
Netkalóz (törölt) 2010.11.30 18:26:43
@Lone Star: hát pedig nincs ekkora nagy propagandaháború az usa és a cia által támogatott afrikai népirtók ellen az tuti.
Netkalóz (törölt) 2010.11.30 19:28:51
@norbi2k: nyilvánvalóan nem vagyok se amcsi hadseregtábornok, se kínai, se semmi, de azért olvasok például az észak-koreai haditechnikáról, nameg a net nagyhatalom, így tudható mire képesek az észak-koreaiak...pl. hogy az összes erődemonstárciójukból és felvonulásukból lejön hogy 50 éves szovjet technikájuk van és az sem éppen működik.
ha ehhez hozzáteszed az ország anyagi lehetőségeit..stb akkor K.O.
(mondjuk éppenezért más irán, nekik van pénzük és aktív kereskedelmük).

az atommal meg mindenki példálózik, de nem olyan egyszerű a képlet mint hiszik a magadfajták.azzal gyaníthatóan a legutolsó elvetemült diktatúra is tisztában van hogy enm lehet megnyerni egy atomháborút....éppenezért senki sem meri bevetni..jó, legyünk jóhiszemáek hogy az usa nem tudta még mit csinál "úttörőként" hiroshimában és nagaszakiban..

kínáról meg rengeteg elemzés jelent meg ezügyben,. a lényege hogy egyikoldalról nagyhatalmi ambícióik vannak a térségben ez tény, de a másik oldalról észak korea nekik nagyon nagy nyűg (mint mindenkinek ott: oroszok, japánok, dél korea..stb)és lavíroznak a saját érdekeik mentén.az viszont tény hogy sosem konfrontálódnak kim miatt sem a ruszkikkal, sem az usával sem japánnal néhány millió csóró koreai miatt, akik amúgy nem hiányoznak senkinek.
Varánusz Mindenki hazudik 2010.11.30 08:00:00
A parlament tegnapi ülésnapja leginkább egy tetszőleges Dr. House epizódra hajazott. Differenciál diagnózis keretében próbálták meghatározni, mi történik a valójában a magánnyugdíjpénztárakkal? Államosítás?! - kiáltotta az LMP, mire a kormány bérbeszélői egyhangúan…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.30 12:31:39
@c72: nyilvánvalóan hogy vagy pénzért vagy megfélemlítés miatt hozzák ki a fideszt győztesnek.
Netkalóz (törölt) 2010.11.30 12:50:10
@fantasztikus!: az is az mszp (és az ország) végét jelentené pl. ha mindenki önként hűbéri rabszolgaságot fogadna a narancsfejű disznó törpének....
A köztévé egykori sportriporterét a Digisport mellett a TV2 is megszerezte. A Kreatív információi szerint Vitray Tamás felfedezettje a Naplónak fog riportokat készíteni. "Szántó Dávid a fiatal televíziós generáció egyik legtehetségesebb tagja, örülünk, hogy a jövőben a…..
A következő kérdésre a Zugügyvéd is szívesen várná egy Bv. jogban otthon lévő  kolléga magyarázatát.Szia Zugügyvéd!Mi alapján döntik el,  hogy egyes  vádlottakról leszedek a bilincset a tárgyalóteremben, míg másokkal úgy bánnak, mint Hannibal…..
A tegnapi Nagy Sokkoló Nyugdíjbejelentés után egy kiss kussolást vártak volna a naivak, esetleg Orbán sírósarcú nyilatkozatát, miszerint "meg kell érteni a Zembereknek, nincs más lehetőség...", de a NER kirobbanó formában van, óriási fordulatszámon pörög tovább.…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 17:34:49
@Mr. Acid:
A fideszre tettél, és rabszolga lettél!
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 17:53:36
@Kicsit Karcos: hirtelen mit kellene tenniük?
sokáig várnak és figyelnek, ennyit tudnak tenni európában.. a kritikák, cikkek és vélemények már gyűlnek a fidesz diktatúra ellen...beavatkozás is lesz de még nem most.
én egyébként azt nem értem miért nem fogalmaz meg valami negatív véleményt az európai néppárt?
és arra is kíváncsi vagyok engednek -e egy népelnyomó diktátor zsebhitlert és csapatát az EU élére?
mert ha igen akkor az EU is egy kalap hígfos, emberi jogok tekintetében is...
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 18:10:15
@trojka: a diktátorok így szokták...
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 15:55:56
@layo: jó, hát vannak szoftos megoldások is...
épp most az észak-koreai balhé kapcsán olvastam hogy nemrég balhé volt és Kim kénytelen volt bocsánatot kérni mert , talán tudod, pénzreform volt, és a régi pénzt újra kellett mindenkinek cserélni.a gond ott volt hogy keveset nyomtak és elfogyott, azaz nem jutott elég új mindenkinek, így sokan akik nem álltak időben sorba elvesztették a vagyonukat:-))))
na szóval vannak jópofa megoldások.

