Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pujvari

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Stranger Things", "Twin Peaks" - hangzottak a párhuzamok a német Netflix-sorozat, a Dark kapcsán. És első látásra tényleg hasonló koncepcióról van szó: egy atomerőmű árnyékában élő, Winden nevezetű német kisvárost láthatunk, ahol rejtélyes eltűnések, még rejtélyesebben…..
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
pujvari 2010.11.15 11:58:09
@Shadowbull: Vettel mennyit előzött idén? Járjál majd utána....
pujvari 2010.11.15 11:59:39
@Shadowbull: Vettel hányszor előzött idén? Mesélj légyszi...
pujvari 2010.11.15 12:11:38
@Shadowbull: én sem mondom, hogy számít csak Te ezt írtad:"Aki vilagbajnok akar lenni, annak sajna neha elozni is kene tudni." Ehhez képest Vettel szinte nem előzött idén. Lehet ő nem tud?
f1 Massa: Nem leszek Barrichello 2010.10.07 00:01:00
Alonso bajnokesélyes, Massa már nem, Montezemolo elnök második helyeket vár tőle idén, ezért a Bild megkérdezte, nem fél-e, hogy ott ragad? "Biztosan nem leszek a Ferrari új Rubens Barrichellója. Ha ez megtörténne, inkább befejezem a versenyzést, nem fogok a második helyért…..
pujvari 2010.10.08 12:42:41
@karacsi_maci: igen, meg nézzük már meg hány borulsát meg kicsúszást stb lehet látni tőle rallyban....
pujvari 2010.10.10 15:11:44
@Szpájk: pas problem, de ne köss bele mert elírtam egy szót okoska. Massa ma is jó volt az időmérőn meg a versenyen is. Az azonos autóban ülöket kell összehasonlítani. A legnagyobb különbség Massa és Alonso között van. Ennyi...na pá
pujvari 2010.11.13 11:37:40
@Super aGyuri: Ne haragudj, de egyzser volt életében Alonso előtt és ezt kell emlegetni egyfolytában? A német nagydíjon kívül soha nem volt előtte...és soha nem segítette Alonsot...japánban nem volt az első tízben, de amit otthon Brazíliában csinált az is szánalmas volt. . Ja és baromi sokat keres a teljesítményéhez képest. Egy-egy fiatal jobb lenne nála tized ilyen fizetésért. És ha rászólnak akkor igen engedje el, ahogy Button is megtenné Hamiltonért és Vettel is Webberért. Már németországban is tudták, hoyg Alonsonak sokkal több esélye lesz úgyhogy sztem nem volt ez egyáltalán dúrva. Emlékezz vissza Schumira akit ennél durvábban engedtek el, meg miket művelt, higy világbajnok legyen...kilökött mindenkit. És igen durcis majom az alonso, de baromi higgadt mikor 60 körön keresztül ott liheg a Vettel a nyakában pld. Sinaporeban falak közt egy jóval szarabb autóval...stb stb
Kipróbálták a Ferrari-pilóták az új abu-dzabi Ferrari-vidámparkban a világ leggyorsabb hullámvasútját. A szerkezetet úgy tervezték, hogy az utasok úgy érezzék magukat, mint a pilóták az F1-gépekben: nulláról százra 2 másodperc, 240-re 4,9 másodperc alatt gyorsul fel a…..
pujvari 2010.11.13 11:29:18
@Mahuhu: csak szeretnéd, hogy így alakuljon...Vamos Fernando!!!!
Péntek éjjel elérte a rossz idő Interlagost, a szombati harmadik szabadedzés vízes pályán zajlott. Az autosport.com azt írja, egész napra csapadékot jósolnak, délután, a magyar idő szerint öt órakor induló időmérő közben is eső várható. Nem lesz akkora, mint néhány hete…..
pujvari 2010.11.06 14:50:08
@NorbiJedi: Vamos Fernandoooo!!!
Japánban már októberben bemutatták, a napokban érte el Brazíliát, 2011-ben kerül Európába. "A legfontosabb kérdés, hogy a film élethű és méltó-e az emberhez. Igen, az" - fejezte ki véleményét sajátos stílusában Ron Dennis, aki a McLarennél hat évig volt Senna…..
f1 Hamilton maximum 6.-ként rajtol 2010.10.09 15:10:00
Váltót cserélt a McLaren az angol gépében, ami ötrajthelyes büntetést jelent a pilótának a startnál. A szombati esős szabadedzésen abnormális olajnyomást észleltek a sebességváltónál, úgy gondolták, kijavították, de az - elhalasztott - időmérőre készülve beindították…..