Regisztráció Blogot indítok
Adatok
outisz

50 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem érdemlitek meg. Ennyi. Mégegyszer elmondom, lassabban: Nem ér-dem-li-tek meg. Amúgy meg minek is nektek a természet ezer csodája, mikor úgyis a természetelleneset hajszoljátok ti, pesti libsik, gyökértelen kozmopoliták, soros bérencek, és még sorolhatnám, ha nem lennék ilyen szemérmes, gyerekek…..
Régóta vannak rémálmaim afelől, hogy vajh a KDNP képes lenne-e elérni a parlamenti küszöböt vagy sem. (Mármint befele menet,nem kifele.)  Harrach Péter végre kijelentette - ex cathedra, nyílván - hogy természetesen bejutnának. Ámen.  Nem akarok én az ördög ügyvédje lenni (de, akarok), azért lenne…..
Sok rosszat és csúnya dolgot mondtunk már itt a blogon a Fideszről, de egyvalamit el kell ismernünk. 1-2 év kemény munkával elérte azt, amit előtte nem jogy kormányoknak, de komplett rendszereknek lvtizedek alatt nem sikerült. Tudniillik sikerült nekik felemelni a magyar cigányságot egy nagyon…..
outisz 2020.01.14 16:04:15
@Ottó Kuruc: Itt a tragikus szót tudatosan választottam, hogy értsük, szerintem kinek mi az érdeke. Legközelebb idézőjelek közé rakom a szarkasztikus részeket. De köszi hogy elolvastad a bejegyzést.
 Közeledik a 2018-as választás, és már most látszik, sokkal izgibb lesz a verseny a második helyért, mint anno 14-ben volt. A szokásos barátaink is tudnak még újat hozni a porondra, de még izgalmasabb az új arcok. A Momentum sikeres nemzetiálom-szaggatása után úgy tűnik…..
A KARD Nem félek 2016.10.01 08:01:00
Tisztelt Orbán Viktor úr, tisztelt Fidesz, én nem félek. A kijelentés önmagában ugyan semmit nem jelent, írhattam volna azt is, ma nem ettem paprikás krumplit, esetleg azt is, ma nem gondoltam a kivándorlásra - és az egyik igaz is lenne. A kijelentés, miszerint nem félek számomra mégis fontos, és az…..
outisz 2016.10.02 21:58:49
@Zsuzsi25: konkrétan nem éltem, de utaztam már át metróval Los Angelesen keresztül átlósan, és én voltam az egyetlen fehér. Meg ugyanott száltam már le a buszról rossz helyen, egy cementgyárnál, ahol meg mindenki meka volt, én meg virítottam hófehéren egy LA busztérképpel a kezemben, meg egy fényképezőgéppel a nyakamban. Aludtam olyan helyen, ahol egy 40 lakásos társasházban csak mi meg egy orosz család volt fehér, de utaztam floridában minden reggel buszon is tiszta latino régióban (merthát ki utazik az USAban busszal? a minimálbéres lúzerek, mint én is voltam.) Nem mondom hogy no-go zónában éltem, de azt sem mondom, hogy az élet minden környéken rózsaszín álom. Azt is elismerem, hogy a a bevándorlók nagy tömegben kurva nehezen lesznek integrálhatóak, és a párhuzamos társadalmakra rohadtul nincs szükségünk, De ne felejtsd, ezt mások is tudják. Az, hogy az angol, német francia törvényhozók és társadalomkutatók nem hívnak fel minden nap, hogy tájékoztassanak a helyzetről és a terveikről, nem az én hibám. Azt is be kell azonban látnod, hogy gáz környékek mindig is voltak városokban, ez nem új jelenség, ettől persze nem lesz könnyebb megoldani a mai helyzetet.
Sőt, gyerekként támadtak már meg romák egy kis faluban, hogy elvegyék a kemény 15 forintomat. el is vették. Viszont támadtak már meg szín fehér árja magyarok is heccből, nagyobbak voltak és ketten, csak úgy. Szóval faszkalapok minden náción belül vannak, nincs értelme a bevándorlók kapcsán most új jelenségről beszélni. Nincs új a nap alatt.
outisz 2016.10.02 22:00:44
@zenitoo: japán császári hadsereget Mandzsúriában idevehetjük? Vagy ha nem, akkor Dunába lövetés jó molesztálás helyett?
outisz 2016.10.02 22:09:29
@midnight coder: abban igazad van, hogy a nem félek önmagában nem elég. de kiindulásnak szerintem elengedhetetlen. Mindazonáltal egy sztori: Szilárd Leó 1930 körül Németországban élt. Mikor Hitler átvette a hatalmat, bepakolt két bőröndöt, biztos ami biztos. 1933-ban jött a hír, hogy felgyújtották a Reichstagot. Leó azonnal vonatra ült, elhagyta az országot. Másnap a határok már le voltak zárva, a zsidókat leszedték a vonatokról... (akinek nem tiszta, Szilárd Leó is zsidó volt.)
