Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kcsabi

346 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dumaszínház A rohanás élménye 2013.03.28 23:51:46
Kapkodás. Figyelmetlenség. Rohanás. Rohadás. Az élet velejárói. Szomorú? Vidám? Szomorúan vidám. Tragikomédia. Könnycsatorna tisztító-kúra. Az idegenvezető: Mogács Dániel, aki kézen fog és hazavezet. Mogács-féle „one man show”, amit nevetve nézel, de sírva értesz meg.…..
Szeptember elején indult játékunkban havonta keressük A hónap humoristáját. Szavazni egyszerűen, egy Facebook-alkalmazáson keresztül lehet. A győztes egy teljes hónapig viseli a kitüntető címet, de további 11 hónapon keresztül nem lehet rá szavazni. Sok százezer rajongó a…..
Az új hónap új tagot hozott a Dumaszínház társulatába. Szobácsi Gergő évek óta rutinos fellépője a Fiatal Félőrültek Fesztiváljának, többször is szerepelt már a Comedy Central bemutatja című tévéműsorban és a Showder Klubban is bemutatkozott. A kitartó munka beérett…..
Színház a tévében, vagy tévé a színházban. Nem mindegy. Április elején az utóbbiban lehet részünk, ugyanis a Dumaszínházba költözik a Comedy Central bemutatja című stand-up műsor stábja két napra. Csapók, kábelek, rendező, díszlet, mikrofon, smink-, stylist-kommandó, és…..
Hogyan lehet felkészülni az improvizációra? A kérdésben máris ott az ellentmondás. Nem lehet felkészülni, vagy ha igen, akkor úgyis felesleges, hiszen a végén úgyis más történik. A Dumaszínházban persze nem szokatlan, hogy máshogy alakul az este, mint amire számítottunk, van…..
Szeptember elején indult játékunkban havonta keressük A hónap humoristáját. Szavazni egyszerűen, egy Facebook-alkalmazáson keresztül lehet. A győztes egy teljes hónapig viseli a kitüntető címet, de további 11 hónapon keresztül nem lehet rá szavazni. A Szomszédnéni Produkciós…..
Gitár, nyakkendő és a szving ötven árnyalata. Becsomagolva stand-up zsemlék közé. Ez a Dumaszvingház, vagyis Kovács András Péter (KAP), Janklovics Péter és Illés Ferenc jazz-up comedy estje. A februári premierre felkészítő videó után telefonon beszéltünk KAP-pal. A…..
Egy est, két humorista, három férfi. Csenki Attila és Benk Dénes közös produkciójában egyéni- és csapatmunka, vetítés, Ablak-Zsiráf, improvizáció, alkalmi Dumajam és tömény stand-up comedy várható. Szigorúan 16 éven felülieknek! És hogy jön ide David Hasselhoff? Ki tudja?…..
Klasszikusokhoz hasonlóan a Személyi jövedelemadóról szóló törvény 1. mellékletének 8/28/b pontját is illik – többnyire - szó szerint idézni: „A nem pénzben kapott juttatások közül adómentes: […] a kifizető által ugyanazon magánszemélynek az adóévben legfeljebb 50…..
Szeptember elején indult játékunkban havonta keressük A hónap humoristáját. Szavazni egyszerűen, egy Facebook-alkalmazáson keresztül lehet. A győztes egy teljes hónapig viseli a kitüntető címet, de további 11 hónapon keresztül nem lehet rá szavazni. Aranyosi Péter úgy viszonyul…..
Három folyó, egyetem, világhírű autógyártás, hagyományok, fejlődés. Látszólag minden megvan Győrben, amire egy megyeszékhelynek szüksége lehet. Valójában azonban van, ami hiányzik. Az ifjú humoristák tehetségkutatója. Ez eddig nem volt. Eddig. Január végétől azonban…..
Mogács visszatér oda, ahonnan jött…a színházba. A rohanó élet világot jelentő rohadó deszkáin standup keveredik a színházzal, pantomim a bábbal, ének a sztárvendéggel, igazság a hazugsággal. Az újév új önálló esttel kezdődik számodra. A Thália Színházban január…..
A Dumaszínház plakátkampányában Mogács Dániel az egyik oszlopa a jegyellenőr triónak. Kíváncsiak voltunk, vajon az életben is ennyire szívén viseli-e a bérlet-kérdést. Az elfoglalt színész-humoristát a Thália Színházban értük utol, ahol éppen új önálló estjének…..
