Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai egy olyan poszt, melynek szerzőjét, Nikit egy életvidám lánynak képzelem, aki valahogy mindig feltalálja magát, legyen akár Kanadában, akár Cipruson vagy bárhol máshol. Nem véletlenül fogalmazok így, hiszen a mai poszt egy kétrészes történet első fele, melyben a fent…..
Zalina 2014.09.19 12:54:41
@NIKI LAURA:
Csak némi kiegészítés:
Nem dollárban hanem euroban amit magyar forintban állapítanak meg, majd azt váltják át, így az árfolyamváltozás befolyással van a fizetésre is.
Hátszél az nem kell a kijutáshoz, inkább lasszóval kell összefogdosni őket, mert annyira nem éri meg kimenni, ugyanis nem keresnek jobban mint itthon, legalábbis a tisztek.
És bár jó hely Ciprus, de sajna nem bulizásról szól a kintlét, munka is van bőven.

A poszt tetszett, várom a folytatást!
Bizonyos szempontból egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok ma. Iván korábban írt már a blogra, nem kis vitát kavarva, most újabb írást küldött arról, hogy szerinte mi a legnagyobb gond ma Magyarországgal. Lássuk. „Nemrég írtam egy posztot az angliai…..
A mai történet Norvégiába visz minket (igaz, némi ázsiai kunkorral), és kiderül, hogyan lehet önkéntesként elindulni, milyen gyermeket várni az északi országban, milyenek az emberek, és szeretnek-e dolgozni a norvég fiatalok. A képeket is a szerző, Kata küldte, amiért köszönet…..
Zalina 2014.03.04 11:46:11
@Babette_: Tényleg nagyon jó sorozat, pdf-ben is érdekel?
Hamarosan itt a tavasz és kezdődnek a kerti munkák, először a gyümölcsfák és a szőlő metszése, és utána a palántanevelés, majd a korai hidegtűrő növények vetése. Azt tapasztaltam, hogy nem érdemes túl korán a szinte még fagyos földbe vetni, mert nem fog hamarabb kifejlődni…..