Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zencsaj

7 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudd meg, ki a legjobb követőd! Melyik cég ne szeretné, ha egyetlen kattintással fény derülhetne arra, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a leghűségesebb követői? Bár az elkötelezettség mérésére egyre több módszer létezik, a legtöbbjük rendkívül időigényes. Ezért…..
zencsaj 2014.02.27 14:27:16
A Drum and DJ egy olyan magyar formáció, melyben a tagok electro, d'n'b, dubstep, drumstep alapokat élőben remixelnek, amit dobolással és effektezett, scratchelt rock, hip hop témákkal tesznek élő színpadi produkcióvá. A csapat első hivatalos saját szerzeményére forgatott…..
zencsaj 2014.02.11 18:25:14
Akarod tudni, hol tartasz? Ha mondjuk 30 éves vagy, akkor eddig mintegy 12 évet töltöttél felnőttként. Az előtte lévő részt nem számítom be. Sehová nem igyekeztél, minden egyértelmű volt, felelősség egy szál se, döntéseket az életedről aligha hozhattál. De ez a 12 sem teljesen felnőtt. Most nem…..
1. Ebéd közben még mindig emésztem az ebédet, a rajongókat, a virágcsokrokat, és mindent, amit még megpróbáltatok lenyomni a torkomon. Életem egy nagy eseményét fogom megosztani veletek, tegnap, életemben először találkoztam a rajongóimmal. Eddig nem is tudtam a létezésükről,…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
[ Repost To Webisztán] Mindannyian erőforrásért kiáltunk. Mindannyian azt szeretnénk, hogy egy kurva jó, inspiratív csapattal lehessen tervezi. Siteot tervezni. Egy olyan csapattal, amiben igen is delegálva vagyon a designer, a front developer és a concept guyok tömkelege, valamint a…..
zencsaj 2013.03.27 11:14:16
@Leni: igen, sajnos az utolsó félmondatod alapján vagyok én is szkeptikus. de a poszt elég fontos, bár kicsit úgy érzem, a ló másik oldalára is át lehet billenni (és sajnos hazai példáim is vannak rá)
kklóóór Paratézis 2011.06.26 11:17:00
Épp arra gondoltam tegnap késő délelőtt, talán óvatosabban kellene az ördöggel operálnom, mint azt az elmúlt napokban-hetekben tettem; és ekkor érkezett egy levél: arra kértem a szöveggyáras fiatalokat az évad végén, hogy írjanak (névtelenül) értékelést a féléves…..
zencsaj 2011.07.02 20:27:53
Az alázatot felejtsd el, nem engedheted meg magadnak senkivel és semmivel szemben, mert csak megaláz; inkább mosolyogj látszatra készségesen, és szimatold ki a többiekben, nyomj el mindent és mindenkit, maradjon más a földön, te pedig emelkedj el tőlük, semmi keresnivalód köztük,…..
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
zencsaj 2010.10.20 15:52:45
Bigyóblog Tea time! 2010.10.19 12:55:00
Van benne időutazás, űrhajók és gyilkos robotok is, mi az?Via GraphJam..
zencsaj 2010.10.19 13:28:54
zencsaj 2010.10.20 10:35:22
@BelaSiva: tényleg, a bill és ted is :)
zencsaj 2010.10.20 10:35:54
@Sesquatch: ofkorz a könyv számít :)
Nagyon tanulságos ez az egész. Hogy azok, akikről sose gondolnád, mennyire lelkesen szállnak be, segíteni, adakozni, terjeszteni az infot... és hogy mennyire lehet emberekben csalódni is egy ilyen helyzetben.Bizonyám, megmérettetések, könnyűnek vagy nehéznek találtatások.De egy…..
 Sikerült egyeztetnem a legfrissebb fejleményekről a Kristály-Völgy Egyesülettel. Érdemes magánemberként is hívni őket: Varga Andrea: 06/70/940-4368Daragó Gabriella: 06/70/940-4367   Némethné Andrea 06/70/940-4366Ami épp fontos: mosószerek, fehérneműk,…..
 Amilyen izgalmasan kezdődött, olyan káosszal folytatódott a gyűjtögetés: kiderült, hogy az egész sztori alapját képző körbeszaladós-leszállítós felajánlást buktuk. Így extragyorsan el kellett kezdeni más megoldást tervezni. Nem volt túl nyugodt éjszakám, na…..
 íme egy folyamatosan frissülő lista a FigyelőNettől, ebből érdemes szemezgetni:http://www.fn.hu/belfold/20101006/amire_szukseguk_van_iszapomles/...azért én bedobok majd néhány plüssjátékot is a gyerekeknek :)..
 ‎"most hívtuk fel őket, mert mi is gyűjtünk, és ruhát NE küldjetek! Amire szükségük van: ivóvíz, gumikesztyű, műanyag poharak, ECET, ebből bármekkora mennyiség, gumicsizmák, védőszemüvegek. ruhát kaptak már nagyon sokat, és nem tudják hova tenni, továbbá…..
Hasznos felajánlást kaptunk a SzatyorBártól, most már ott is gyűjtük az adományokat!Íme a részletek:HOZZ EGY SZATYROT A SZATYORBA a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak! Szombat reggelig ugorj be egy sörre, hozd amit tudsz, egy lelkes csapat odamegy érte és egyenesen a…..
Mint mindenkit, minket is felkavart a vörösiszap-katasztrófa, és nem tudunk tétlenül ülni - nem érezzük elégnek a 1749 hívogatását (ki tudja, mikor mit kapnak meg belőle a tragédia károsultjai). Ezért úgy döntöttünk, s.k. viszünk le minél több dolgot, ami legalább…..