egyébként sokadjára mondom: nyugdíj miatt nem kell parázni, mire odakerülünk ezek már rég eltűnnek a süllyesztőben.
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 16:05:17
@Dracon: mi a retek köze van ennek a kommunistákhoz?
gyurcsényéknak sem volt.
tutod ki volt valódi komcsi? lenin, meg kun béla, meg ságvári..felejtsük már ezt a komcsizást, nagyon szánalmas, ilyen alapon orbán ugyanígy lehet náci is, de a jobbik meg maga az NSDAP
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 17:15:56
@fokabacsi: benézted, én gyurcsényit is szidtam, jó sokszor sok helyről ki is bannoltak...meg a tüntetéseken és balhékon is ott voltam pesten, nemtom miről beszélsz.
csak azt értsétek már meg jóemberek, gyurcsány most a múlt, nem aktuális és az ő bűnei nem legitimálják az orbándiktatúrát
Annyira szeretik az emberek a seggre eső és sáros csöcsű celebeket, hogy hiába ér véget a huszonkilenc epizód után péntek este véget érő Ezek megőrültek mégsem tűnik el végleg a képernyőről. A jövő héten ugyan már a 40 milliós játszmát adja a Tv2 ebben a műsorsávban,…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 17:00:57
@Blindmouse: bár a témát lezártuk, de szó sem volt kolontáriakról te gyagyás.

