Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tpen

155 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy gyakran felmerülő probléma főleg a kezdők és a sík idióták körében.Nem fogok sok szót pazarolni erre a témára mert eléggé egyszerű.Először annyit közlök veletek hogy az amerikai cégek termékei nem azért olyan drágák mert húdekibaszottjók hanem mert be kell őket…..
Sport és tudomány GHRP-6 acetate 2011.09.30 13:41:00
A GHRP-6 egy peptidhormon. A rövidítés jelentése: Growth Hormone Releasing Peptide. Ez a 28 aminósavból álló lánc felelős többek között a növekedési hormon termelés ciklikusságáért.A növekedési hormon - mint már tudjuk - csak megadott napszakokban termelődik, ilyenek…..
Hírlevelet kaptam a MACS-tól, és végre nem az a régi, megszokott, unalmas maszlag volt: hogy "a serdülő országoson elkaptak 2 súlyemelőt, akik az A minta szerint illegális szereket fogyasztottak" hanem most kőkemény fenyítést, és egy felhívást, arra hogy az élsport a…..
A vidéki területek lehatárolása, definíciók: vidéki térségek definiálása gyakorlati szempontból is fontos. Az Európa Tanács Vidéki Térségek Európai Charátja szerint     -        A vidéki területekre jellemző problémák…..
-         Fogalma -         Sajátosságaik a mezőgazdaságban -         Körforgásuk -         Csoportjaik (három szempont)…..
Sajátosságok a mezőgazdaságban: -          Gyakori a kettős jelleg - a munka tárgya és eszköze (termőföld), -          Munkaeszközök és munka tárgya – befektetett - forgóeszközök,…..
Sport és tudomány PEG-MGF acetate 2011.09.22 18:34:26
Molekuláris formula: C47H58N12O6 Történelem: A PEGylating MGF kifejlesztését egy Kínai vegyipari vállalat végezte 2005 környékén, a versenyhelyzet szülte meg. Szükség volt erre, mert akkor már volt IGF-1, IGF-1 Lr3, MGF. Az MGF tulajdonképpen kapott egy PEGylating molekulát, evvel…..
Vannak olyan dolgok, ami mellett nem lehet leszegett fejjel elmenni, mi sportolók pedig gyakran így teszünk.Az az oldal aki használ tiltott szereket, hajlamos megfeledkezni a mellékhatásokról, a jövőben problémákról. Nem tudjuk mára már minek is jött létre az a fránya tiltólista,…..
Számomra kedves téma, mivel sok állóképességi sportoló vesz körül, és olvassa lelkesen a blogomat. Ezen kutatás szerint, ha egyszerre, és megfelelő mennyiségbe keveritek az L-carnitinet szénhidráttal (továbbiakban: CH) akkor a gazdaságosabb glikogén felhasználás mellett az izmok…..
Nap mint nap érkezik csodaszer a Scitec (itt most írhatnám akármelyik profithajhászt) polcaira, kezdődött a 2000Ft-s karnitinnal, mára befejeződik a 7000 forintos Adipokillal. Na nekem ettől hányingerem van. Nem elég, hogy drága, de még csak nem is lehet hinni benne, napi 1822mg…..
A válság közepén nem igen vásárolunk, ez igaz az üzemanyagra is. Ahol tudunk, spórolunk, sokan ezt úgy oldják meg, hogy többször keveset tankolnak, ami teljesen hülyeség. Egy legális megoldás létezik, ha olyan kútra mész, ami baromi olcsó, még ha nincs is közel hozzád és ott…..
Sport és tudomány Thymosin beta 4 2011.09.10 17:50:00
Thymosin beta 4 továbbiakban csak becenevén: TB-500. Egy peptidhormon, ami széles körben el fog terjedni a profi sportban. Rengeteg előnyt szerez a sportolónak, amit a lósportban már többek is tapasztalhattak. Amikor először hallottam erről a cuccról, én is csak kérdeztem:…..