Ki mondta, hogy a humor csak a felnőtteké? Senki. A gyerekek is megérdemlik a felszabadult szórakozást, a viccet, a jókedvet. Sőt. Ők tudnak csak igazán nagyokat kacagni. Éppen ezért a tél végén a legkisebbek vehetik birtokba a Corvin Dumaszínház nézőterét. Igazi Kőbéka vár…..
Mi köze lehet Kiss Ádám és Benk Dénes könyvének a taoista numerológiához? Ki az a Havas Hendrik? Miért ajánlják ilyen lelkesen az írást a nyúltenyésztők? Miért nem hallott eddig senki a titokzatos D. Major Sándornéról? Hogy lehet könyvíráskor bakizni? Kérdések, melyek már…..
Élő trükkfelvétel. Varázsló a felnőttkor küszöbén. Egy srác, aki már kamaszként nevet szerzett magának, és nem csak családnevet. A bűvész, aki versenyeket nyer, rajongókat gyűjt, sokkoló bulikat ment meg és az elmúlt tíz évben már egy raklapnyi francia kártyát tüntetett…..
Az elmúlt hetekben három, szigorú tekintetű ellenőrrel bővült a karszalagos revizorok csapata a tömegközlekedési vonalakon. A Dumaszínházból jól ismert arcok, Badár Sándor, Mogács Dániel és Aranyosi Péter persze nem váltottak hivatást, mindössze egy jól sikerült…..
Szeptember elején indult játékában havonta keresi a Dumaszínház A hónap humoristáját. Szavazni egyszerűen, egy Facebook-alkalmazáson keresztül lehet. A győztes egy teljes hónapig viseli a kitüntető címet, de további 11 hónapon keresztül nem lehet rá szavazni. Mit jelenthet egy…..
Humoristáink éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy nektek mindig magas szintű, élménydús szórakozásban legyen részetek, amikor ellátogattok a Dumaszínházba. Ez nem kevés lemondással járó, 24 órás szolgálat. Szívesen teszik, nem azért, de persze nekik is kell(ene) időnként a…..
Ki szeretné újra látni a magyar televíziózás legcikibb jeleneteit? Ki kíváncsi megint a méltán elfelejtett Budapest TV-re? Kinek hiányoznak a Szomszédok konzerv-bölcsességei? Senkinek. És ha két tehetséges humorista kommenteli őket? Na, így már érdekesebb a dolog. Beliczai…..
Az elmúlt időszakban fellángolt a vita a közelgő világvége kapcsán. Sokan vélik úgy, hogy mindössze egy hónap múlva bekövetkezik, mások biztosak benne, hogy nem. A letűnt maja civilizáció szinte jelképévé vált a világvége elméleteknek, holott semmi bizonyíték nincs rá,…..
Hosszú évek fárasztó, de lelkes kutató-fejlesztő munkája kellett hozzá, de elkészült. Végre itt vannak a dumabérletek. A nagy tudással, számtalan élményelemmel felszerelt modellek hamarosan kaphatók lesznek a Dumaszínház jegypénztárában. Most bemutatjuk őket. Mindegyik…..
Kilenc évvel a Kontroll után Badár Sándor újra jegyeket, bérleteket ellenőriz. A Dumaszínházban. Karácsony közeledtével számos egyéb különlegességgel is találkozhat a stand-up comedy-kedvelő (utazó)közönség, januártól pedig ne lepődjünk meg, ha a humorteátrumban halljuk…..
Csernus Imre nő lett, Orbán Viktor pedig lektor. A szerzők is kíváncsiak könyvük tartalmára, miközben a kazah maffia is lesben áll. Vagy nem. Ja, és üdvözlet a majáknak! Kicsit zavaros a dolog? Nekünk is. A lényeg, hogy a Dumatúra című rövidfilm főszerepe után Kiss Ádám…..
Szeptember elején indult játékunkban havonta keressük A hónap humoristáját. Szavazni egyszerűen, egy Facebook-alkalmazáson keresztül lehet. A győztes egy teljes hónapig viseli a kitüntető címet, de további 11 hónapon keresztül nem lehet rá szavazni. A második hónap is eltelt,…..