A KARD Nyakunkon 2018 2016.05.27 18:02:00
A Fidesz, vagy lassacskán Fidesz-Jobbik kormányzásról, annak bűneiről vagy hibáiról  órákig lehetne beszélni, de minek. Aki akarja, tudja miről beszélek, aki nem akarja, annak egy fizetett szoci blogger vagyok és/vagy Soros áll mögöttem természetesen. Írhatnám, hogy…..
Tombol a népszavazási láz az országban. Bár a vasárnapi nyitvatartás eltörlésével a Fidesz egy tök jó házibuliban kapcsolta fel a villanyt még éjfél előtt, azért van még itt miért izgulni. Kíváncsi vagyok hogy az MSZP/Liberális kérdések elérik-e a 200 000 aláírót (és ha nem, az mit jelent az…..
A KARD Nekünk épül az ország... 2016.05.11 16:02:04
Örömmel olvasom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal ismét az országot, és ezáltal engem, közepesen levegőnek nézett állampolgárát szolgálja. Emberek, megszüntetjük a szegénységet. Sokan mondták már ezt, jaj istenem, de sokan… drága világtörténelmünk utóbbi szakaszában aki nem így kezdte, az inkább…..
A KARD Jelentések... 2015.11.05 11:47:26
...avagy Pintér elvt… bocsánat Pintér úr álma 2015, Magyarország “A Bartók rádió logójából kimaradt a csöpögő adrenalin, és ez nem véletlen. Bősze Ádám nem egy morningsós Balázs, a számok, bocsánat zenéknél pedig néha tovább tart felolvasni az előadókat, mint maga…..
Mai hír, hogy Magyar György ügyvéddel, Havas Henrikkel és másokkal tagjai közt első fórumát tartotta a "KARD egyesület". Na. Hát annak ellenére, hogy a lassan 5 éve regisztrált és 2011. decembere óta posztokat közlő, az Index, a Mandiner, a Kapu, a Hírkereső és más…..
A KARD Fidesz a porcelánboltban 2015.06.26 06:30:00
Lassan kezdhetünk aggódni, a kormány ugyanis öles léptekkel halad afelé, hogy megmutassa Európának, milyen az, amikor egy magyarok mellébeszélnek. Volt már ilyen, az úgy történt, hogy mi elkezdtünk futni, és mikor futottak utánunk, mi hátrafelé nyilaztunk, lóháton, persze. Akkor…..
A KARD Deutsch Tamás kapcsán 2015.05.23 06:40:00
Emlékszem, anno, ültünk a TV előtt, mentek a választás előtti párt hirdetések, viták, a híradóban egymást ekézték a politikusok. Választásra készült az ország. Szabad választásra, nagy szó volt még ez akkor. Okosabbak akkor sem voltunk, de még volt véleményünk. Az a…..
outisz 2015.05.24 21:59:47
@Beer Monster: bocsánat, kikre gondolsz?
A KARD Álmodtam egy országot 2015.04.26 06:30:00
Álmomban Magyarországot egy jobbközép-kereszténydemokrata koalíció vezette, stabil parlamenti többséggel. A saját útját évek óta keresgélő baloldal nem jelentett sok kihívást, hogy a marginális szélsőbalos és szélsőjobbos csoportokról ne is kelljen említést tenni. Ekkor…..
outisz 2015.04.26 21:44:46
@Éhes ló: :D :D :D :D :D
ezt a nicket én copyrightolnám
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
outisz 2015.04.24 22:42:52
@Furusina: igen, ez igaz, tudom hogy mindent Viktor mozgat, a három kérdés a végén épp ezért a mi Viktorunkról szól. Azt persze hiába is kérdezném, hogy vajon Orbán mikor fog megválni saját magától.

Az egy másik posztot érdemelne, hogy vajon a Fidesz mikor fog megválni Orbántól?
outisz 2015.04.24 22:44:36
@Blogger Géza: Hogy Orbán mikor hazudik és mikor nem, az most nem érdekel. Engem igazán az arroganciája zavar, ahogy lekezeli a népet.
