Regisztráció Blogot indítok
Adatok
syleecon

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bluelake Cogito ergo sum blogján olvastam a Champix tablettáról, amely képes lehet eredményesen támogatni a dohányzásról, vagy akár az alkoholról való leszokást. Egy kutatást áttekintve tárgyalja az eredményeket.Ha sikeresen használta valaki, feltétlen hagyjon kommentet az…..
syleecon 2009.07.29 16:07:00
@annácska45: Vagyunk ám , csak az RSS Ticker-em hülyét kapott...

Valaki korábban kérdezte SMOKERX-ről infó:
www.lifenatural.hu/smokerx.htm

Sziasztok!

tor posztját kerestem, de annyit írtatok, hogy nem bírtam elolvasni :)
Valakinek akinek működik a fórum, be tudná kopizni, vagy priviben elküldeni?

Tényleg ennyire gáz, hogy nyugibogyót kell szedjetek? Fogjam fel úgy, hogy szerencsés vagyok...

Amúgy hogy vagytok? Sikerek? Bocs, de nem volt időm mostanában olvasni, besűrűsödött a melóm...

Üdv nektek 2.5 hónap után :)

Mindenkinek kitartást!
syleecon 2009.09.29 08:31:13
Sziasztok!

Hosszú-hosszú ideje nem jelentkeztem, ám ennek igen prózai okai vannak mostanában: munka-munka-munka. Nem vagyok sztahanovista, de annak mondanak. Szerződést kötöttünk egy nagy céggel, és ez nekem most 2011-ig jelent melós, de kellemes napokat. Sok utazás, nyelvhasználat, de annál kevesebb idő otthon sajnos.

Jelentem a mai napig füme vagyok! Ezen a mai napig meglepődök.

Az Ön leszokásával kapcsolatos adatok:
www.dohanyzas.hu

2009/05/14 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 4 hónap, 15 nap, 8 óra, 25 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 2622 db.
Az így megspórolt költség: 76590 Ft

Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 2.622 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 5.244 gramm nikotin,
és nem mérgezte magát 15.732 gramm kátránnyal és 13.11 gramm szénmonoxiddal.

Vannak még mindig nehéz napok, azt hiszem azt is kicsit szenvedtem csak meg, hogy a gyógyszert pontosan 3 hónap után abbahagytam. Környezetem szerint egy-két nap volt, amíg kicsit nyűgösebb voltam. Érdekes módon utána sem kívántam a cigit, így most stabilan érzem magam. Előfordul olykor-olykor egy-egy olyan álom, amiben böszmén dohányzom, és ilyenkor érdekes, de az agyam elhiteti velem az emlékek alapján, hogy milyen jó cigit szívni. Nahát felkelek, és ez is csak addig tart, amíg a szerotonin fel nem szívódik a szervezetemben.

Vannak előnyei ennek az életnek, éa bár más most sok területen látszik, de nem akarom elkiabálni, mert minden nap újabb felfedezés!

tor, manka, Eva, gyagya, L68 - Bocsánat, hoyg sokáig nem jelentkeztem, remélem veletek minden ok!

Újak: Nektek kitartást, többet nem tudok kívánni, de ígérem, ha eléritek a 3 hónapot, akkor rácsodálkoztok a világra, mennyivel másabb is lehet ;)

Mindeninek sikeres leszokást, és füme napot!

Üdv: syleecon
syleecon 2010.05.17 10:12:12
Sziasztok régiek és újak!

Jó ideje már, hogy benéztem hozzátok írás formájában is, mert nem felejtettem el honnan indultam. Szeretném közölni mindazokkal a jó hírt, akik csak fontolgatják hogy leteszik, vagy most kezdték el a keserves utat, hogy véghez lehet vinni. Miért? Mert van jobb élet, amiben nem foglal el helyet a cigifüst, és nem nehezíti saját magatok, és mások életét.

Talán egy páran emlékeznek rám tavalyról, amikor kis amatőrként megkezdtem az utat. Ez a fórum adott nagyon nagy lökést ahhoz, hogy belépjek a klubba. Tudjátok mit? Bár csak ilyen döntéseket hoztam volna eddigi életemben. Május 14-én volt 1 éve, hogy nem dohányzom.

Voltak nehéz pillanataim, amikor úgy ébredtem, egy átcigizett álomból, hogy kívántam a cigit. Voltak cigifüstös helyek, ahol vágni lehetett a füstöt, de ez sem érdekelt. Amennyire az agyatok elhiteti veletek, hogy ez nektek kell, ugyanannyira ti is el tudjátok hitetni magatokkal, hogy ez baromság.

Az a legszebb az egészben, hogy ez a leszokás nem csak a cigiről leszokást jelenti, mert megtanulod egy életre mit jelent kitartani. Lehet, hogy nem mindenhez lesz Champix-od, de minden alkalommal, ha úgy érzed, hogy feladod, csak arra kell gondoldnod, hogy igen, én ezen már átmentem, és van hozzá energiám megint.