köztudott statisztikai tények azok hogy az országban több százezer gyerek mondható alultápláltnak, egy részük szabályosan éhezik.
de nyugdíjasok meg a szegények között is sokan éheznek...
mellett 1-1.5 millió ember mélyszegény, 3-4-5 millió a szegénységi küszöb alatt él (attól függ mit nevezünk annak, hogyan számoljuk)...bár szerintem az európai alatt min 7-8 millió magyar él.
ennek fényében szerintem ízléstelen élelmiszert hajigálni poénból egy országos médiában.
ezzel a témát lezártam a későn kelők és szöveget értelmezni nem tudó analfabéták demagóg meg cinikusan undorító reagálásaira nem reagálok.
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 17:02:56
@Krujs: na ez a másik, dehát az ilyen eglsz nap csak okoskodik csak a szülei által megvett lakásából .
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 17:10:16
@Chucky_: jajj, ne már..ezt is kitárgyaltuk régen.van olyan ahol van, mert jó helyen van, közel a gerincvezeték, de hidd el sok olyan van ahol semmi sincs.
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
Nem szeretem a felsőfokot, mert állandó alkalmazásával megöljük a különbségeket. Most mégis szükségét érzem: a második Orbán-kormány eddigi legsúlyosabb, legtöbb vitára esélyes és egyben legkockázatosabb döntését jelentette ma be Matolcsy György. Az elmúlt húsz év…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 08:24:49
@Blogger Géza: jó, az tény hogy a választópolgárok nagy részének nincs pártreferenciája, ide oda szavaz arra aki nagyobbat hazudik.
ezért is nyert a fidesz 2/3-ot, de éppen ezért bármikor veszíthet is.
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 08:26:27
@buddha: hú te, ez meg engem annyira felkúr, manapság az egész híradó arról szól ki milyen bánt követett el, éshogy már egy otthonszülésért meg bolti lopásért is évtizedeket kaphat fegyházban-
tiszta lelki terror ez is.
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 08:27:45
@buddha: nem, de ezt már sokszor kitárgyaltuk már áprilisban hogy ez a választási rendszer csal.
tisztában vagyok vele hogy alig 1/3-ból lett 2/3 a parlamentben.
Éljen az állami gondoskodás! Éljen a nagy közös! Éljen a szocialistábbnál is szocialistább jobboldali (muhaha) kormány! De különösen soká éljen Matolcsy György elvtárs, és az ő virágzó gazdasága! Vége van. Mármint a kínzó bizonytalanságnak. A Nemzet Géniusza…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 07:44:01
@ökörpöröly: cigány szaddam, ez k. jó:-)
Netkalóz (törölt) 2010.11.25 08:07:09
@Komponista: lehet megteszik de majd csak ha vége a strasburgi emberjogi pernek, végülis utána mindegy lesz ha veszítenek, de szinte kizárt hogy veszítenek.
"Mindenki szabadon eldöntheti, hogy a magánnyugdíjpénztári vagy az állami rendszert választja", de aki nem az államit választja, azt megfingatjuk. - mondta Matolcsy."Mindenki szabadon eldöntheti, mit akar, de aki nem azt akarja, amit mi, azt lelőjük." - gondoltam…..
Elképzelem, hogy fél évvel ezelőtt Orbán elé odaáll valaki, és ezt mondja: "Kedves Viktor, 1. mivel az őszödi beszédedet nem akarod elmondani, 2. a fedezetlen adócsökkentésből és az azértsemszorítunkmeg dumából nem fogsz vissza, 3. az európai adósságválságból…..
Gyakran poénkodtunk azon, hogy ha igazán népszerű akar lenni egy kormány, akkor más dolga sem lenne, mint helikopterről pénzt szórni az országra, a világon bármit elnéznének nekik. Őszintén szólva soha az életben nem gondoltam volna, hogy ez a pillanat a szó közel lehető…..
"A 40 évnyi kádárizmussal és 20 évnyi posztkádárizmussal szakítva létrejöhet a negyedik Magyar Köztársaság" - jelentette ki tavaly Fricz Tamás politológus, a Civil Összefogás Fórum szóvivője a szervezet 1956-os ünnepségén a Hősök terén. A felvetés egyre…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.23 12:39:11
@CSENDES: és?
kiemelném "RENDKÍVÜLI ÁLLAPOT" idején.

értsd már meg nem azzal lenne bajom, hogyha jön az árvz zsolcára, vagy az iszap devecserbe, akkor az ott lakókat ne lehessen belevonni a kárelhárító meg védekezési munkákba.

de ez az előzetes "mindenkit besorozunk" duma ez nagyon durva.

kb olyan amúgy mint a katonai eskü, ami ugye arról szól hogy megvéded a hazádat.
csak tudnám hogyan egyeztethető ez össze pl. egy afganisztáni megszálló népirtó misszióval?
Netkalóz (törölt) 2010.11.23 12:59:59
@CSENDES:
nézd, tulajdonképpen tökmindegy mit ír elő pl. az alkotmány, mert hadiállapotban úgysem számít.
de mivel most nincs az ezért felesleges erről dumálni.

a polgári meg katasztrófavédelemmel, mégegyszer mondom, nem az a baj hogyha jön az ár akkor ne lehessen helyi rendeletben kivezényelni a helyieket is védekezési munkára, de mondom mentek maguktól is általában, hiszen az ő érdekük.
a gond azzal van hogy ez megint másról fog szólni, mi az hogy államilag besorozzák?minek?
olyan is van hogy helyileg vannak katasztrófavédelmi kiképzések, de az hogy majd orbán parancsba adja hogy besorozzanak, az ebből a szempontból nem szükséges, hanem valami más van mögötte.