Nemrégiben egy sport csapatnak tartottam előadást, és a nyomásukra készítem el ezt a cikket, mivel a srácok nem jártasak annyira a táplálék kiegészítők piacán való vásárlásban. Most tehát olyan dolgokat fogok leírni, amiket nem árt vásárlás előtt elolvasni, hogy minél…..
"Nesze neked, fogyasztóvédelem!" - mondtam magamban. A furcsa az volt hogy egy picikét sem voltam megrökönyödve, szinte sejtettem, hogy ez lesz. Még mérges sem voltam, hihetetlen. De mi is történt???A telefonomat 2,5 hét javítási idő után visszaadták, nem csináltak vele…..
Ez a Samsung belépő szintű androidos okos telefonja. Nekem ez a 3. androidot futtató készülékem, tehát nevezhetem magamat rutinosnak ezen készülékek használatában.A készüléket a T-mobile bocsátotta használatra, amíg a másikat javítják. Kezdetben tetszett, de gyanítottam, hogy…..
Régi sztorim, de ma eszembe jutott. Nos a Mekiben kértem egy Röfiburgert, leültem barátaimmal, és mindenki nekilátott enni. Kinyitottam a dobozt, ezek után kinyitottam a szendvicset is, hogy megnézzem belülről, hisz mindig ezt teszem. Mindent rendben találtam, csak egy valami…..
Ez egy amolyan átkötés lesz, beszámolni nincsen miről, mivel a készüléket 2011. 07. 05-én adtam le, azóta sem hívtak vagy kerestek meg semmilyen fórumon. Most inkább a szerződésekben foglaltakról fogok Nektek írni egy picit.Ugye cserekészüléknek egy Galax 3-mat kaptam, ami kb…..
Pár hete vettem meg a hőn áhított Sony Ericsson Xperia X8-at. Nos az első este nem töltötte fel az aksit, mert rosszul dugtam rá a töltőt. Vagy nem? A töltő miután megmozgattam a csatlakozót működni kezdett. Egy gyenge minőségű terméket kaptam többek között azért, mert nem…..
Régóta foglalkoztatnak a "vásárlói jogaim", lehetőségeim. Szeretek vásárolni, szeretek jót vásárolni, szeretem: ha nem néznek hülyének, ha értelmes életformaként kezelnek.A pénzért cserében elvárható lenne, de sajnos nem éri meg a vásárlót vásárlóként…..
A koffein gyorsítja az anyagcsere sebességét, növeli a természetes stimulánsok termelődését: adrenalin és noradrenalin. A kevésbé ismert funkciója viszont, hogy csillapítja fájdalomérzetet az által, hogy megemeli a test természetes béta-endorfin szintjét. A kutatást a Yale…..
Amennyiben a reggelid 550mg kalciumot és 9mcg D-vitamint tartalmaz, a szervezet hatékonyabban égeti a zsírt, és kevesebb kalóriát kell bevinni napközben. A Curtin University of Technology ausztrál kutatói jutottak erre a megállpításra, amit a Clinical Nutrition folyóirat hamarosan le…..
A reklám szerint az eNOXIDE tartalmazza az igazi nitrogén-monoxidot 2 - [nitrooxy] thyl 2-amino-3-methylbutanoate [2NMB], ez valószínűleg nem működik. A University of Memphis kutatói jutottak erre a következtetésre. Az NO fokozók hivatása, hogy a szervezetben megemeljék a…..
Az edzés előtt fogyasztott fehérje és szénhidrát növeli az edzésteljesítményt, ez eddig tiszta mindenkinek. De ha zsírt akarunk égetni, akkor valószínűleg nem ez jut egyből az eszünkbe. A címben említett elméletet alátámasztva Oita Egyetem (Japán) tudósai végeztek kutatást.…..
Az aminosavgyártás története 1909-ben kezdődött, amikor az Ajinomoto cég nátrium-glutamátot kezdett gyártani (ételízesitő, ízfokozó) sikérből illetve szójából. 1957-ben a Kihoshita cég a Corynebacterium glutamicum-mal kezdett glutaminsavat és nukleotidokat előállítani, ezzel…..