Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Murad Tefvik

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre aktuálisabb lesz a kérdés, hogy ki lesz Donald Trump kihívója a 2020-as amerikai elnökválasztáson. Az elnök automatikusan elnyeri pártja támogatását, annak ellenére, hogy 2016-ban a republikánus pártelit húzta a száját, mikor Trump lett a jelöltjük. De vajon ki a legalkalmasabb demokrata…..
Az Oktatói Hálózat (OHA) meghívásának jóvoltából illusztris társaság gyűlt össze péntek este az ELTE BTK Múzeum körúti kampuszának főépületében. Olyan „jeles” személyek képviseltették magukat, mint Karácsony Gergely kiugrott LMP-s országgyűlési képviselő, Kunhalmi…..
Murad Tefvik 2013.02.18 20:14:36
@holinthewol: Mértékével van a gond a Fidesz esetében? Az MSZP 2008-ban a Hallgatók 10%-át szerette volna tandíj nem fizetés szempontjából meghagyni. Ez a kormány 25%-ot.
A Fidesz havi 40.000 Ft tandíjt kívánt az MSZP havi 30.000 Ft-ot. Csak a diákhitel rendszerben többet állt volna az állam, mint az MSZP idején. Majd ugyan annyival, mint amennyit kivontak pénzt az állami oktatásból.
Emellett a Fidesz rendszerben a 25.000 fő továbbra is megkaphatta volna a tanulmányi és szociális ösztöndíját. Amely az MSZP esetében a tandíj mentesség lett volna.
Az egyetlen + dolog az MSZP konstrukciójában, hogy a tandíj köteles és nem köteles között átjárósságot biztosított volna. Ezt a Fidesz nem teszi meg. Mert a Fidesz átjárósságot a hallgatók 10%-nak a tanulmányi ösztöndíjánál biztosított volna.
Ilyen szempontból megint csak bebizonyosodott, hogy a bal oldal egyenlő az agyhalállal.
Amikor megláttuk a Facebookon, hogy a Hallgatói Hálózat benne lesz a Heti Hetesben, először persze azt hittük, hogy direkt a Képviselő Funkyra akarnak felkerülni egy hoaxszal, mint Gyurcsány Ferenc a műaranyos posztjaival. De amikor kiderült, hogy ez nem vicc, akkor megemeltük a…..
Murad Tefvik 2013.01.21 15:37:06
@Nils. H: A baloldal tandíja persze sokkaltal jobb, mi?
A Fidesz javaslata 10.500 volt 40.000Ft/hó a baloldalé 4.000 fő volt és 30.000 Ft/hó tandíj összegekkel. Összegzésképen. Már az első vh idején is 10.000-en tudtak főiskolán tanulni. A baloldal és a Fidesz rendszerénél ugyan ez lett volna az eredmény. Csak a különbség, hogy utána 20 év alatt a duplájára a szökött a "fasizmus" alatt ez a szám, míg a ebben a fenne nagy démonban a majd a felére csökkent volna a Fizess tervei alapján és a balfékek tervei alapján meg a az 1/4-ére.
Gratula. Tényleg van jövő képe az országnak, ha ezen két rossz között gondolkodik az ütődöttek nagy része.
Murad Tefvik 2013.01.21 16:46:17
@DezInf: Egyforma
A tavaly augusztus 15-én megrendezett Magyarország–Izrael-meccsen szurkolók egy csoportja azt kiabálta, hogy „mocskos zsidók”, és más antiszemita rigmusokat skandált már az izraeli himnusz alatt is. A FIFA a Magyar Labdarúgó Szövetséget ezért azzal bünteti meg, hogy a…..