Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kálmánka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A következő, kedélyesen megírt esetet önmagában elolvasni is szórakoztató kihívás. Hát még megfejteni. A szociálisan szenzitív szakember tulajdonos kispórolta a zajszigetelést a parketta alól. Luther&Newton kontra Tulajdonos   A fölöttem lévő lakás…..
A nyugdíjjogosultság igazolásához a munkavállalónak kell gyűjtenie a dokumentumokat. Sajnos sok korábbi állami cég jogutód nélkül megszűnt, és lehetetlen utólag beszerezni az igazolásokat. Új műfaj, hogy egy könyvelő iroda tünteti el, vagy túszként magánál tartja a…..
Az idei év másik várt játéka pár hete jött ki (a Victoria 2 így egy hónappal beelőzte). Hát megnéztem, kipróbáltam, de előbb lássuk mi is ez. A Civilization annak idején egy híján 20 éve (1991-ben) jelent meg, és a maga idejében egy teljesen új stílust teremtett - igaz…..
Ha az alábbi rendőrségi trükköt bizonyítani tudja a levélíró, akkor azt is bizonyítaná, hogy a rendőrség bizonyítékot hamisít. Mindenesetre a történet komolyan megkérdőjelezi a gyorshajtásos fotók hitelességét. Tisztelt Zugügyvéd! A mi nap kaptam egy levelet…..
kálmánka 2010.10.18 15:05:36
@Csirke72: üdv! országos közúton, lakott területen kívül milyen önkormányzat? vélhetően a közútkezelő lesz az, akire gondoltál, nem az önk.

az alany meg fellebbezze meg, csak vmi bizonyítékot is próbálon szerezni, esetleg csatoljon fényképet, hogy még most sincs ott a tábla, és sosenemvolt, kérdezze esetleg meg az illetékes kzútkezelőt is. hát kétesélyes...
A Zugügyvéd   "A MÉDIASZOLGÁLTATÁSOK TARTALOMSZABÁLYOZÁSA" című törvénytervezetben fedezte fel az alábbi tilalmakat.  Különösen a szexuális siker és az alkohol összefüggését bemutató reklám forgatókönyvét érdemes elképzelni. Az…..
Sziasztok!  A következő érdekes kérdésem lenne: dolgoztam egy cégnek ahol felmondták a munkám. Maradt a cég részéről némi kis elszámolatlan ügyünk. Ezzel most nem is foglalkoznék. Viszont volt nálam egy laptop. Ez még most is nálam van.   Gondoltam az ügy…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..