@manka, @gyagya, @Marcsy - Örömmel látom, hogy még mindig koptatjátok a fórumot, nagyon kellenek ide az olyan emberek, akik már éveken keresztül éltek meg sokmindent, és mondtak el sok tapasztalatot kezdőknek és haladóknak egyaránt! (tor-ról halottatok valami félét?)

Ahogyan henci is mondta, minden újabb perc, óra és nap lesz az, ami a sikert megadja eleinte, és majd később észreveszed alkalmanként hogy ez hónappá, évvé, stb változik, aztán előbb-utóbb talán elkezdesz nem gondolni rá egylátalán.

Kitartást nektek, van miért! ;)
Az a fránya nyomdahiba már megint! A Praktikernek sikerült megdöntenie az egy időpontra eső legváltozatosabb árazás területi rekordját. Szóróanyagaik közös halmazában május 2-7 között ugyanis a képen látható kerti szivattyút két különböző és egy sosem volt áron is…..
syleecon 2009.05.05 10:45:32
@Megdobbent: Az olyan kis görgős izé, mint ami a NASA-nak van.
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
syleecon 2009.04.20 14:33:41
@moli: Elgondolkodtál már azon, hogy semmi közöd elolvasni egy nyilvános fórumot? És még reagálni is mersz? Csak halkan...(rö..högj...).

Hihetetlen, hogy ezt még lehet fokozni :)

EZ FONT..OS!!!!!

syleecon 2009.04.21 11:08:14
@moli: Érezd már az iróniát a "hangomon" :)
M.I. fájdalmas története túl sokadszor emlékeztet minket arra, milyen jó lett volna annak idején felszabadítani a távközlést a Matáv rémuralma alól. Ehelyett az utódcég egyik szolgáltatásáról (ADSL) másikra (kábelnet) váltás is heteket vesz igénybe, másik szolgáltató…..
syleecon 2009.02.23 15:00:54
syleecon 2009.02.23 15:08:46
syleecon 2009.02.23 15:14:47
@hagyma: Ha egyszerűsíteni akarom, akkor nem ez. Ezt már megmondták a Arena Plaza Cinema City gyerek vagy diák postban is...

De jó lehet Dániában. Ott még sün sincsen, és a szülés / sza.ás is más lehet nélkülük.
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
T.P. végignézte, ahogy a Plus pénztárosa a sóskát a spenóttal összekeverő vevőt abuzálta, majd feldúltan megírta a történteket az áruház vezetőségének, végül a levelet szétküldte, ahová csak bírta.Tisztelt Plus Áruházak Vezetősége!A tegnapi napon fél 11 körül…..
syleecon 2009.01.06 13:55:41
@Xezs: Csak próbáljátok ki, amit Xezs mondott. Pozitivitás emberek! Pozitivitás!

Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
A peterborough-i könyvtárban le van tiltva bármilyen magyar oldal böngészése. Az ok: túl sok az adathalászat a lángoktól övezett rónaságon. Ez elég rosszul hangzik, a "top phising country" titulus viszont annál jobban. Hisztisek az angolok vagy tényleg veszélyes magyar…..
Hogyan is zárhatnánk elegánsabban ezt a hetet, mint egy békebeli virtuális ételdobálással. A The Good Food Fight oldala eredetileg az egészséges táplálkozást hivatott hirdetni, de ez senkit ne zavarjon meg abban, hogy muffinnal arconküldje az agresszív menzásnénit, a szusiharcost…..
syleecon 2007.09.21 17:40:15
Lajosék találták ezt a csodálatos szépségápolási terméket, ami az egy mondaton belül elbizonytalanodó vásárlókat szeretné megerősíteni helyes választásukban: A párom mutatta az imént az egyik Garnier termékének címkéjét, amely nemigen hagy kétségeket funkciójáról... no…..
syleecon 2007.09.21 12:24:51
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
Carti lőtte ezt a hirdetést Szuperinfóból, amiben a Datanet durván szembemegy a trendeknek. Az internetszolgáltatók mostanában további hálózatbővítések helyett egyre több fronton korlátozzák a nagyobb sávszélességet használók vonalát. (A havi forgalom korlátozása két év…..
Haász kolléga says: Az ember élete csupa derű, ha négyhónapos gyereke van. Különösen, ha rendszeresen a Tescóban próbálja beszerezni az utód létfenntartásához és szórakoztatásához szükséges kellékeket. Bár ebben az esetben valószínűleg nem a forgalmazó, hanem a csalafinta…..
syleecon 2007.09.11 16:47:32
Már megint egy türelmetlen naivügyfél. Josef K. egyszer már megtapasztalta, hogy a Raiffeisen-hitelügyintézés 15 nap helyett 3 hónapig húzodott, de csakazértis megpróbálta újra, hátha rekordot dönt:A sok tökéletes terméket, szolgáltatást hirdető reklámdzsungelben…..
Bertalan küldte Londonból - ahol nem volt nyár és már nem is lesz és másfélméteres homárok nincsenek a Temzében - ennek a praktikus, 2 mozdulattal szétszedhető éjjeliszekrény-asztalnak a linkjét. A lényeg világos: ha a fogyasztó retteg, hogy éjjel megtámadja valaki, de nem akar…..