Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsakÉnke

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy csomót keresgettem, aztán csak megtalálatam a megoldást. Bemásolom ide a cikket, amiben mindent megtaláltam.Thomas és barátai: A cirkusz a városba jön! Napjaink talán legsikeresebb és legszeretetreméltóbb sorozata egy nem mindennapi előadás keretében most végre színpadon…..
  THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW - Papp László Budapest Sportaréna Keresgettem infókat, de semmi fix sehol kivéve egy helyen. A koncertre jegyeket is tudsz venni itt!Kattints ide! Magyarországra érkezik a világ első számú tribute-műsora: THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW. A…..
A Faithless zenéje még azokat is magával ragadja, akik nem kifejezetten a stílus rajongói, legyen az kisiskolás, peronőr, polgármester, egyetemista vagy nyugdíjas professzor. A Maxi Jazz, Rollo és Sister Bliss által alapított londoni zenekar tizenöt éves fennállása alatt olyan…..
A magyarországi világbajnokságot 2011. április 17. és 23. között a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg. A mieink házigazdaként az A-csoportba feljutásért szállnak harcba, csoportellenfelünk Olaszország, Japán, Hollandia, Dél-Korea és Spanyolország lesz.A hat…..
X-FACTOR az ARÉNÁBAN KONCERT! 2010. december 22-én 19 órakor az ország legnépszerűbb műsorának énekesei fergeteges koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna Jegyárak: 15.000Ft, 9.900Ft, 7.900Ft, 5.900Ft, 4.900Ft,…..
Az X-faktor jegyek árusítására kerestem ma rá, mert nagyon zavart, hogy sehol semmi hír róla. Napok óta. A lényeg, hogy megtaláltam, hogy hol árulnak jegyeket.Az x-factor élő adásaira már árulják a jegyeket.A választ itt találtam meg!Kattints ide! Itt tudsz már jegyeket is…..