Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piros pipacs

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
A politikai elemző, a rendszerváltás egyik atyja a Transparency International rendezvényén a korrupció magyarországi történetét próbálta leírni...
piros pipacs 2016.12.10 21:58:47
@br17:Ez már nem jóslat amit Tölgyesi mond, hanem tény.
Érdemes már ma megismerkedni az anyagok szupermenjével, mert az elkövetkező 20-30 évben gyakran fogunk találkozni vele. Egy szót mondok: grafén De mi is az a grafén? Próbáltad gyerekkorodban a nápolyinak óvatosan leapplikálni egy-egy rétegét? Ha ugyanezt a grafittal teszed meg,…..
piros pipacs 2015.10.17 16:21:46
"Magyarország és a nemzet egysége érdekében köztársasági elnöki megbízatásomról lemondok." Schmitt Pál Ez olvasható szerda délután óta a Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapján. Továbblépni nem lehet, ez maga a teljes keh.hu. Szerintem nincs ez rendben…..
Sok fanyalgással, lekicsinyléssel, lesajnálással kísérve indult el az LMP népszavazási kezdeményezése. A szkepszis jelentős részben jogos: a kérdések önmagukban nem tűnnek sem átütőnek, sem igazán lényeginek, ráadásul a tavaly módosított – 1997 előtti állapotokhoz…..
A kormánypártok és vezetőik támogatottságát elemző írásunk előző részében azt mutattuk be, hogy bár jóval magasabb szintről indult, a kormányzati ciklus felére a Fidesz, valamint Orbán Viktor népszerűsége is ugyanarra a szintre süllyedt, mint négy éve a szocialistáké…..
piros pipacs 2012.02.29 14:59:10
@van-itt-ész: Tarsa, de ne itt a Földön. Már hajózott a tetű eleget, most már repűlni kéne neki, de gyorsan ám.
A Megasztár a Tv2 egyetlen igazán sikeres terméke, már ha elfogadjuk azt, hogy a Tények bármilyen sikeres is, valójában nem hírműsor. Csak egy vándorcirkusz kopott előadása nap, nap után ugyanazzal a fakó bundájú kétfejű kecskével, ugyanazzal a szakállas nővel, és ugyanazokkal…..
 Gyászolok (nem röhögni!) nem volt jó napom tegnap, olvasgattam a híreket és valami nagyon fájt belül, na jó nem könnyeztem, de éreztem valami bennem is elszakadt, sokat repültem a Malévvel, szerettem, kicsit úgy érzem az enyém is volt a " Nemzeti"…..
A Dal című köztévés dalverseny első adását felettébb kínos technikai bakik, hiteltelen és unott zsűritagok, no meg a 10 indulóból legalább négy esetében gyanúsan ismerős (értsd: már létező felvételekre hajazó) dalok jellemezték. A három továbbjutó mellett Tóth Gabi Nem…..
Még mindig tartom azt az állításom, hogy március 15-e és környéke kiemelkedően fontos időszaka lehet ennek a ciklusnak. Az elmúlt hetek és napok történései egyre inkább ezt a vélekedést erősítik bennem.Alig egy hete szinte elfújta hajunkat a fideszesek megkönnyebbült…..
piros pipacs 2012.01.29 12:30:13
@vmalcsik: Anyáddal együtt halnak ki az öregek. Remélem, hogy te viszont nem leszel ilyen öreg, mert az a bizonyor ur, magához szólit még idő előtt. Szégyenteljes vagy, és még talán embernek mered magad nevezni.
piros pipacs 2012.01.29 12:35:31
@rockjano: Igazad van!!! Az LMP valóban be fogja látni, hogy együtt, csak éppen a fidesszel. A helyzet az, hogy ismét nyerni fog a fidesz, nem, nem annyit, hogy kormányozni tudjon, ekkor lép be az LMP - ha bejut egyáltalán a parlamentbe - és köt koaliciót a fidesszel. Na ezért nem lép most egyezségre senkivel, mivel ezt tudja.A fidesz a jobbikkal nem hiszem bár mikor is koalicióra fog lépni, bár ettől a aljas bandától kitelik, igaz nekem teljesen mindegy lesz akkor, hogy LMP, vagy Jobbik. De ha a két párt - LMP, Jobbik - programját olvasom, a jobbikéban több olyan elképzelést látok, ami egyezik az enyémmel. pl. az orosz közeledés.
piros pipacs 2012.01.29 12:46:19
@Könnyen elkaptuk, uram!: Szerintem meg, a fidesz fog arról gondoskodni, hogy az LMP tovább éljen, ne tünjön el, hiszen tudják, hogy nincs más, akikkel koalició lehetséges, csak az LMP. A Jobbikal nem mernek, hisz Európával kerülnének szembe. Igaz, most is sokat látják és mondják, hogy a fidesz és jobbik semmiben sem különbözik. Nekem is nagyrészt ez a véleményem.
