Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coppany

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddigi leghosszabb és egyben talán a legnehezebb munkám, több hetes modellezés, majd animáció eredményeként végre kijelenthetem, hogy KÉSZ! Rövid történet a kép készítéséről: vízparton pihenés közben az egyik újságban volt egy képrejtvény (egyszerű "találd meg az öt…..
Pénzkérdés Áruhitelvesztés 2011.12.15 09:12:00
Lapos tévé helyett tiszta tulajdoni lap kerül idén a karácsonyfa alá Egyre csak a gyászjelentések jönnek az áruhitelek és személyi kölcsönök szegmenséből is, amely egyébként a karácsonyi szezon egyik slágertémája szokott lenni hír oldalon. A múlt héten éppen azzal hívta…..
Fővárosi politikusaink egyik kedvenc témája lett a 4-es metró, és a beleálmodott új metrószerelvény. Az új önkormányzat egyik legnagyobb fejfájása lett: mi legyen a metrókocsi projekttel? Az alábbiakban az eddigi sztorit tekintjük át, az olvasóra bízva a projekt további…..
addict Új nevet kapott az NB1 2010.10.07 11:25:00
A névadó pedig nem más, mint az MLSZ nemrégiben megválasztott elnöke, az OTP vezére, Csányi Sándor. Csányi úr persze nem a hasára csapott, és nem is család kedvenc pónijáról nevezte el a professzionális bajnokságot. Ennél eggyel elegánsabb megoldást választott, amikor…..