Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenkovicsTomi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a fúú eleinte egy vicces képet jelentett, amire - állítólag - az önzetlen levélíró ismerősünk hívja fel a figyelmünket. A kéretlen üzenethez mellékelt egy képet is, amin az alábbi üzenet olvasható: "Found a funny picture of you [LINK]". Itt megint a magyar nyelv…..
Nem lehet csak a banki, adóvisszatérítési, vagy árverési portálokon való vásárlásokra szűkíteni a számítógépes visszaélések körét. Akár egy ajándék kutyakölyök befogadással kapcsolatban is simán belefuthatunk érdekességekbe. Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmet…..
Nagy az Isten állatkertje, és már az is egy érdekes filozófiai kérdés lehet, vajon egy ingyen kapható de egyben pénztszaporító virtuális szarvasmarha, vagy az ezt a gáláns ajánlatot gondolkodás nélkül simán készpénznek vevő "Igen, yes, click, dunno, gimme" és…..
BenkovicsTomi 2011.02.23 07:27:37
@Loading...:
Nem, mert ahol én élek ott mindegy mit veszel, bár nem mindedj mit kapsz.... Ezért váltottam mac-re, és nagyon szeretem. Hozzáteszem, hogy a véleményem nem változott... A Windows a legjobb OP rendszer, de a kapott programok silányak, vagy vagyont költhetsz jó progikra... és ne gyere nekem "torrentekkel"...
Antivírus blog Anyád napja 2011.01.14 11:40:00
Sajnos régóta ismert, hogy az iskolákban csak cyber bullying - ezt leginkább számítógépes eszközökkel elkövetett zaklatásnak, vagy lelki terorrnak fordíthatnánk - eléggé elterjedt szabadidős tevékenység, és néha az áldozat öngyilkossága is előfordul miatta. A híradásokból…..
Antivírus blog 2010 trendjei 2010.12.28 12:10:00
Mik voltak a vezető kártevők, csalás típusok a hamarosan záródó esztendőben? Milyen böngészővel nézték legtöbben az Antivirus.blog-ot? Mik lesznek a jövő heti lottószámok? Összesítésünkből minden kiderül. Ha a magyarországi adatokra alapozott havi toplista adatok…..
BenkovicsTomi 2010.12.29 14:53:44
@Viva La Onda:
Szerintem a "sznob-faktor" nem olyan döntő tényező, mint sem, hogy mit kapsz a pénzedért... Csak nézd meg a kapott ingyenes szoftvereket, az energia takarékosságot, az Apple által nyújtott terméktámogatást, (ez lehet MO-n nem olyan jó, de azt nem tudom...) és nem utolsó sorban a design-t!
A sznobizmus szerintem a Bentley-nél kezdődik, ami kényelmetlen, sokat fogyaszt és még ronda is.
Antivírus blog Mentés másként 2010.12.23 10:10:00
A Karácsony nem csak a szeretet ünnepe, hanem optimális esetben az évvégi számvetés, rendszeres jelszócsere és számítógépes munkáink nagy szabású mentésének ideje is. Barkács Pajtás ezúttal a blog.hu posztok kapcsán külön egyéni buherálási célokat tűzött ki maga elé…..
BenkovicsTomi 2010.12.24 14:34:01
Korábban már írtam arról, hogy az Apple 7 dolláros (1400 forintos) iLife-update-et ajánl azoknak, akik október 1 és 19 között vásároltak Macet. Akkor kommentben felvetettétek, hogy talán a magyar oldalra csak később érkezik meg a lehetőség, érdeklődtetek levélben is nálam az…..
BenkovicsTomi 2010.11.04 14:34:23
Gex!
Én azt hiszem, hogy rád ez vonatkozik...
www.apple.com/ilife/uptodate/
Mindenképpen írj nekik, ha nem válaszolnak érdemben, akkor menj be oda ahol vetted a géped. Itt nálunk én símán megkaptam a lemezt, pedig az ebay-en vettem a gépet, azt hiszem a regisztrálás dátuma is számít.