Legkedvesebb ellenségünk, borzongva szeretett Vlagyánk!A hideg futkos a hátamon míg levelemet írom, de nagy úr a muszáj. Az van kedves barátom, hogy ez a mi kormányunk egy tehetetlen puhapöcs, aki a ájrópai unijó neoliberális nyámnyiláival ül egy melegedőben, ott…..
piros pipacs 2012.01.29 12:03:18
@Kőmíves Kelemen: Bár még mindig az a mocskosul szidott orosz megszállás lenne. Hej milyen jó lenne a szegény népnek. De ezek a vad burzsuj, vad kapitalista eszmék, nem a munkás ember jó létére jött létre. Vesszen a kapitalizmus és jöjjön vissza az orosz. A törökről nincs véleményem, mivel akkor még nem éltem, de azt tudom, hogy ebben a kurva országban szinte minden ember vérében török vér is van keverve, ezt jobb ha mindenki tudomásul veszi. 150 évet eltagadni nem lehet.
törökgáborelemez 432. Hardball 2012.01.24 01:33:00
Még nem ért a feléhez sem ez a parlamenti ciklus, ráadásul elméletileg éppen a téli csendes pihenőjét tölti a törvényhozás, de már most akkora a csatazaj, olyan hangerővel és intenzitással zajlik a küzdelem, hogy el sem tudom képzelni, mi lesz itt a választáshoz közeledve.…..
piros pipacs 2012.01.24 12:12:11
@maretz: A modorod undoritó és gusztustalan. Anyád és apádat a vörösök - ahogy te hivod - nevelték, óták, tanítatták,gyógyitották. A vörös szin mindig szép volt és szép lesz. Nekem a kedvenc szinem. Én nem szégyellem. Addig, amig vörös szin létezik és segiti, támogatja az elnyomott szegény népet, addig még nincs semmi veszve. A baj az, hogy sajnos egyre kevesebb van belőle, ellentétben a feketével, amely újra terjeszkedik és abból vér és halál származott és származik. Na ezt nem szabad engedni. Orbánnak nem a szélsőségekkel és a papokkal kellene bratyizni, hanem valóban a kiszolgáltatott, elesett, lecsúszott nyomorult emberek kezét kellene megfogni. De nem ezt teszi.
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
Egy spekuláns esete a Világgazdaság.hu-valŐszi írásomban elégedetten csíptem végre nyakon egy "újságírással" piacot befolyásoló, közben forint shortot kezdeményező nemzetközi bankházi alkalmazottat.Nem hinném, hogy törvénytelen lenne amit tett, de jól szemléltette…..
A kétharmad nemcsak lehetőség, hanem hatalmas tehertétel is, és nagy kihívás az egyharmadnak - Csizmadia Ervin politológus évértékelője. Csizmadia szerint a kétharmad „magával is vitatkozik”, ezért meglátása szerint belátható időn belül a Fidesz osztódhat egy…..
piros pipacs 2011.12.29 14:21:43
@Red shield representative: Igen, nagyon jó lenne ha elhúzna már a picsába, egy nem liberális irja ezt. Különben pedig éljenek a liberálisok. Éljen a szabadság. Éljen a baloldal, éljen a Szolidalitás és éljen mindenki, aki nem ezekkel a tetükkel van.
piros pipacs 2011.12.29 14:25:03
@B-rocker: Tudod hova lövetett Gyurcsány!!!!!!! Sajnos nem a seggedbe. Nem lövetett Ő sehova sajnos. Most ott ül a parlamentben az összes csürhe, aki szétverte Budapestet. Ezért nincs most balhé. De már nem sokáig tart ez a kegyelmi állapot. Mennie kell ezeknek, de gyorsan.
..
piros pipacs 2011.12.26 09:56:42
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
piros pipacs 2011.12.16 14:49:08
@Gordiusz: Nagyon tetszik amit írtál. Minden szava igaz. Török Gábort fejtegetését gyakran olvasom én is. Végre már, hogy megszólalt a vészcsengő a fejében és jelzett, VÉGE, Igy NEM MEHET TOVÁBB.
piros pipacs 2011.12.16 14:51:55
@wattafilling: Én meg kanibál
Már sokszor nekifutottam ennek az írásnak, de soha nem jutottam a végére – de még a közepére sem. Elsősorban azért, mert az első mondatok visszaolvasása után már éreztem, hogy ezer sebből vérzik; nem érthető, félreérthető, vagy egyszerűen csak hamis. A dilemma ettől…..
piros pipacs 2011.12.14 14:01:58
@László56: Menj vissza aludni és álmodj tovább. Én pedig meg próbálok küzdeni ez ellen a abnormális ember és kormány ellen, már amennyi az én kevéske erőmből telik. Remélem nagyon sok követőm van.
 Az ízlelőbimbóim szabadságot kértek a karácsonyi készülődésből...Megunhatatlan, nagy klasszikust készítettem: az én receptem annyiban tér el a hagyományostól, hogy egy kevés gombát is teszek bele. Persze ősszel a legjobb, mikor még van kerti paradicsom és paprika, de már fűszeres erdei gombát…..
Felpörögtek az IMF tárgyalással kapcsolatos események Forradalomisztánban, mióta a Kedves Vezető a gyorsnaszád tatjáról elrikkantotta magát: sájgecc, úgy kéne valami horgony, majomfogó háló vagy bárakármi!Orbánékhoz képest hamar, napok alatt eljutottunk az áh, ez csak…..
piros pipacs 2011.12.01 12:59:01
@tarackos: Kedves TARACKOS!!!!!!!! A fent leírtakhoz hozzászólni sem szabad, hiszen csak rontanánk rajta. Egyetértek veled mindenben és igen jót nevettem rajta. Hajrá megalázott, kizsákmányolt magyar, ne hagyd magad. A kormány a szakadék szélére állitott minket és azt figyeli, hogyan potyogunk bele. Ha látja, hogy valaki még küzd, kapaszkodik, hogy ne essen le, hát majd Ő tesz róla, hogy ne kejrülje el senkisem a szakadékot. Bitang népség mind.
piros pipacs 2011.12.01 13:02:15
@Kotkodus: De igen! Vissza kell hozni Gyurcsányt. Tanult eleget, Ő már tapasztalsz és emberséggel rendelkező személy. Nem a kisemberek belét tapossa ki, hanem a gazdagokat veszi célba, ellentétben ezzel a gyepfutóval.