@Hepci:
alakul!lassan de biztosan.
Netkalóz (törölt) 2010.11.23 13:18:57
@aeidennis: 2010: narancsköztársaság
Tegnap Cser Palkó és Rogán, az ügyeletes polihisztor benyújtotta a parlament elé "A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról" címet viselő törvényjavaslatot. A 174 oldalas, 228 pontot tartalmazó javaslat egyik legfontosabb eleme, hogy szabályozná a…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.23 12:34:58
@Fedőneve Lábos: a zorbán miatt van.:-)
Netkalóz (törölt) 2010.11.23 12:35:38
@Netkalóz: ez is, mint minden ami rossz
Netkalóz (törölt) 2010.11.23 12:41:51
@pollio: nemsokára csak egy csatorna lesz, az NARANCSVÍZIÓ.
és még lekapcsolni sem lehet majd..(lásd orwell 1984-ben:-)
Felszólítjuk Elnök asszonyt, hogy haladéktalanul kezdeményezze a kuruc.info azonnali és végleges hatályú betiltását. Meggyőződésünk, hogy Önnek, mint a média irányításáért és ellenőrzéséért felelős állami intézmény legfőbb vezetőjének alkotmányos és erkölcsi…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.20 20:09:48
@val: nem a francokat.
írtátok hogy a fidesz a jobbik ötleteit emeli törvényszintre...
de ez nem is érdekes, hiszen pintér papa már előre vetítette az "éhséglázadások" véres leverését...

könyvesfater.se az angolok (akik kitalálták amúgy eredetileg), se a nácik, se a szovjetek (akik nem így hívták), se az északoreaiak...stb. nem nevezték előre így hogy koncentrációs tábor...
magyarnak jó lesz a "közrendvédelmi tábor" megnevezés is...
Netkalóz (törölt) 2010.11.20 20:17:50
@Már kéri a polgár- Orbán takarodj- pár hónap után!:
én márc 15-re tüntetéseket jósolok amit a rezsim vérbe fojt.
aztán utána elszabadulhat a pokol, de okt. 23.án elindulhat az 56-os folyamat...
csakhogy itt nem jönnek szovjet tankok...
"minden népnek meg kell vívni a saját forradalmát"

előbb vagy utóbb..
mi legutoljára vívjuk sajna..
Kormányrendeletben kötelezték a közintézményeket, hogy függesszék ki a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát, amiben gyakorlatilag a Fidesz kétharmados győzelmét kiáltották ki.A társadalmi egyeztetés minden intézményes formája megszűnt. A jelentős hatású törvényeket…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.20 19:28:11
@kodó tamás: hőőő-
csak nem valaki ugyanúgy feudalizmust kiált mint ÉN?
Netkalóz (törölt) 2010.11.20 19:41:05
@kodó tamás: ó, majd nemsokára eljön a tiszta konstrukció is ne aggódj...
Netkalóz (törölt) 2010.11.20 20:14:04
@Cent Rum: KIIRTJÁK A MÁSKÉNT GONDOLKODÓKAT.
csak szólok...a dunán milliók fognak leúszni.2.Ruandai népirtás készül...
Önöknek ilyen nincs és nem is lesz – mondta ma az ellenzéknek a kétharmados többségre utalva egy mérsékelt konzervatív politikustól talán szokatlan stílusban Navracsics Tibor az alkotmánymódosítás parlamenti vitájában. A Fidesz-KDNP az áprilisi választási győzelme óta…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.16 20:24:28
@butus: orbán betiltotta...
Netkalóz (törölt) 2010.11.16 20:36:51
@IgazMagyar: valahol ez sajnos igaz.. de az éhség nagy úr lesz..legkésőbb 2011 okt 23-án.
Netkalóz (törölt) 2010.11.16 20:53:26
@butus: Lol. rotfl, vagy siralomvölgy inkább,
igazad van:-(((
Orbán Viktor beszédével ma kezdetét vette a parlamentben a 2011-es költségvetés vitája. A kormányfő szinte alig szólt a jövő évi számokról – ezt inkább a szavakban szintén erős Matolcsy Györgyre bízta -, ellenben olyan keretbe igyekezett helyezni a mostani politikai…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.16 12:56:00
@radala: hehe.
most olvasom hogy valakit lecsuktak mert ellopott egy túrórudit meg egy villanykörtét.622 Ft értékben amit utána kifizetett.