A KARD Barátunk az MSZP? 2015.04.17 05:56:27
A tapolcai választások eredményét azt hiszem mindenki ismeri. TGM után szabadon: radikálisok 70%, többiek - ezt kénytelen vagyok a demokratáknak gondolni - 30%. Nem mondom, hogy örülök a Jobbik győzelmének, de azt sem állítom, hogy a másik két jelölt sikerének jobban tudnék…..
outisz 2015.04.17 12:04:20
@garmr: nem, ne jöjjön a Jobbik. Szép dolog lenni nézni, ahogy 4 évig üszködnek az EU-n belül, szépen lebontják az épp éledező gazdaságot, tovább hiszterizálják a társadalmat, aztán elbuknak. Csakhogy szerintem ez a feltételezett bukás nem lesz olyan tisztító erejű, mint ahogy azt sokan várják. Nézd meg a Fideszt. Évek óta nyíltan lopnak, hazudnak, az egész országot átalakították egy hűbéres feudalista állammá, de ha buknak, nem buknak elég nagyot. A propaganda gépezet működni fog, szerintem a legroszabb esetben is marad vagy fél millió fidesz-fan, aki tovább fogja még darálni: nem leszünk gyarmat! A jobbik szerinted mit fog csinálni? Szépen elfoglalják a fidesz felépítette feudalizmusban a legfelső szintet, és kettővel megszorozzák a propagandát. És ha buknak? Itt marad utánnuk pár százezer behülyített szavazó, akik addigra már 12 éve hallgatják, hogy nem leszünk gyarmat, Jézus magyar volt, mindenki magyar volt és magyar lesz. Szerinted ez a 12 év illiberális demagóg csak úgy el fog tűnni az emberek fejéből? Szerintem nem, helyette tovább mérgezi a közéletet. És persze Orbán sem fog eltűnni, ott fog morogni a híveivel még vagy 20-30 évig, persze a Jobbik sem úgy fog elbukni, hogy minden tagja egyszerre fellövi magát a Holdra - lásd Gyurcsány. Egy szó mint száz, itt 4 év Jobbik kormányzás és esetleges bukásuk után nem katartikus tisztulás lesz, csak még nagyobb mocsok a fejekben. Lesz egy fideszes szekta, egy jobbikos szekta, egy gyurcsányista szekta, egy mszp-s szekta és ki tudja még kik. (mondjuk az LMP 4-5%-kal, mint mindig) Mindenki tolja majd a saját hazugságait, csak hangosabban, és ugyanúgy bejutnak a parlamentbe, ahogy most is.

Mindazonáltal érdemes lenne megvizsgálni, amerikában hogy a fenébe tud két párt évtizedek, vagy évszázadok óta váltópártként fenntartani egy országot úgy, hogy azért ott is komoly botrányok tépkedik a politikusok hírnevét. Ezzel szemben a demokrata és a republikánus párt mindig képes megújulni, fennmaradni, újjákezdeni. Talán ezt kellene megtanulni nekünk is, hogy nem folyton forradalmakban, katarzisokban gondolkozni, hanem evolúcióban. Én félek a katarzisoktól. Nem lesz más, minthogy rengetegen elveszítik az állásukat, bedőlnek a lakáshitelek, cégek, újságok, pártok szűnnek meg, az EU agyonszankcionál minket, a romokon pedig csak a régi arcok fognak újraépítkezni, még aljasabb módszerekkel. De ne nekem legyen igazam.
outisz 2015.04.17 12:56:02
@garmr: Lásd sielfis hozzászólását felettem eggyel. Szerinted ő hol lesz 2022-ben, 4 év csalódást keltő jobbikos kormányzat után? Szerintem ugyanitt, és ha lehet még hangosabban fogja osztani az észt, hasonló stílusban, csak akkor már a jobbik kormányt (is) elgáncsoló ballib-brüsszel összeesküvésről fog szónokolni, és nem lesz több esélyed akkor sem hogy meggyőzd, mint ahogy most sincs túl sok, de szóljatok ha tévedtem.

sielfis, szerintem nincs igazad, de köszi hogy elolvastad a bejegyzést, vetted a fáradtságot a kommentelésre, aktívan közreműködtél a blog életében.
outisz 2015.04.18 10:23:36
@Boross Bence: nos, igen, talán ez a helyzet.
