Regisztráció Blogot indítok
Adatok
我鳥你

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos Kitana az első bejegyzésére érkező kommentek miatt nem vállalta a masszázsblogban a további háziasszonykodást, pedig  több tízezer olvasó és az egész szerkesztőség repesve várta a folytatást, hátha kiderül, milyen viselkedést várnak a lányok a vendégeiktől és mi…..
Modern marketing, Anettka hagyatéka, feszengés, old school díszletek és kortárs rockzene: fogadjátok szeretettel a Fat Phoenix együttest!   ..
我鳥你 2011.02.13 11:40:20
Vincent Moon, híres francia független filmes elég keményen lehordta az Arcade Fire-t. Eredetileg Moon készítette volna a kanadaiak számára a Historie de Feu koncertfilmet, de a rendező állítása szerint a zenekar egyszerűen visszadobta az egészet. "Egyszerűen rossz emberek, ennyi.…..
Eddig is tudtuk, hogy a Terra Nova, a Fox 2011 őszére tervezett gigantikus sci-fi, nem lesz olcsó mulatság, tízmilliós büdzséről és 250 000 dollárt kereső forgatókönyvírókról jöttek hírek, de azt, hogy a pilot 16 millió dollárjába fáj a gyártónak, most tudtuk csak meg.…..
Amikor először láttam az alábbi videót, szó szerint tátva maradt a szám. Na nem a történettől vagy a színészi játéktól, mert azon lehetne csiszolni valamennyit (bár még így is magasabb színvonalon mozog, mint teszem azt, a Diplomatavadász), hanem a megvalósításon. A…..
Még bőven fut a közönség, és kritikusok körében is komoly sikereket elkönyvelt My Beautiful Dark Twisted Fantasy lemez promóciója, Kanye West még mindig nem vesztett hiperaktivitásából. Márciusban jelenik meg a másik hio-hop ikonnal, Jay-Z-vel való közös lemeze, a Watch the…..
我鳥你 2011.01.27 16:52:39
Hiába, no, ha az emberre hazafelé menet farkasok támadnak, csak nem kezdhet el védekezni a Cheri Cheri Lady-vel, egy ilyen hiríghez keményebb cucc kell, mondjuk a Creed. Nem viccelünk, egy ilyen eset tényleg előfordult Norvégiában, mégpedig a havas úton bandukoló 13 éves Walter…..
November elején debütált az első magyar, kifejezetten a netre készült thrillersorozat trailere a youtube-on. Akkor interjút készítettünk a rendezővel, Horgas Ádámmal, aki elmondta, hogy minimális szponzori támogatásból, színészbarátai ingyen közreműködésével készítette el…..
我鳥你 2010.12.29 15:46:36
30Y – Városember (Megadó Kiadó) Nem túl szerencsés dolog Pécsről alternatív popzenekart indítani, hiszen van/volt ott egy név, amelyik nem csak a város, hanem egy egész korosztály és közeg hangulatát, ízlését meghatározta. A Kispál és Borz hiába nem létezik már, egy…..
Lehetségesnek tart egy közös fellépést egykori társaival Agnetha Fältskog, az ABBA együttes egyik énekesnője (képünkön ő balról a harmadik). "Újra összeállni egyszeri alkalommal - talán egy jó célért -, nos ez olyan dolog, amit szerintem mindannyian el tudunk…..
我鳥你 2010.12.28 15:27:37
Jászberényi Sándor, a Népszabadság és a Magyar Narancs egykori újságírója egy perc csenddel akart tiltakozni az új médiatörvény ellen a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, ott ahol december 21-én Mong Attila egyszer már megtette ezt: a médiatörvény megszavazása után…..
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Komolyan mondom, nem tudom mivel vághatná még jobban maga alatt a fát az egyre inkább közutálatnak örvendő Nickelback és nyomorult énekese, Chad Kroeger, akiket pár éve szó szerint ledobáltak egy portugál fesztivál színpadáról. A nyálas slágerzenét álkemény gesztusokkal…..
我鳥你 2010.11.29 17:03:25
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
Justin Bieber, a 16 éves kanadai tinibálvány lett az év előadója az American Music Awards díjátadó gáláján, amit vasárnap este tartottak a Los Angeles-i Nokia Színházban. A rajongók szavazatai alapján ő lett legjobb férfi pop/rock énekes, a My World 2.0 című lemezével pedig a…..
我鳥你 2010.11.22 14:45:43
Sokat kellett várni rá, de végre megtörtént. Vagy volt már ilyen, és mi vagyunk a hülyék, hogy nem emlékszünk rá? Mindenesetre kicsit irigykedtünk is a Hvg-re, amikor megláttuk az egy nappal később kézbesített lap eheti címoldalát. A szeptember végi átszabásról már…..
From: Shannon WalkleyDate: Hétfő 2010 jun 21 9:15To: David ThorneSubject: Poster Hello!Tegnap nyitva felejtettem az ajtót, a macskám kiszökött, és azóta sincs meg. Ha épp ráérnél tudnál csinálni egy plakátot, amit kiragaszthatnék a környéken? Ez az…..
A Lordit nagy valószínűséggel onnan ismerik sokan, hogy megnyerték az Euróvíziós Dalfesztivált. Azt is azért, mert a zenekar elég feltűnő a színpadon, ugyanis szörnymaszkban lépnek fel. Mondhatni olyanok, mint a GWAR, csak szolidabb kiadásban, nincs óriáspéniszből lövellő…..
我鳥你 2010.11.16 16:37:28
A Blikk szellőztette meg ma reggel, mennyiért is csinál magából tiszta hülyét a hazai celebsereglet második és harmadik vonala az Ezek megőrültek! című, egyébként néhol egészen vicces vetélkedőben. Jó, sejtettük, hogy nem egy zsák üveggyöngyért ugrik sárba Kiszel Tünde…..
我鳥你 2010.11.09 16:35:46
A Jedi visszatér 25 perces népszerűsítő filmjét, a Return of the Ewokot eddig csak a hardcore rajongók ismerhették az őstrilógia bővített-újravágott-felturbózott extralemezes dvd-kiadásaiból. A rossz minőségú kópián megmaradt, fikciós dokumentumfilmben az akkor még 15 éves…..
我鳥你 2010.11.09 15:22:13
Sose voltam igazi Sting-rajongó, de hát nem lehet minden koncertre csápoló fanatikusokat küldeni. A Police-t annak idején többé-kevésbé szerettem – különös tekintettel a Ghost In The Machine lemezre; felteszem, nem sokan tartják épp ezt jobbnak a többinél –, azt a…..
我鳥你 2010.11.07 11:33:35
Az Év Menekülése, az Év Cserbenhagyása és az Évtized Leghülyébb Szemtanúi címre egyránt pályázik egy friss karambol. Egy középkorú brit mozgássérült nő elütött egy idős házaspárt, majd cserben hagyta a földön fetrengő öregeket, és közben azt mondogatta, hogy "I…..
Jelentem megvan Chuck Norris, a cseh T-Mobile reklámfilmjeiben haknizik öregkorára. Az egyikből szégyen-gyalázat, de kiderül, hogy egy gyengesége még neki is akad. A videók nagyon viccesek, ezen a nyelven meg pláne.        ..