szerintetek mennyi lehetett a rendőrségi, előállítási, fogságbantartási, majd a bírósági és perköltsége az egésznek?
működik az orbáni büntetésvégrehajtás okosba.
Netkalóz (törölt) 2010.11.16 12:57:08
@Netkalóz: ilyen flashmobokat kellene szervezni!
bemegyünk a teszkóba vagy ezren, ellopjuk a legolcsóbb árucikket, mondjuk mindenki 1 db zsemlét.
hadd szopjon pintér és a rendszer.
Netkalóz (törölt) 2010.11.16 13:17:40
@radala: jó de mivel itt fizetett senkit nem ért kár, a kocsifeltörők meg azért valakinek kárt okoznak.. a lényeg azért hogy itt még az érték is röhejes.
nem is a rendőr miatt hanem az elzárás + bírósági költségek miatt.
A macska, a nyúl, a tengerimalac és a pitbull hihetetlen barátságáról tekinthetünk meg egy rövid kis filmet, érdemes!Köszönjük Szabó Erikának.Forrás: YouTube..
Netkalóz (törölt) 2010.11.16 09:51:55
@Goompah: jó akkor csak egy ilyen depis kutyus.
ez a típusú kutya sokkal mozgékonyabb kellene legyen ha teljesen egészséges.
és túl öregnek se látszik, tehát mondjuk azt hogy a fajtájára nem jellemzően viselkedik.
itt most nem arról beszélek hogy támadjon meg falja fel a többieket (ez nevelés kérdése), de akkor is aktívabb kellene legyen normál esetben.
Egy év elteltével az openeurope.org.uk ismét kiadott egy 50-es listát a leghülyébb EU-s projektekről."„Olyan programokat szúrtunk ki, amelyek nyilvánvalóan pazarlók, és egyáltalán nem szolgálnak uniós fejlesztési célokat, még a válság és a megszorítások…..
Netkalóz (törölt) 2010.11.15 13:35:59
@kalman.kalman: mondjuk nemcsak.
a németek a csúcs, de azért a skandináv országok, vagy hollandok..stb is azok.
de a britek is.
a franciák sem olyan rosszak ám, legalábbis sokat fizetnek az EU-ba, vagy akár az olaszok vagy spanyolok is.persze azért nem német a mentalitás, de ezek is többet fizetnek mint amennyit kiszednek.
egyébként meg normál ember itt még az EU-ból semmi hasznot nem húzott a nyitott határokon kívül úgyhogy nem tudom sajnálni, csak az ilyen csaló kutyavelnesszes pártfunkci haveroknak dől a lé.
Netkalóz (törölt) 2010.11.15 13:38:30
@eszkep: mondjuk nem mondta még ki bírósági ítélet hogy ő volt...
éshát tudjuk hogyan megy itt az igazságszolgáltatás, szerinted aki börtönben van az tényleg bűnöző?kezdve az elsőre leültetett móri mészárosokkal, akikről kiderült hogy nem azok, bezárólag a mondvacsinált indokkal 1.5 éve ül budaháziig.
itt még a jogerős ítélet sem biztos hogy igaz.

amúgy igencsak gyanús hogy egy 8 éves kiscsaj hogy tudta kinyírni a kisportolt férjét..dehát ez pl. senkinek sem tűnik fel.
Netkalóz (törölt) 2010.11.15 13:39:13
@Netkalóz: 28 éves.