Merthogy ilyen is van, és ahhoz, hogy valakiből itt miniszterelnök legyen, jó ha van neki. Mint régen a hat ujjal, vagy foggal született gyerek. Mindenki tudta, na ebből táltos lesz, meg van jelölve. Az életösztön persze nem ilyen csip-csup dolog, annál sokkal fontosabb, de nem…..
outisz 2015.03.30 08:38:54
@Trackers: igazából nem Bayer cikkéről akartam írni hanem a szervilizmusáról. A Q. botrány igazi aktualitásáról lemaradtam, arról csak annyit, hogy a odafönt tudták, hogy gáz lesz 1 hét, vag pár napon belül, akkor miért nem indítottak el valamilyen hivatalos nyomozást, csődeljárást, vagyonzárolást, akármit. Persze hogy nem a pánikkeltés lett volna a megoldás, de a sunyin hallgatunk és menekítjük a lóvét - nehogy még nagyobb legyen a botrány abból, hogy az állam elkártyázta a pénzét - szerintem nem volt elégséges reakció.
Anno, Orbán azt mondta -- úgy 2010 körül, a választási győzelme után --, hogy a szélsőségesek kapnak két pofont és haza lesznek zavarva. Miniszterelnök úr, ha kérhetném, jöhetne az első pofon. Merthogy megírta az újság, a Fidesz szavazóbázisa stagnál, míg a Jobbik immár…..
outisz 2015.03.20 23:34:06
@imperial: nyertél. Eddig ez a legviccesebb komment.
Kéréssel fordulok a kedves internetező polgártársaim felé.... ja nem polgártársat nem írhatok, mégiscsak egy politikai termék.... á nem érdekel, szóval, polgártársak! Ja nem jó, ez így Gyurcsányos, vagyis Orbános, ja nem Gyurcsányos... Akkor elvtársak, végül is az elvekről…..
A KARD Magyar vagyok nem fasiszta 2015.02.06 06:36:46
Hát jó reggelt 900 000 magyar választópolgár! A nézőpont szerint kb. itt állt meg a Fidesz szavazóbázisának sorvadása az ősz óta. Szép szám ez kies hazánkban, ennyit állítólag még az MSZP sem bukott öszöd után. Nemhiába, Magyarország jobban teljesít - na de ebben is…..
A KARD Kommunista vasárnap? 2014.11.09 16:23:51
Azt mondja a kádéenpés nemzetpolitikai tótumfakt, hogy biztosan zárva lesznek a boltok vasárnaponként. Varga Mihály pedig ellenzi, de hát ki ő? Itt csak egyetlen hang számít, és őt még nem hallottuk az ügyben - most. Korábban ő is elvetette, de az még az előző ciklus…..
Vida Ildikó levelét megírta, könnyeivel is átitatta, rányalta a bélyeget, és nagyot sóhajtva bedobta a postaládába...  ...a többi már történelem.  Valószínűleg jöttek a kis levélfaló manók, akik ellen a Fidesz kormányzata még nem tudta felvenni a harcot. Bár a nemzet,…..
A KARD fideszmaffia 2014.11.02 06:30:00
Nyugodjunk meg egy kicsit emberek. Kicsit elszaladtak itt velünk a lovak, volt itt most tömeg, meg takarodj, meg orbán, meg kommunisták, meg minden. Meg győzelem. Méghozzá olyan győzelem, amihez a vesztes mosolyogva gratulál: Ej, fiúk, de szép volt amikor átjöttetek azon a hídon, hú,…..
outisz 2014.11.02 19:25:56
@Leporello: 48 és 88 között is sok választás volt.

@tesz-vesz: "Persze ezzel nem mondtam semmi újat..." a bejegyzés végét pedig egy felszólítással zártam, ez lett volna a lényeg.
outisz 2014.11.02 22:02:45
@tesz-vesz: pontosítok, az lett volna a lényeg, hogy várom az ötleteket. Tudod szeretem megszólítani az embereket, és balga módon még hiszek abban, hogy a demokrácia a tenni akaró embereken múlik.
A KARD Balfenék, jobbfenék 2014.10.13 13:29:07
Most az önkormányzati választások másnapján nyilván a baloldal újabb bukásáról, a fidesz sikeréről, esetleg az átszabott választási kerületek hatásáról … (Debrecenben 3 különböző választókerületi jelölt szórólapját dobták be egy postaládába, de még a fidesz…..
outisz 2014.10.13 19:31:53
@mrZ: ne mondj ilyet! minden segg számít! fehér vagy barna, kicsi vagy nagy, szőrös vagy csupasz, nem számít. A magyar demokrácia építőkövei vagy, vagyok, vagyunk, mi magyar seggek.
Pár napja írtam egy bejegyzést, hogy jajj, vajh' ki lesz a baloldal közös jelöltje, a megváltó, ám hamarabb kiszivárgott az infó - Falus Ferenc - mintsem megnyomhattam volna a publikál gombot. C'est la vie, a magyar nyelvű írott kultúra ezzel nem lett szegényebb, ám az mszp…..